nber kızlar???
biz evimizdeyiz..sie sonra uzun uzun yazarım
yazdıklarınızı okurum...bütün güzel dilekleriniz için teşekkürler
lamem selamlarınızı ilettii hep..içerde mızmız bi kız var o sebeple uzun kalamıyorum..hepinizi çok seviyorum ve öptümmm
nber kızlar???
biz evimizdeyiz..size sonra uzun uzun yazarım
lamem selamlarınızı ilettii hep..içerde mızmız bi kız var o sebeple uzun kalamıyorum..hepinizi çok seviyorum ve öptümmm
lame tebrik ederim canım bi prenses daha geliyo demek
nber kızlar???
lamem, seninnde prensesin geliyormuş, ne güzel çok sevindim, ilk başda bizimkine erkek demişlerdi, sonra kız deyince üzülmüştüm ben ama şimdi o kadar mutluyumki iyiki kız olmuş,, sende anlayacaksın ne kadar keyifli olduğunu kız bebeğin,, Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
yok canım orda bitmiyo terry nin rol arkadaşı onu korurken ayaklarını kaybedio kız zaten teryi seviyordu.Mecbur evleniyo oda ama candyi unutamıyor...Sonunda serseri berduş oluyor
Candyde ponyy evinde masanın etrafında çocuklarla gülüşüyo öle saçma bitiyor..
günaydınlar kızlar nasılsınız?
hepinizi çok özledim
3 gündür raporluydum
griple uğraşıyorum hala kurtulamadım
nber kızlar???
Tünaydın kızlar ....
biz ymeğimizi yedik geldik meleğimleee...
lamecimmm prenses geliyo demek çok sevindik eşimle hemende talip olduk :)
balımmmmmmmmm cnm bnm kimbilir ne tatlıdır şimdi elamız misler gibi süt kokuyodur
öncelik ela olsun senin için vakit buldukça gelirsin seni çok ama çok seviyormmmmm kendine çok dikkat et elayıda öp yerime :)
kelebekçim.. afiyet olsun..
valla talipler çok, düşüncez artık:)
casperım.. canım kızım ne isterse o:)
organikçim, hoşgeldin canım... snde inş. bu günleri görceksin.. eminim herşey çok güzel olcak... çok yorma bak kendini...
afiyet olsunn...
hhşşttt noluyoo ben tee dün akşam dedim lameye kızına talip olcam die
bak yine kızcamm bebek öpülmezz sadece koklanır
rabbim sağlıklısını versinde erkeği kızı önemli değil kuzucummmkeloboş hoş geldin afiyet olsunnn
kız senin kızın olcak yaaaaaaa
merhaba kızlar nasılsınız,uzun zamandır gelemedim raporluydum
öncelikle balım Allah analı babalı büyütsün yavrunu sağlıcakla almışsın kucağına
bende hamileyim kızlar müjde vercektim size 20 gün önce ama biraz tehlikeli günler yaşadık,inşallah 12.haftadan sonra dahada rahatlicam şu an 7+2 deyiz dün kalp atışlarımızı duyduk dr.umda rahatladı.işe devam et dedi başladık bugün yavaş yavaş fazla yorulmadan.ilacım var progestan onuda kullanıyorum, inşallah şu günlerimizi biran önce atlatırız.Bu arada casperım mesajın için çok teşekkür ederim.
Lamecim sanada kız geliyo demek sağlıcakla al kucağına,caspırımında erkekmiş:))
kelebekçim.. afiyet olsun..
valla talipler çok, düşüncez artık:)
casperım.. canım kızım ne isterse o:)
organikçim, hoşgeldin canım... snde inş. bu günleri görceksin.. eminim herşey çok güzel olcak... çok yorma bak kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?