Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

şükür cnm iyi demek adetten olmuş derler:)
büdüşün ne tatlı olmuş öyle dillenmiş maşallah allah nazarrlardan korusun

allah iyilik versin canım.dilerim "iyiyim"hep gönülden dersin.
allah razı olsun dillenmiş valla.en en en en yakın zamandada darısı sana olsun inş.

tatlımm imm valla sen nasılsın?

pasta borekler valla gorunce ACIKTIMMM İİCEE YAA

bal hatun gelmiş hoşgelmıs yetısemedım ama hehehehe

böcukk yavrunz masallah serpılmıss cok tatlııı yaaaa

maşallah büdüşee yaaa
sende yakında formunda dönersin kuzumm merak etmee
ultrasondaki dr komikmiş he
kızlar hoşbulduk....
ama kaçmam lazım..kuzu mıkırdıyo :))
uzun bi zamanda geçmişide okıcam işllh...
hepinizi tek tek öptümmmmmm

öpüldün canmm elaya da kendine de dikkat ett hava soğuk hasta olma sakınn

kızlar bende kaçıyorum..işleri toparlayayım erken çıkmak istiyorum,aklım kızımda.öpüyorum hepinizi kocaman.dikkat edin kendinize.

güle güle bal yine gel cnm.....

yeni gelenler hoşgelmişiniz,pınarcım yavrun nasıl sen nasılsın????
brckkkkk aldın mı tarifi kuzum yapcan mı akşama???

mutlukız cnm...okudum şimdi cevap vermek nasip oldu,geç oldu özür....

Malzemeler :
30-35 adet baklava yufkası
Ara sosu için:
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
1 yumurta
İç Harcı İçin:
300 gr tavuk göğsü
2 soğan (orta boy)
1 büyük garnitür
1/2 kaşık salça
2 çay kaşığı kimyon
Kırmızı biber
Karabiber
Tuz

Tavuklar küçük küpler halinde kesilerek yıkanır ve süzülür. Bir tavada ince ince doğradığımız soğanlar zeytinyağında pembeleşene kadar kavurulur . Daha sonra tavuklar eklenerek suyunu salıp çekene kadar pişirilir sonra salçası eklenerek biraz daha çevrilir. Garnitür ve baharatlar eklenerek 5 dakika daha pişirilir.
İç harcımız soğuduktan sonra ara sosumuz için yumurta , sıvıyağ ve süt bir kasede çırpılır. Baklava yufkamızın bir tanesi tezgaha serilir ara sosumuzdan fırça yardımı ile yufkanın her tarafına sosumuzdan sürülür. Üzerine 2. kat yufkamız serilerek yine sosumuz sürülerek 3. kat yufkamız da serilir ve üzerine iç harcımızdan konur ve genişçe bir rulo şeklinde sarılır. Tüm yufkalarımız bu şekilde hazırlandıktan sonra artan sorumuz üzerine sürülerek böreğimiz dilimlendikten sonra istenirse üzerine ( öneririm ) çörekotu serpilerek önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirilir.

ayyy gelebildim sonunda bi anda yoğunlaştı işler
birazcıkta karnımı doyurdum acıktım nedense

balım 41 kere maşallah kuzuna canım iyi beslemişsin miniği
allah analı babalı büyütsün inşallah canım

nevgülüm maşallah büdüşünün dili açılmış artık iyice

ben 1,5 aydır 66 kiloda duruyorum sanırım 70 le
bitecek hamilelik

kızlar bende kaçıyorum..işleri toparlayayım erken çıkmak istiyorum,aklım kızımda.öpüyorum hepinizi kocaman.dikkat edin kendinize.

Bende kaçıyorum kendinize ii bakın görüşürüz

güle güle canlar hayırlı akşamlar
allaha emanet olun

adacığım önemli değil canım
çok teşekkür ederim sağolasın tarif için

adaaa
kuzum yapma böylee :)

mutlucumm maşallah yaa benm başladığım kilodasın :)

son aylarda alırım belki canım
ama ben ekmeği çıkardım hayatımdan
tuz ve şekeri de çıkardım bunlar zarar çünkü bana
bebeğe bi faydası yok bunların o yüzden tüketmemeye çalışıyorum
tüketirsem de az az

yani yaniiiii sen kek,poğaça,bol limonlu kısır yanına hamur kızartması falan yemiyorsun öyle mi (((
hay ben kendime ne diyeyim.....

bende aynen yazdıklarını hamileliğinmde çıkarmıştım ki zati pek de sevmem hamur işi şerbetli tatlı
sütlü tatlı yerim
13-14 kilo aldım mutlucum

Canım iyiyiz çok Sagol umarım sen ve kuzunda iyisindir. Bu arada kg kafana takma sağlıklı olun kg verilir, misal ben eski kgma donmuştum ama süt olsun diye çok yiyorum gene kg aldım ama üzülmüyorum. Hem sezaryende coook dehşet bisi diil icini ferah tut

anladım cnm güle güle oturmayı nasip etsin rabbim.
Bende bahçe katına geçicem yeni bina.85-90 m2 falan.ısınma durumunu merak ettim o yüzden sordum cnm

anladım canım ;

ilk yapılan binalar daha önce kimse oturmamış ise malesef soğuk oluyor biz temmuz da ağustosta yorganla yattık 2011'de yatak odamız buz gibiydi.
ramazanda mantolama yaptırdık parke altına da koruyucu koydurttuk yatak odamız da küf oluşmuştu hem onu engelledik şimdi orta derece de hemen ısınıyor.. çok şükür

evet canım bana hamile misin dedikçe da çok strese giriyorum
Allahtan 2 aydır iyiyim normal şekilde oluyorum

sende normal kullanacaksın yanmi canım hangisi yakın ise o baksın bence
sana da iyi olur işe git akşam dönüşte al falan zor olmasın ben şimdiden düşününce sıkıntıya giriyorum.
her sabah bırak akşam dönüşte al :2:

ayy adacım valla hiç gülesim yoktu kız çok yaşa emi

ama ne diyeyim cnm...yani tamamen de çıkarılmıyor nimetler yaw :))))

şükür diyelim cnm.....çok üzülmüyorum çünkü geçen kontrole kadar 2 kg almıştım 3 ocak tı dr. beni tarttığında.....31 de yeniden gideceğim 1 kg daha almışımdır belkide...ben öncesinde kiloluydum diye hayıflanıyorum neyse olan oldu artık :))))
sen de emzirme dönemindesin diyet yapmaya gelmez ama süt arttırıcı şeyleri tercih edersen az alırsın belki :))))

damladı ziyaretçi :))))
ben de gideyim tek başına rahat rahat okusun
belki de giriş yapar :))))

bizi tanımayan bilmeyen ne diye okusun ki burayı :))))

Günaydın :124:

Dün şirkette eğitim vardı bi anda çıktım bi daha da gelemedim
akşam "SON" dizisini izledik sevdim bu diziyi 25 bölüm sonra bitecek olması da keyifli geliyor
sonra bugün için yemeklerimi yaptım akşama misafirim var kayınvalidemler gelecek yemeğe
gece 2de yattım yine kitap okudum şimdi de ayakta sallanıyorum her zaman olduğu gibi :44: :106::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…