Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Herkese günaydınlar kızlarrrr
nasılsınızz iyimisinizzz
speddy bizde bakıyoruz arada o filme.ama genelde türk dizileri 25 30 bölüm diye yapılır bi 100 bölüm sürer

Herkese günaydınlar kızlarrrr
nasılsınızz iyimisinizzz
speddy bizde bakıyoruz arada o filme.ama genelde türk dizileri 25 30 bölüm diye yapılır bi 100 bölüm sürer

bu film ilk başında tek tek gün atıyor kaç bölüm kaldığını falan gösteriyor..
İnşallah atmaz en güzeli kısa sürmesi zaten

günaydın kızlar...

spedy.. canım bende ilk bölümünü izledim ama sonraki bölümleri bana ezel tadı vermeye başladı.. bu yüzden izlemiyorum..

yani yaniiiii sen kek,poğaça,bol limonlu kısır yanına hamur kızartması falan yemiyorsun öyle mi (((
hay ben kendime ne diyeyim.....

3 hafta da bir gün oluyor adacığım orda yiyorum
onun harici pek yemem ben zaten tatlıdan tiksindim nedense
ama çok sorun yapma kiloları canım doğumdan sonra gider

bende aynen yazdıklarını hamileliğinmde çıkarmıştım ki zati pek de sevmem hamur işi şerbetli tatlı
sütlü tatlı yerim
13-14 kilo aldım mutlucum

bende ilk zaman 59 la hamile kaldım alyacığım
sonra 57 ye düştüm şimdi 66 yım
ben önceden çayı falan şekerli içiyordum ama şimdi
kaşığın ucuyla içiyorum iyide oldu zaten şekeri hep azaltmak
istemiştim ama olmuyodu hamilelik te işe yaradı
tuzu da çok tüketmiyordum zati hamile olunca
şişlik olmasın diye komple çıkarttım onuda

canım benim bizimkiler zaten karşılıklı oturuyorlar yaaa
kayınvalideyle annemler bizde 2 sokak yukarıda oturuyoruz
inşallah annem bakar yaaa

ben son dizisini takip edemiyorum kızlar kafam karışıyor seyrederken..bir bakıyorum 2004 diyor altta,bir bakıyorum 2010 iran yazıyor bir bakıyorum 2013 yazıyor,kafam allak bullak oluyor

canım benim bizimkiler zaten karşılıklı oturuyorlar yaaa
kayınvalideyle annemler bizde 2 sokak yukarıda oturuyoruz
inşallah annem bakar yaaa

BİZİM ikisi ile de öyle çok yakın değil :26:
mutlaka bi araca binmem şart artık sabah 7 de kalk anneme bırak
işe git falan böyle geçer günlerim.

mutlukız bu annelerin bakmasını isteyişimiz sanırım hepimizde bir takıntı :)) bende en başından beri hep annemi istemişimdir.çoğunluklada o bakıyor zaten.kayınvalidem geldiği günler diken üstünde oluyorum nedense.saçma birşey aslında ama annelerimize daha çok güveniyoruz işte.birde onlara nazımız geçiyor,daha rahat birşeyler söyleyebiliyoruz hani şunu yap şunu yapma gibi,kayınvalidelerden çekiniyoruz heralde.

evet canım kayınvalidemin bakmasını istemiyorum
çünkü hem kendisi titiz bir insan hemde kendi yaptığından
başkasını beğenmeyen biri eğer kayınvalidem bakacak olursa
her akşam 10 dan aşağı giremeyiz eve biz yemeği orda yemek
zorunda kalırız o zaman o yüzden istemiyorum

canım annenle konuşursun olmazsa işe başlamadan önce,sıkıntılarını dile getirirsin.anlayış gösterecektir muhakkak.eğer bir engeli yoksa rahat rahat bakabilir,evlerinizde yakınmış üstelik.senin götürmene bile gerek yok çocuğunu.ben en başından iki anneyede söyledim mesela ben çocuğuma kendi evinde kendi düzeninde bakılsın istiyorum dedim.sağolsunlar kabul ettiler.sonradanda laf ettiler gerçi bu duruma ama taviz vermedim açıkçası.bu şekilde olmazsa işten ayrılıyorum dedim çok korktularneticede kayınvalidem oğlunun rahatını cüzdanını düşündüğü için korkuyor işten ayrılmamdan,annemde kendisi zamanında memurluğu bırakmış ablam 3,5 yaşındayken ve çok pişman olmuş sonradan.oda aynı şeyleri bende yaşarım diye korktuğundan istemedi işi bırakmamı.öyle böyle derken büyüdü ama bayağı zorluklar yaşadım gerçekten.çalışan anne olmak çok zor birşey..yüreğimin ortasında çöreklenmiş bir vicdan azabı hep var bende..çünkü çocukların annelerine inanılmaz ihtiyacı var.anneanne yada babannede baksa kimse annenin yerini tutamıyor.şuan hasta mesela kızım sabah ağlaya ağlaya geldim işe,anne ne olur yanımda kal bana sen bak dedi içim eridi resmen

hoşbulduk bublecimmmm nasılsın kızcen nasıllll

iyiyim çok şükür canım ama kızcem hasta oldu,kreşe başlattım onu yılbaşından sonra,gitti 2 gün sonra hasta oldu,doktora götürdük ilaç falan kullandık,3 gün düzelir gibi oldu yine hasta oldu.tekrar götürdüm doktora dün yine ilaç verdi kullanıyoruz işte şimdi.allah beterinden korusun hepimizin evladını inşallah,olacak bunlar artık ne yapalım.hasta ola ola olmamayı öğrenecekler,bağışıklık sistemleri kuvvetlenecek artık.
sen nasılsın bitanem,nasıl geçiyor hamilelik?

canım annem zaten bakmak istiyor ilk torunu ya daha
ama kayınvaliden ben bakayım derse bişey diyemem diyo
kayınvalidemin hemen arkasında da eltim oturuyo
onunda 9 aylık bi çocuğu ve 8 yaşında bir kızı var
her gün gelir kayınvalideme şimdiden diyorlar zaten
eltimin oğlan dövermiş benimkini vururmuş falan
nasıl deli oluyorum yaaa

ayyy kızlar şimdi kaç kişi hamileee kafam iyice karıştı ayool biri bana yazsın kelebekiiimmm tebriklerrr canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…