Herkese günaydınlar kızlarrrr
nasılsınızz iyimisinizzz
speddy bizde bakıyoruz arada o filme.ama genelde türk dizileri 25 30 bölüm diye yapılır bi 100 bölüm sürer
yani yaniiiii sen kek,poğaça,bol limonlu kısır yanına hamur kızartması falan yemiyorsun öyle mi(((
hay ben kendime ne diyeyim.....
bende aynen yazdıklarını hamileliğinmde çıkarmıştım ki zati pek de sevmem hamur işi şerbetli tatlı
sütlü tatlı yerim
13-14 kilo aldım mutlucum
anladım canım ;
ilk yapılan binalar daha önce kimse oturmamış ise malesef soğuk oluyor biz temmuz da ağustosta yorganla yattık 2011'de yatak odamız buz gibiydi.
ramazanda mantolama yaptırdık parke altına da koruyucu koydurttuk yatak odamız da küf oluşmuştu hem onu engelledik şimdi orta derece de hemen ısınıyor.. çok şükür
evet canım bana hamile misin dedikçe da çok strese giriyorum
Allahtan 2 aydır iyiyim normal şekilde oluyorum
sende normal kullanacaksın yanmi canım hangisi yakın ise o baksın bence
sana da iyi olur işe git akşam dönüşte al falan zor olmasın ben şimdiden düşününce sıkıntıya giriyorum.
her sabah bırak akşam dönüşte al :2:
canım benim bizimkiler zaten karşılıklı oturuyorlar yaaa
kayınvalideyle annemler bizde 2 sokak yukarıda oturuyoruz
inşallah annem bakar yaaa
mutlukız bu annelerin bakmasını isteyişimiz sanırım hepimizde bir takıntı :)) bende en başından beri hep annemi istemişimdir.çoğunluklada o bakıyor zaten.kayınvalidem geldiği günler diken üstünde oluyorum nedense.saçma birşey aslında ama annelerimize daha çok güveniyoruz işte.birde onlara nazımız geçiyor,daha rahat birşeyler söyleyebiliyoruz hani şunu yap şunu yapma gibi,kayınvalidelerden çekiniyoruz heralde.
evet canım kayınvalidemin bakmasını istemiyorum
çünkü hem kendisi titiz bir insan hemde kendi yaptığından
başkasını beğenmeyen biri eğer kayınvalidem bakacak olursa
her akşam 10 dan aşağı giremeyiz eve biz yemeği orda yemek
zorunda kalırız o zaman o yüzden istemiyorum
Ginaydınnnnnn
günaydın canımmm hoşgeldin..
hoşbulduk bublecimmmm nasılsın kızcen nasıllll
canım annenle konuşursun olmazsa işe başlamadan önce,sıkıntılarını dile getirirsin.anlayış gösterecektir muhakkak.eğer bir engeli yoksa rahat rahat bakabilir,evlerinizde yakınmış üstelik.senin götürmene bile gerek yok çocuğunu.ben en başından iki anneyede söyledim mesela ben çocuğuma kendi evinde kendi düzeninde bakılsın istiyorum dedim.sağolsunlar kabul ettiler.sonradanda laf ettiler gerçi bu duruma ama taviz vermedim açıkçası.bu şekilde olmazsa işten ayrılıyorum dedim çok korktularneticede kayınvalidem oğlunun rahatını cüzdanını düşündüğü için korkuyor işten ayrılmamdan,annemde kendisi zamanında memurluğu bırakmış ablam 3,5 yaşındayken ve çok pişman olmuş sonradan.oda aynı şeyleri bende yaşarım diye korktuğundan istemedi işi bırakmamı.öyle böyle derken büyüdü ama bayağı zorluklar yaşadım gerçekten.çalışan anne olmak çok zor birşey..yüreğimin ortasında çöreklenmiş bir vicdan azabı hep var bende..çünkü çocukların annelerine inanılmaz ihtiyacı var.anneanne yada babannede baksa kimse annenin yerini tutamıyor.şuan hasta mesela kızım sabah ağlaya ağlaya geldim işe,anne ne olur yanımda kal bana sen bak dedi içim eridi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?