ayyy kızlar şimdi kaç kişi hamileee kafam iyice karıştı ayool biri bana yazsın kelebekiiimmm tebriklerrr canımmmm
teşekkür ederim mutlukız,sen nasılsın?[ı]hoşgeldin canım nasılsın?[/ı]
iyiyim çok şükür canım ama kızcem hasta oldu,kreşe başlattım onu yılbaşından sonra,gitti 2 gün sonra hasta oldu,doktora götürdük ilaç falan kullandık,3 gün düzelir gibi oldu yine hasta oldu.tekrar götürdüm doktora dün yine ilaç verdi kullanıyoruz işte şimdi.allah beterinden korusun hepimizin evladını inşallah,olacak bunlar artık ne yapalım.hasta ola ola olmamayı öğrenecekler,bağışıklık sistemleri kuvvetlenecek artık.
Sen nasılsın bitanem,nasıl geçiyor hamilelik?
[ı]hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl?[/ı]
ayyy kızlar şimdi kaç kişi hamileee kafam iyice karıştı ayool biri bana yazsın kelebekiiimmm tebriklerrr canımmmm
canım günaydın hoşgeldin
ben
casper
pembe kelebek
lame
organik şeker hamile canım
unuttuğum yoktur inşallah
günaydın güzeller,gününüz güzel geçsin...güller açsın yüzünüzde....
Ada kız pek bir enerjik başladı yeni güne.....bugün kuzumla gezme günümüz yaptık :))))
öğretmen arkadaşa oturmaya gideceğiz......oradan da kayınpederlere geçeceğim yakın çünkü,eşimde akşam oraya gelir....birlikte evimize döneriz.....
yarın da sağlık ocağında kontrolümüz var, tetanos aşımızı olacağız.....
teşekkür ederim mutlukız,sen nasılsın?
tez zamanda iyileşsin inşallah
iyiyiz çoık şükür azcık göbek çıkmaya başladı pantolonlarda sıkıyo :)
saol iyiyiz mutlum seninde az kaldıııı :18::18:
cnm geçenlerdede tebrik ettin ya :):)
ben
lame
ada
casper
organikşeker
hepimiz hamişiz cnm
daha da bir şey demiyoz yavrumla unut bizi mutlu teyzesi :2:
yok yavru üzme kendini hamiş hamiş espri yaptım ben unutulabilir miyiz biz zaten yavrumla hiç
dün gece 2 tane birden çikolatalı gofret yedim nasıl oldu bilmiyorum ama hızımı alamadımoysaki son 5 aydır böyle tatlı krizine girmemiştim ben hiç (((
okadar yoğunkii bi dönemiyorum sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?