G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
kapıyı kapat ve gir içeriye ye çok güldüm :roflol:canım ben iki taraftada çok kaldım... ilk kalışlarımda bende çok utandım.. özelliklede babamdan... ama insan alışıyor.... bir an önce kapını kapat ve girr içeriye.....:)))
bu akşam yazlığa gitcez.. annemlerin yanına.. bize ebeveyn banyolu odayı ayırmışlar.... utandım vallaaaa:kedi:
amin inşallah tez tazamnda..amiinnn inşallahh.
biz çok istioz vallaaa bize tez vakitte nasip eder inşallaaahh
teşhisimi bile koymuş canımm.
tüplerim kapalıymışta o yüzden..
bende bi sorun yok çok şükür dedim artık..2 senelik evliyim son 1 senedirde korunmuoruz canım..
tabi kaynana bizi 2 senedir olmuo die bilio...
ya şimdi rabbim nasip ederse ilk torunları olucak eşim evin en büyüğü zaten 2 kardeşlerde.
küçüğüde bekar.
onlarıda anlıorumm.
bak benim anneminde ilk torunu olucak inşallahh.
ama annem ağzını açmaz bu konuyla alakalı...
isolde bak bnm arkadaşımda kaç zmn gitti doktora bişi yokken ilaçlar fln kullandı boş yere,çocuğun ailesi kıza laf ediyodu..meğer eşiyle ilgiliymiş sorun..adam ameliyat oldu yok yine olmuyo,aşılama yöntemi ile şimdi hamile maşallah.. çocuğun ailesi tabi mos mor oldu..eşinde doktora görünsün söyle mutlaka..
bizde ekimde 2 sene olucak evleneli
evimizin kredisinede 3 sene kaldı
hesaplamalarıma göre 2,5 senelik yada 3 senelik evliyken borcumuz çok az kalıcak.ne var yani 3 senelik evliyken doğursam çokmu geç??
yok sonradan olmazmışta üzülürmüşüzde herşey allahın takdiri kızlar...
çok geçmi ben napaam biz 5 sene diyoz boshayallersmile
bencede dikkat edin porçöze ...Kızlar yalnız o porçöz beyaz sıvaları deliyo ...
ben bi kere duşakabinimin metal kısmına sürdüm cahillik ilk evlendiğimde.şimdi leke leke hep.napmam lazım çıakarmı??
aaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm
takım yollamışlarrrrrr
yeni açtımmm
anam ne güzel,şansa bak bende kırıp kırık deseydim :roflol:
ada senin bugün geldi ara sende kırık de