Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kapıyı kapat ve gir içeriye ye çok güldüm :roflol:

amiinnn inşallahh.
biz çok istioz vallaaa bize tez vakitte nasip eder inşallaaahh
amin inşallah tez tazamnda..

isolde bak bnm arkadaşımda kaç zmn gitti doktora bişi yokken ilaçlar fln kullandı boş yere,çocuğun ailesi kıza laf ediyodu..meğer eşiyle ilgiliymiş sorun..adam ameliyat oldu yok yine olmuyo,aşılama yöntemi ile şimdi hamile maşallah.. çocuğun ailesi tabi mos mor oldu..eşinde doktora görünsün söyle mutlaka..

çok geçmi ben napaam biz 5 sene diyoz boshayallersmile

Kızlar yalnız o porçöz beyaz sıvaları deliyo ...
ben bi kere duşakabinimin metal kısmına sürdüm cahillik ilk evlendiğimde.şimdi leke leke hep.napmam lazım çıakarmı??
bencede dikkat edin porçöze ...
aaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm
takım yollamışlarrrrrr
yeni açtımmm

anam ne güzel,şansa bak bende kırıp kırık deseydim :roflol:
ada senin bugün geldi ara sende kırık de

Arada beni kızdırsada
Sürekli bana sataşıp alay etsede
Onun şebekliklerini seviyorum....
Çocuk gibi yastık savaşı yaptığımızdada her ne kadar hiç kafasına isabet ettiremeyip o ettirsede seviyorum...
Sonra fermuarı gözüme geldi deyip blöf yapınca dolaptan buz çıkarıp gözüme koyup ödü patladığı için onu çok seviyorum...
Evde ben saklandığım zaman beni aramasını seviyorum...
Yine gardolabındasın dimi deyip aynı zamanda korka korka kapağı açmasınıda seviyorum :roflol:
Korkuttuğumda sıçramasını seviyorum :roflol::roflol:
Evde sürekli zıp zıp yürümesini seviyorum :roflol::roflol:
Mücver kızartmasını ,akıtma pişirmesini seviyorum :roflol::roflol:
Üşendiğim zaman yemeğin başında durmasını çok beceriklisin aşkım dediğimde gaza gelmesini seviyorum :roflol::roflol::roflol:
Benimle oturup kız gibi dizi izlemesini seviyorum...Tvdeki teyzeler gibi yorum yapmasını karakterlere sinirlenip küfür etmesini seviyorum...
Ona küstüğümde küs durmamasını peşimden ayrılmamasını seviyorum...
Seviyorum ben kocamı yaaa kızlar hemde çokkkkk içimden geldiiii :kedi:

pöfffffffff yine gelemiyorummm
böcük az sabırrrrrrrr et gülüm

böcük nerde kıı çıktımı yoosam işten??

böcüğün eşi yanında sanırım
eşim gelcek demişti..

pöff böcük gitti galibaa

böcük nan nerdesin ???:gitme:

korktunuz deıl mı gıttım dıesempatiksalakcinni
burdayım nan ama sımdılık
cok yoğundum
eşimde daha gellmedı bankada hala
adama acıdımj yaa saat 2,5 geldı gece
sabah benımle kalktı hala bankadamafoldumben

cute canımm biz gittik doktoraa.
eşimde sorun yok çok şükür.
sorun aslında bende.
ama kimse bilmio....
yumurtlama sıkıntısı çekiomuşum.
ama doktor stresten oluo dedi.
kendiliğinden hamile kalırsın ama yok bir anönce olsun diosan tedaviye başlıcaz dedi...

canım sorun bende deme dogal yolla hamile kalabilirsin dedigine göre srun yok öyle dusunme

vay vaaaay vaaaayyyyy.
aman nazarlardan koru yarabbiimmm

amin kızlarrr ama ona sinir olduğumdada bu kadar sevdiğim kadarda bi okadar öldürmek istiyorum o ayrı:roflol::roflol: benim çenemi çekebildiği için kocama sonsuz teşekkürler :roflol:

gerçek mi nan aman nazar deymesn he bakarım tırnaklarıma

valla şekli çok güzell...
benimki şeyin tırnakları gibi beren saat varya hanionun tırnaklarına tikat etmişsindir mutlaka..
bende seviom tırnaklarımı.
ama seninki ayrı bi güzel...
ya bu arada beren saat falan dedim ya bi tuhaf oldum bakk

gerçek mi nan aman nazar deymesn he bakarım tırnaklarıma
anam onlar tırnak değil çiçek bahçesi olmuş.))) çok güzel canım.) aaahhh ah bekarkene bende böyleydim hr kıyafetime uygun ojem olurdu eskiden kullanılar sabunluklara benzetirlerdi hani şu gazoz kapağına iliştirilerek takılırdı güzel bi ele:))) takma sanarlardı ama adama saçımı süpğürge ettiğim gibi tırnaklarımı da feda ettim.nankör adam aaaaaaah ah:bbo:

görmedim kuşum onun tırnaklarını izlemedim zaten askı memnuyu fln son bölümünü izledim bi
nie tuhaf oldun kız merhum diyemi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…