bende boğayım:)yok hacıı boğayım ben...
ama diomya potansiyel tinerci var içimde...
sakın başıboş bırakmayın beni haaaa..
tatlm sakinn..
huzurun yokken çalşmak çook zorr
paranı verir inş canm
sende bi kaç gün dur evde sonra iş bak tatlm olur mu
pasaklıcım dün denk gelmemişim sorununuza geçmişle tam gidememiştim,neyse sorun düzelmiş :)
arada çemkirmek lzm tabibende yapıyom bazen
valla böcük çıkmana çokta üzülmedim daha iyi senin adına iice geriliyosun ve bu gerilmeler hastalık getirir...hakkında hayırlısı
pasaklı sevindim cnm herşey işllh hep mutlu mutlu devam eder cnmmm
böcüğüm ya bi iş bul öyle ayrıl bari maddi sıkıntı çekmekte zor cnm
böcüğüm başka bi iş bulda öle ayrıl canım yaaaa...
pasaklı çok sevindim senin adına
bende anlatayım bari dün olanları
dün eve gittik bu arada 4 gündür başbaşayız evde
eve gittik o gitti direk uzandı bende boş bir odada yerde minder vardı orada oturuyorum 1 sata kadar böyle gitti sonra yanıma geldi ne oldu filan dedi bende bişi yok gürültü yapıp seni uyandırmamak için burada duruyorum dedim. zorla beni yanıan çağırdı gittim.
nedir snein kızdığın dedi. bende ben bizim kararlarımızla yaşamak istiyorum baban bize müdahale etmesin etse bile ben seni yanımda görmek isterim dedim.
dün ilk defa bitirmeyi ciddi ciddi düşündüm yazık değil mi bu noktaya getiriyorsun dedim.
sonra kıdım işte işin özü zehirimi akıttım. dinledi dinledi. sonra buraya gel dedi gögsünü gösteriyor. gelmeyecem dedim çok kırgınım dedim. gel hadi lütfen dedi. kafamda sayıyorum bir lütfene daha tav olurum ben diye ama gitmiyorum laf aramızda :))))) neyse diğer lütfende geldi ve ben gittim.
elbette seni koruyacağım. sen bana seni yanımda görmek istiyorum diyorsun biz bir bedenin iki parçasıyız sen bensin bende sen biz eşiz. yanında değilim ben ben sendne ibaretim. sana yapılan hakaret bana yapılmış sayılır. filan dedi.
kasdettiği şey şuymuş olursa söylerse ben sanane diyemem. ama elbette ki müdahale ederim kalk git demesem bile. e zaten kim babasına çek git demesini bekler ki değil mi???
hallettik işi özü. şimdi pamuk gibi.
öleee
bi kere yapıldıktan sonra düzenli olarak temizlik yapılırsa sorun olmaz.ben 1 kez yapmıştım bi daha sade çamaşır suyuyla temizliyorum mis gibi oldu.Kızlar yalnız o porçöz beyaz sıvaları deliyo ...
ben bi kere duşakabinimin metal kısmına sürdüm cahillik ilk evlendiğimde.şimdi leke leke hep.napmam lazım çıakarmı??
çok yazman haa
cok yoğunumda gelcem
bi kere yapıldıktan sonra düzenli olarak temizlik yapılırsa sorun olmaz.ben 1 kez yapmıştım bi daha sade çamaşır suyuyla temizliyorum mis gibi oldu.
sende de akıl yani duşakabine hiç porçöz sürülür mü be güzelim:)))) o lekeler çıkmaz sanırım nasıl leke bıraktı ki??? eritti mi yoksa?
kızlar kusura bakmayın dışarı çıkmam gerekti.kısaca anlatııım
gece yatmadan önce eşim yarın erken kalkalım kahvaltı edelim dedi olur dedim.bende mal mal kalktım hazırladım kahvaltıyı bağırıom bağırıom kalkmıo.en son yakat odasına gibip ben çıkıyorum sen zıkkımlan diye blöf yaptım kalktı bide bana dio ki sen bana ne bakıon çık sen bende salak gibi birlikte kalkıp kahvaltı ederiz diomklava: otobüsün gelmesine de 5 dk var hemen ne bulduysam doluşturdum çantaya çıktım.teli de kapattım eve gidince de göstercem ona gününü uyuz ya:)
haaa dün akşamda otobüs saatinde aradım yetişebilcen mi bekliim mi diye cevap verene kadar otobüs kaçtı....ağır vasıta benimki birazklava:
Boşverin derdi tasayı kızlar ekledim evimin resimlerini albümünden bakın :)
ama baya oluyo bunları çekeli şuan daha yenilikler var evimde sonra yine eklerim canım sıkılınca kaydirigubbakcemile3
Pasaklı, yolmadınmı yani kocanı. Lan ben3.dünya herbini bekliyordum senden,hiç randımanlı değilsin, hiiç
ı halt yedınkızlarr içinizi karartmak istemem ama bende evimi ekledim
seviyom alıştım ben ya :))
dün dedim ya kociş geç çıkacak ben de eve giderim kızartmam var onu yiyecek yemek yapmayacağım
balayı fotolarımızı eklerim ben de rahat rahat diye...
neyse gittim eve yan komşum çardaklarında yine bizim gibi genç yeni evli olan komşuyla oturuyorlar
beni gördüler
biraz hoş beş
sonra dedik birşeyler hazırlayalım.....hepimiz birşeyler çıkaralım dedik
sonra da komşum içeri salona kurmaya başlamış sofrayı karşı inşaattan toz geliyor diye....
o yüzden sandalyeler beyaz cutecimmmmmmm
tahinli kurabiyemden,BİM'den aldığım gevrekten geçirdim,kekikli domates söğüş yaptım
bir de hemen poğaça yapayım dedim
onlarda hazırlamışlardı birşeyler
kociş gelene kadar oturduk :)))
saol pasaklımmm..
ya biz evde kahvaltı yapamıoruz.
iştahımız hiç olmuoo.
ama bu herifin hazırlanması beni öldürüo yaaa..
benden çok sürüo hazırlanması vallaaa.
hep onun yüzünden geç kalıorum..
akşama çemkirmicem canım geberticem.hala sinirim geçmedi valla
ama ökür deme kız kocama tamam biraz büyükbaş ama.
aaaaaa inanmıyorummmmmmmmmmm
takım yollamışlarrrrrr
yeni açtımmm
napiim kızzz:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hiçte toz kondurmaz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?