hoşbulduk kızlar iyiyiz çok şükür...
anneler size bişi sorcam ctesi benim kuzu gece hep ağladı ama hiç susmadan ne yapsak boş..sabah hemen acile gittik kan temiz çktı idrar veremedi o sebeple nesi var anlıyamadık...benim dikkatimi çeken dilinde pamukçuk var bazen ağrı oluyomuş ya o yaptı yada bu aralar ishal gibi ondan karın ağrısı..ishale ne yapabilirim?? bide kakası böle yapışkkanlı gibiydi bu neyin göstergesi annişler????
tüm hoşgeldinlere kocaman hoşbulduk
perşembe abiciğimi ısparta / merkeze yolluyoruzzzdualarınızı eksik etmeyin nolurr
perşembe abiciğimi ısparta / merkeze yolluyoruzzzdualarınızı eksik etmeyin nolurr
alyacım keleboş benm dünür oldu
balım geçmiş olsun kuzucuğaa inş önemli bişi yoktur annişler tecrübeleri paylaşıyo aklımızda bulunsun
hahayyyy keloboşdan iyi dünür mü bulcan pırlantalı kundaklara sarıcak yavrusunu
hadi hayırlı olsunn ama benim kalbimde o eski dünür
canm sağ salim gidip gelsin inş..
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
benmde görümcemn oğlu gelicek perşembe günü galiba :)
ama bi dahaki ay kuzenm gidebilir..
allah sabır versin canım.sağsalim gitsin sağsalim gelsin inş.
hayırlısıyla gitsin gelsin tatlımmmm
çok sağolun kızlar..şimdi normal herşey ama üşütmesi imkansız bi pamuğa sarmadığımız kaldı kuzuyu...işllh bidaha olmaz çok sağolun kızlarr..sıcak su torbası işllh gerek kalmaz bidaha olursa denerimm
arkadaşım doğum yapmş sabah :)
kız yurtdışına gelin gitmişti şimdik faceden öğrendim hatun foto eklio maşallah pek güzel oğluşuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?