Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sürmüyom deme sür tatlım şimdi olmaz zati doğuma yakın olur

İNŞALLAH canım yaaa
öle öle merak etme
perşembeden sonra bahar gelıoo martta yağmur ve bıraz daha soğuk olabılır ama 2.cemrede düştü dün
günaydnn hoşgeldinizzz

nan böcük 1,5seneden fazladır burdayım hamileym son demlerim birakda azcık böyle olsun

kız bu patron mılletı aynı naparsan kar
boşver
Günaydınnn kızlarrrr biz geldikk
ay bugün bi kazak giydimmm hamiş olduğum ne kadar belli yahuuuu göbek yavaş yavaş çıkıyo

ben anlamam ama demışlr zaten bıde nazar olur herkese deme cok var dıye tatlım
nazar duası falan oku

sürmüyom deme sür tatlım şimdi olmaz zati doğuma yakın olur
tamam kuzucumm aksatmadan süreyimm barimm

öyle valla kuzumm
pamuk gibi yağıyo kaarrr

kızlar çok sağolunnnn....

casperım ela kuzu gece oturuyo gündüz uyuyo :)) düzn bozuk yani...
bu arada o memişler o göbüş ne hale gelcek tanıyabilirsen aşkolsun :)) hepsi kuzular için napalım ...

kızlar çok sağolunnnn....

casperım ela kuzu gece oturuyo gündüz uyuyo :)) düzn bozuk yani...
bu arada o memişler o göbüş ne hale gelcek tanıyabilirsen aşkolsun :)) hepsi kuzular için napalım ...

oyy yavrumm geceyle gündüzü ayırt etse baya rahat ederdin kuzumm
göbüşüm neysede memişleri tanıyamıyorum
sanırım benm oğlumda böyle olcak :)
gece gündüz kıpır kıpır gündüz bile uyumuo

casper böyle daha iyi işlerimi yapıyorum gündüz hiç olmassa...hep başında dursam çok zor olur...

göbüşü doğumdan sonra tanıyamıcan yawrummm

kızlar selam hepinize.

bal hoşgeldin canım. sütün az geliyorsa arttırmak için yiyeceklerine dikkat et.
maden suyu, böğrülce, tahin helvası, ayva ve kayısı kompostosu ye canım.
birde bol su içmeye çalış. eğer az gelirse hastaneden pompa kirala faydası oluyormuş.
alya diyordu.
mis gibi kokla kızını benim için.
çok öpüyorum seni.

hoşgördük cnm..
ya birden azaldı normal değil yani bu o dediklerini yapmadan geliyodu zaten bol bol cnm...sağol yinede..

merhabalar biz geldik
bal gelmiş hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun ama bişey bilmediğim için
yardımcı olamıcam canım sana
inşallah sütün artar biran önce canım
ela kuzu napıyo iyimi

alyam geçmiş olsun canım dikkat et kendine

slm kızlar...
uzun bir ara oldu sanki sizlerle anlık konuşmayalı :))) ama geldim sonunda...
napıysınız bakalım bir güneşcim var alya nerelerde şekerim???
casper işe geç gelmiş patroncuk bir şey dememiş...
spedi ve böcük yaz gelsin diye konuşmuşlar...daha da oraya kadar okudum geçmişi bakamadım fazla...
yeni geldim eve,pelican avm ye gittim okul çıkışı,bademime bir şeyler baktım,başım dolandı çeşitten almadım ,içindeki carrefourdan alışveriş yaptım mutfak için servisine bindim geldim...çarşambadan beri bekleyen karnabaharım artık imdat çığlıkları atıyordu dedim tamam senin icabına bakayım...
limonlu su da bekliyor kendileri...şimci pişireceğim,yanına da bulgur pilavı tamamdır...
sizler nasılsınız,ayyyy özlemişim burayı yaw...

bal cıkmıs ama ben yınede yazayım nedn agladın okdr cnm ya stres yapma ara ara olurrrr böle seyler benmde bazn hıc olmuyordu mama verdgm olmustu bıkac kezzz cok uzlmstm ama sonra gelmstı pes etmemek lazım. buarada birkere benım sutum akıyorduuu aslında böle seyleree cok kızarım hanı ınsan suclar gıbı ama oldu valla tobe tobe:)
sutum akmıs damlıyorr gecelıgım sırlsıklam gogus kısmı annem isaret ettı kapat dıye tam kaptcam o ara mısafır demezmıı ay sutunde tasıyor maşallah bolbol dıyeee..
anaummm odur budr azaldı benm sut ole hıc tasr duruma gelmedııı demekkı var bır bıldıklerı mılletın...

buarada 3ın1 cok hosuma gettı heheeh bal acele etme daha takr belkııı benm kaygandaaa cocuk dogdu bısı yok yarı kırkında mevlut yaptık yıne tık yok ama bır bılezk lafı 1-2 yerde gecmısdıı er yada gec geldı bilezugummm söke söke alırım bilezik hakkımız söke söke alırız :):)

şu yemeğimi edem de gelem size göbüş ekleyem de göbüş görün
hadin öpüldünüz,kapatmıyorum ama site beni atarsa bilmem

yemeğimi yaptım pişer birazdan...
bir itirafta bulunayım mı kızlar :))) ıımmmmm en sevdiğim şeydir yemek için hazırladığım soğan-salça-kıyma karışımından ekmeğin arasına ekleyip yemek bayılırım resmen...
dayanamadım yine yedim artık karışımı bunu düşünüp biraz daha fazla hazırlıyorum sonra tam yemeğe göre kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…