Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınn kızlar....

ahh casperım, bu patron milleti böyle.. sen sopanı göstermeden de devam ederler böyle davranmaya...

günaydınn kızlar....

ahh casperım, bu patron milleti böyle.. sen sopanı göstermeden de devam ederler böyle davranmaya...

günaydın canmm,
aynen öyle bitanem yaa bugün de oralı olmassa 5de çıkarım valla hamilelere idari tatil verio devlet onu düşünüo bizim zekasız düşünmüoo

günaydın hanımlar.
kışın çoğu gitti azı kaldı. ama bizde bittik yani, neredeyse 2 aydır sular yok.

caspersy, maaalesef hiç sanmıyom senin patron daha kötü havalarda bile erken çık diyemedi, bugün de demez herhalde. belki de bugün vicdanını kullanır, der.

hem eşim var hem işim. iki tanede bonus var. o zaman otomatikman konuya dahil oluyom. ayyyh insanı topicsiz kalması ne zormuş. sabahtan beri konuşacak topic arıyom

günaydın kızçelerrrrrrr
Rabbim vicdanlılarla karşılaştırsın herkeşi inş.

günaydın kızlarr bende grıpp oldum aman hamişler sıze bulasmasınnn:)

günaydın canmm
bugün o demezse ben derim şekerim bi saat sürüyo yürüme mesafesi çokda fazla deil ama oğluşumla zorlanıyorum o kadar yürüyemem
hem eşim var hem işim. iki tanede bonus var. o zaman otomatikman konuya dahil oluyom. ayyyh insanı topicsiz kalması ne zormuş. sabahtan beri konuşacak topic arıyom
günaydınn hoşgeldinizz
günaydın kızçelerrrrrrr

günaydn canmm amiinnn

casperım, kesinlikle şansını dene canım..
güneşim geçmiş olsun canım..
alyacm, spedycım ve brckcim ve deliasena hoşgeldiniz...

datlucadı... sen de hoşgeldin...

casperım, kesinlikle şansını dene canım..
Güneşim geçmiş olsun canım..
Alyacm, spedycım ve brckcim ve deliasena hoşgeldiniz...

Datlucadı... Sen de hoşgeldin...
hoş buldum kızlar. Güneş geçmiş olsun. Kelin merhemi olsa kafasına çalarmış koskoca güneş hasta olursa biz ne yapalım

kızlarr rüyamı anlatamm
anamm kabustu kabuss..

kayınvalidem hamileymiş..
3 ay sonra doğuracakmış
anne rezil oldum ne hamilesi diyom kızım bilerek olmadı ne yapayım dio
reşat mı gramese mi öyle bi altını varmış bozdurayımda bebeğe bişiler alayım bari diyordu
ayy herkese söylüyordum kv.hamile die rüyamda bile sabah işe gitsemde kk da yazsam kızlara diyordum :)

hoşgeldinnn:)
noldu topiğine cnm:)
günaydın kızçelerrrrrrr
günaydın cnm aminnn nolduki?
günaydın kızlarr bende grıpp oldum aman hamişler sıze bulasmasınnn:)
gunaydın bibeğimm
günaydın hanımlar.
kışın çoğu gitti azı kaldı. ama bizde bittik yani, neredeyse 2 aydır sular yok
gunaydın cnmmm
hiçmi gelmedi sular 2 aydır?
çamaşırlar siz napıyosunuzz ayyyy

kayın validenen maddi sıkıntılarımı var. Yada başka bi sıkıntı. Yakın zamanda verecek falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…