Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy adacım bende hiç yiyemem ne hikmetse midem bulanırr o kasrışımdan zor kavururum zati soğanı pek sevmiyom ya

hoşgeldiin canmmmm

ayyhh bende pek severimmm yaff nie dedin şimdk böylee..
hadi foto ekle bakalmm

selamlar,,

balım sütüm azaldı demişsin,, bol bol tahin pekmez ye canım bana çok iyi geliyor,, bide bol yeşillikli kısır yap ye, tabi bu gaz yapabilir elaya, dikkat et..

hamileler ve hamile adayları :))) herkesler iyidir inşallah,, ben iyiden iyiye depresyona girmeye başladım ama evde oturmakdanmı yoksa işe başlayacağım güne az kaldığı içinmi bilmiyorum, herüfle kavga edip duruyoruz,, sen iyiden iyiye ev kadını oldun abuk sabuk şeylere takılıyosun dio bana daha beter deliriyorum,, neyse geçicek inşallah..

bu arada avon temsilcisi olan varmı aranızda ?

casperım sevilmez mi o lezzet ama alyacım sevmiymiş...
neyse ben yerim bol bol
foto ekliyim dedim buraya ekleyip silince uyarı geliyormuş albüme nasıl ekliycem hele bir anlatın...

pınarım üzme tatlı canını...
bebişini bırakacağın için de oluyor olabilir cnm...
biz bademimle iyiyiz teyzesi...bu arada avon temsilcisiyim :))) birazdan sipariş vereceğim hatta iyi hatırlattın...

neyse ben yerim bol bol
foto ekliyim dedim buraya ekleyip silince uyarı geliyormuş albüme nasıl ekliycem hele bir anlatın...

yukarıdan albümlere tıkla.

sol köşede albümler yazıyor ona da tıkla sayfa 2 ye bölünecek ..
create new albüm tıkla ve ekle

neyse ben yerim bol bol

afiyet olsunn :))
albüm oluşturuon içine eklion kuzucum :))
bi boş albümün var zaten içine ekleyiver ver

pınarım üzme tatlı canını...
bebişini bırakacağın için de oluyor olabilir cnm...
biz bademimle iyiyiz teyzesi...bu arada avon temsilcisiyim :))) birazdan sipariş vereceğim hatta iyi hatırlattın...

ayy gökte ararkene yerde buldum

noluuuuuuuurr bana elimde fazladan 1 adet glimmerstick diamonds twilight sparkle var de,, naaallııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yok bebişim ya...
ben zaten kendim kullandığım için üye olmuştum...
ihtiyacım olanları istiyorum 2 ayda bir falan öyle stok neyim yapmıyom...

patroncuk dışarı çıkıo gelio yollar felaket arkadaşlar arabalar yolda kalıo dio
ama beklenen cümleyi kurmuyo erken çıkın die

kar kış demedim hamileyim demedim geldim bide tükanı açıyorum
hava çok fenaa nasıl tipi var ah patroncuk bugün bari erken yollasaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…