yemeğimi yaptım pişer birazdan...
Bir itirafta bulunayım mı kızlar :))) ıımmmmm en sevdiğim şeydir yemek için hazırladığım soğan-salça-kıyma karışımından ekmeğin arasına ekleyip yemekBayılırım resmen...
Dayanamadım yine yedimArtık karışımı bunu düşünüp biraz daha fazla hazırlıyorum sonra tam yemeğe göre kalıyor
hoşgeldiin canmmmmslm kızlar...
uzun bir ara oldu sanki sizlerle anlık konuşmayalı :))) ama geldim sonunda...
napıysınız bakalım bir güneşcim var alya nerelerde şekerim???
casper işe geç gelmiş patroncuk bir şey dememiş...
spedi ve böcük yaz gelsin diye konuşmuşlar...daha da oraya kadar okudum geçmişi bakamadım fazla...
yeni geldim eve,pelican avm ye gittim okul çıkışı,bademime bir şeyler baktım,başım dolandı çeşitten almadım,içindeki carrefourdan alışveriş yaptım mutfak için servisine bindim geldim...çarşambadan beri bekleyen karnabaharım artık imdat çığlıkları atıyordu dedim tamam senin icabına bakayım...
limonlu su da bekliyor kendileri...şimci pişireceğim,yanına da bulgur pilavı tamamdır...
sizler nasılsınız,ayyyy özlemişim burayı yaw...
yemeğimi yaptım pişer birazdan...
bir itirafta bulunayım mı kızlar :))) ıımmmmm en sevdiğim şeydir yemek için hazırladığım soğan-salça-kıyma karışımından ekmeğin arasına ekleyip yemekbayılırım resmen...
dayanamadım yine yedimartık karışımı bunu düşünüp biraz daha fazla hazırlıyorum sonra tam yemeğe göre kalıyor
selamlar,,
balım sütüm azaldı demişsin,, bol bol tahin pekmez ye canım bana çok iyi geliyor,, bide bol yeşillikli kısır yap ye, tabi bu gaz yapabilir elaya, dikkat et..
hamileler ve hamile adayları :))) herkesler iyidir inşallah,, ben iyiden iyiye depresyona girmeye başladım ama evde oturmakdanmı yoksa işe başlayacağım güne az kaldığı içinmi bilmiyorum, herüfle kavga edip duruyoruz,, sen iyiden iyiye ev kadını oldun abuk sabuk şeylere takılıyosun dio bana daha beter deliriyorum,, neyse geçicek inşallah..
bu arada avon temsilcisi olan varmı aranızda ?
casperım sevilmez mi o lezzet ama alyacım sevmiymiş...
neyse ben yerim bol bol
foto ekliyim dedim buraya ekleyip silince uyarı geliyormuş albüme nasıl ekliycem hele bir anlatın...
casperım sevilmez mi o lezzet ama alyacım sevmiymiş...
neyse ben yerim bol bol
foto ekliyim dedim buraya ekleyip silince uyarı geliyormuş albüme nasıl ekliycem hele bir anlatın...
pınarım üzme tatlı canını...
bebişini bırakacağın için de oluyor olabilir cnm...
biz bademimle iyiyiz teyzesi...bu arada avon temsilcisiyim :))) birazdan sipariş vereceğim hatta iyi hatırlattın...
ayy gökte ararkene yerde buldum
noluuuuuuuurr bana elimde fazladan 1 adet glimmerstick diamonds twilight sparkle var de,, naaallııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o ne laaaaa
nasıl temsilciysem ben bilemedim
speedy sen nerdesin tam olarak?
avrupa yakasında yok daha bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?