casperimm ne zaman bırakıcan işi tatlımmm
amannn takma kızz sallaaa
en son 7 sinde girmiş ama bişi yazmamış baktımda şimdi.ladyyy işi bırakma ihtimali vardı en son öle demişti
1 -2 ay çalışır bırakırım ayıp olamasın diye falan demişti
spedyim nasılsın canım? ecoş napıyor iyi mi?
14 Nisanda bırakıyorum tatlım
akşamına da kendime işten kurtulma ve doğum günü partisi vericem
evtt spidimm az bişi kaldı valla şaka maka :))iyiyz canım napalım bildiğin gibi konuşuyorz hergün Ece hanımla.
mutlu doğum yapmış numarasıı arıyoruz sende var mı canım arayalım ?
aman ne güzel azcık kalmış
slm kızlar...geçmişe bakmadan yazayım...sonra hemen geçmişe bakarım...
bu hafta sonu da yine yoğun ve yorucu geçirdik...hastalıktan kurtulamaz olduk neden bilmem((
eşim çok rahatsızlandı...ateş,ağrı,üşüme...derken bittik vallahi...en son dün akşam 20:00 de acile gittik...hemen serum bağladılar...ateşi 38.9 olmuş...bu yetişkinler için yüksek demekmiş...bizler 37.2 dereceden sonra hastalığa bağlı ateşim var demeliymişiz...neyseki serum ateşini düşürdü gece ama resmen bebeğe kalkar gibi 2 saatte bir uyandım...
atleti ve tshirtü resmen sırılsıklam olmuştu,12-2 ve 4 gibi üzerini değiştirdim hep...en son 6.da okul için kalktığım da yeni bir şeyler giydirdim ateşini ölçtüm 35,5 tu rahatlamış bir şekilde evden çıkabildim...
öğlen de koştur koştur eve geldim,hemen mercimek çorbası yaptım...onu içirdim...şimdi uyuyor neyseki daha iyi...
resmen bebek doğmadan alıştırma yapmış oldum kızlar...
Rabbim bir daha bu kadar sıkıntısını göstermesin bana inşallah...alışmışım güçlü durmasına öyle zor geldi ki((
evtt spidimm az bişi kaldı valla şaka maka :))
ne güzel canım yaaaasonra da alacaksın işte kucağına kaç ay oldu sıkılmadın mı gelsin artık
adacım geçmiş olsun canım.
benimde eşim bu kış hep hastalandı.
az önce konuştum üşüme geliyor diyor.
dedim yarın git doktora. kendi kendine ilaç alıyor kızıyorum.
spedim mutlunun teli bende yok.
songül ablayla görüşüyorsan belki onda vardır.
çekiliş için vermiştik başka kimde var bilmiyorum.
:26:
14 Nisanda bırakıyorum tatlım
akşamına da kendime işten kurtulma ve doğum günü partisi vericem
ayy yok sıkılmak olur mu hiçç
böyle hareket edio falan ya nasıl mutlu oluyo insan..
doğunca en çok hamileliği özlerim sanırım ben sevdim hamileliği çok eğlenceli
ilk 3 ayını saymazsak ıyy
güle güle canım.. git şu beyazlarıda hallet.. yarın öyle gel:)))çıkıyorum ben görüşürüz kızlar ...
ada geçmiş olsun eşine
çıkıyorum ben görüşürüz kızlar ...
evt lamecim yaa çok özlücem ben sizii sohbetlerimizii ayy napcam yaaayy casperım son 1 ayın deseneeee(((
öyle valla kuzummnisannnn mı anamm sende doğurcan casperrrr şaka makaa zaman geldii
hadi canım ben çatlarım herhalde.
napuyor nasıl bişey kime benziyor diye mutlaka güzel yanı vardır
ama keşke 1/2 ay içinde doğursakne çok şey istiyorum he
tabi canm merak hat safhada ama zaten doğcak ya bu günlerin keyfini sürmek istiyorum
mesela konuşuyorum tepki veriyo babasının sesine tepki veriyo öyle güzel bi duygu ki Rabbim istediğin zamanda sanada nasip etsin inşallhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?