Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy evt canım bende konuştuğumda sesi çok iyidi.. aman maşallah.. rabbim nazarlardan korusun....

kırmızı olunca eşim sevmio
ayy akşama mercimek mi yapsam dicemde yoğurt çorbam var benm :)
ayy evt canım bende konuştuğumda sesi çok iyidi.. aman maşallah.. rabbim nazarlardan korusun....
amiinn canm amiinn..
ben korkarak bile normal doğum yaptıysam siz korkmuonuz kesin yaparsınız dio

ebrar bebekk.. hep mutlu ol inş..

ayy canım yaa.. bu kardeşler bizi mahfediyor vallaa...
gelmeden siparişlerini veriyor... vazgeçemediği körili tavuk sote.... ve fırın sütlaç..
ama bu sefer sütlacını yapamadım...
cuma akşamı eşimle oteldeydik, c.tesi sabahtan eve geldim, misafirlerim vardı öğlnde... akşama anca gittiler... ben bitmiş vaziyetteydim... pazarda anca evi toplayıp kurabiyeleri yapıp anneme geçtim...
bir dahakine artık dedik:))

Bende akşam yapacağıma az atıcam lamem midemi rahatsız ediyo artık sanırım...
hiç salçasızda değişik olur aslında tadı denemek gerek

burada ki gün gün hamilelik takvimine ben de baktım....ne güzel yaw :)))

188. Gün
26. Hafta 6. Gün
12 Mart 2012
Bebeğiniz büyüdükçe ve gücü artıkça, tekme ve debelenmeleride daha güçlü olacaktır. Bebeğinizin tekmelerini sayarak bebeğinizin hareketlerini izleyebilirsiniz. İki saatlik süre içinde en az on tekme hissedebilirsiniz. Tekmeleri hissedeceğiniz en uygun saat bebeğinizin en aktif olduğu saatler olan akşam yedi ile akşam on saatleri arasıdır. Anne adayları kasık ağrılarınız artmış olabilir.

yalnız bu sabahtan beridir adlandıramadığım karın ağrısı mı desem kasık mı desem bir ağrım vardı...normalmiş...bebeğimin tekmelerini de daha iyi hissediyorum gerçekten

tedaviye başladılar canm tüp bebek için inş iyi bi sonuç alırlarr..
daha geçen ay başladılar bakalm yakında belli olur

inşallah ilk denemede tutar
bende geçen akşam fal baktırdım keyfe .. inandığımdan değil..
bi çok şeyi bildi ve çok uzun süre çocuğun olmuycak dedi

kıyamıo bizimkisi aman abla bebekle uğraşma anneme yaptırırım dio
ama eklio yiğenime kıyamıyorum yorulur die yoksa sen yaparsn dio
artk bi dahakine yaparsın canm yoğun bi hafta sonu olmuş zaten artk eskisi gibi enerji kalmıo hemencik tükeniyo valla
evim 5. katta 3den sonra nefes nefese kalıyorum yaa

maşallah bebişe canmm
ama bi kaç hafta daha geçsin o tepikler sertleşmeye başlıo
aile içi şiddete dönüşüo
inşallah ilk denemede tutar
bende geçen akşam fal baktırdım keyfe .. inandığımdan değil..
bi çok şeyi bildi ve çok uzun süre çocuğun olmuycak dedi

amin canm inş..
ayy fal falan baktırma ya inanmam üstüne birde korkarım..
Rabbim bilir canm benmm

casperım....okulum 4 katlı hergün...sabah 07.20 den 12:20 ye kadar 40 dk.da bir bir 4. kata çıkıyorum sonra en alt kattaki öğretmenler odasına sonra hoooppp 3. kata sonra bir daha aşağıya böyle böyle iyi hareket oluyor bana yani...

tam çamaşırlarımı balkona asıp kurutayım diyorum yağmur yağıyor. nevresim ve bornozların yıkanması lazım.
nereye serip kurutayım?
ben bu çamaşır sorunundan bıktım. yarın sağanak yağmur varmış.
cumartesi günüde makinamın deterjan gözünen su fışkırmaya başladı.
dedim tamam makina gitti.
baktım deterjanın suyunun gittiği boru tıkanmış. oğlumun sabuntozunu farketmeden sıcak suyla eritmişim. oda donup tıkamış.
uğraş uğraş açabildim allahtan.
benim kazanım 5 kg. çok küçük nevresim takımının hepsini aynı anda yıkayamıyorum.

ayy ne düşünceli... bizimki yorulma konusunu algılayamıyo.. herşey eskisi gibi diye düşünüyor...
ama düşündüğü tek şey aşerdiğim çikolatalar.. ne zaman bir araya gelsek 7-8 tane alıp geliyr o çikolatadan.. bazen kızıyorum abarta diye... olmaz, sonra bebeğn bir yerinde brşey çıkar.. ye sen diyorrr

ahh canım yaa.. baya yüksekmiş... mümkün olduğunca çıkma dışarı:))

Kızlarr bende mercimek çorbasınııı bazen salçalı bazende un kavurup sade yapıyomm
ama yazdıklarınızın hepsini denemişimdir ogün aklıma nasıl eserseee
annemde prinç koyar mercimek çorbasınaaaaa

ha bu arada h.sonu mantar çorbası yaptım hemde kremasız süper olmuştu çok beğendikkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…