ayyy ne güzel ya
amin canım inşallah zamanı geldiğinde bende yaşarım bu duyguları inşallah.
kızlar siz mercimek çorbasını nasıl yapıyosunuz herkes içine değişik şeyler koyar ya merak ettim..
annem pirinçte koyuyo mesela..
nette baktım arpa şehriyeli yapanda varr denedinizmi hiç?koysammı acaba merak ettimde nasıl tadı olur diye..
adacım hoşgeldin cnmmm
hücreciğe geçmiş olsunnn erkekler zor hastalanır ama hastalanıncada fena oluyolar.
canmm çok geçmiş olsunn inş hemencik toparlar eşin..
kışın kocem grip olmuştu bi gün yattı öyle ayy nasıl zoruma gitmişti ne çok ağlamıştım yaa
adacım geçmiş olsun canım.
benimde eşim bu kış hep hastalandı.
az önce konuştum üşüme geliyor diyor.
dedim yarın git doktora. kendi kendine ilaç alıyor kızıyorum.
ada kız gelmedi mi dedim ki geldinnn
hoşgeldin tatlımdaaa kocenn hasta olmuşşş
geçmiş olsunnnn..
ada geçmiş olsun eşine
evt lamecim yaa çok özlücem ben sizii sohbetlerimizii ayy napcam yaa
güle güle canım.. git şu beyazlarıda hallet.. yarın öyle gel:)))
ben biraz un kavuruyorum canm üzerine mercimekleri atıp az daha kavurup pişiriyorum sonra blendırdan geçiriyorumm
üzerine nane kızdırırdım önceden ama kocem sevmio bişi eklemiyorm başka
amiinn canm benim inşallah..
Rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasip etsiinn..
eşimn arkadaşı var %1 bile ihtimal vermiyorum demiş doktor nasıl üzülüyor yaa((
kızlar siz mercimek çorbasını nasıl yapıyosunuz herkes içine değişik şeyler koyar ya merak ettim..
annem pirinçte koyuyo mesela..
nette baktım arpa şehriyeli yapanda varr denedinizmi hiç?koysammı acaba merak ettimde nasıl tadı olur diye..
ben biraz un kavuruyorum canm üzerine mercimekleri atıp az daha kavurup pişiriyorum sonra blendırdan geçiriyorumm
üzerine nane kızdırırdım önceden ama kocem sevmio bişi eklemiyorm başka
soğan , patates, mercimek , pirinç koyuyom
pişince blendırdan geçirince
salçalı kırmızı toz biberi kızdırıp üstüne döküyom
ahh canm yaa... inş. bir çözüm bulursun..koltukda sızmassamm yine karnım ağrıyoooo:26::26::26::26:
soğan patates bazen havuç az bişi koyuyorum bende...annem ıspanak bile atıyor:)cnm zaten koyulaşıyo ben un atmıyorum...
bide annem bazen blendırdan geçirmiyo oda çok hoşuma gidiyo:)
efet pirinçte güzel oluyo cnmm
ben salçayı atıyorum içine kavuyorum yada kavurmuyorum hepsini atıp düdüklüyü kapatıyorum.sonradan koyunca fark oluyormu tadında?
bende soğandan sonra unu ekleyip kavuruyorum. arada havuç ve patateste koyuyorum... ama syuna da kesinlikle bulyon koyuyorum... sonrasında da casperım gibi blendırdan geçiyorum... tuzunu, baharatını da o zaman koyuyoum.... çok lezzetli oluyor...
aman sana bulaşmasın canmmkızlar çok sağ olun... hem de ne kötü oluyormuş...
hani onlar güçlüdür,dirayetlidir,ağrı,sızı çekmez gibi saçma bir düşünce hakimdir ya...gerçekten de olunca da beter oluyorlarmış...ben sevgilimi 8 yıl da ilk defa bu kadar kötü hastalanmış gördüm(( umarım bu derece kötü halini son kez görmüşümdür...
salgın varmış bu arada aman dikkat...
canım yaaaa bende çok özliycemm... sık sık araşır mesajlaşırız artık:)
lamem bende bulyon hastasıyım yaaaaaa koymmaaya çalışıyorum ama pilava falan koymadanda olmuyo..
çok yakışıyo yemeklere dimi?
bende göz kararı yapıyorum suyunu falan sizin ölçünüz var mı cnm
kelebek hiç salça komuyomu
lamem bende bulyon hastasıyım yaaaaaa koymmaaya çalışıyorum ama pilava falan koymadanda olmuyo..
çok yakışıyo yemeklere dimi?
bende göz kararı yapıyorum suyunu falan sizin ölçünüz var mı cnm
kelebek hiç salça komuyomu
canm bebeklerinin olma ihtimalinee öyle demiş %1 bile olma ihtimali yok diedr neye izin vermemiş bana mı yzadın
bende hep açarım kuzumsalçada olunca köpük köpük oluyooo
kayınvalidem hiç salça koymaz bnmm
ben havuç ve bulyonda koyuyommmm ....
casperr ben seni hep ararımmmmm
casperım... hafta sonu kardeşim gelmişti... şu bizim meşhur kurabiyeden istedi, arkadaşlarına götürmek için... ayy özlemişim lezzetini bende... bayadr yapmıyordum.. bu sabah aradı.. arkadaşları bayılmış.. tarifini alıp annelerine verceklermiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?