Evet bizimde öyle 2 kumbaramız var 1 tanesi anahtarlı eşimde duruyor. ona 1 TL atıyoruz.
diğeri ise açılır kapanır 50,25,10,5 ayırt etmeden ne var ise atıyoruz ayın 20 sinde açıyoruz dolar alıyoruz.
10 ayda işte 2500 dolarımız oldu çok şükür
nasılsınız canlarım benim
okuldayım bireysel çalışma yaptırıyorum yine ben de o arada size bakayım dedim.....
dün gece 22:30 da uyuduk eşimle,sabah yine de zor kalktım nasıl bir şeydir anlamadım vallahi...uykuya doyamıyorum bu aralar...
akşama enginar yapacağım,zeytinyağlı düşünmüyorum ana yemek olarak düşünüyorum bu sebeple etli ve ya tavuklu yapayım dedim yanına da sanırım bulgur pilavı ya da pirinç...hangisi yakışır sizce???
AYY inş canm yaahoşbulduk canım.
amin canım, inş olur bizimde. ben değil ama eşim çok şaşırmış niye olmadı diye, hatta test falan mı yaptırsam acaba, benden mi kaynaklanıyor demiş içinden, duyunca güldüm allam ya :)
ne güzel işte canım. gerçi insan çalışırken çalışmamak istiyor, çalışmayıncada iş hayatını özlüyor. ama bence sen şanslısın, istediğin kadar vakit ayırabileceksin bebeğine.
işten eve evden işe devam benimkisi, bide ders çalışıyorum bir iki haftadır, sıkıcı valla ya, şu güneşli günlerde.
ayy boyunlarını kırıp atcan bu modelleri yaacanım walla eşim tavrını koysada nlar yüasüz bide bana tiripleniyolar görsen ay bide biyere gidiyosun oturmayaaa ayyyy babannesi nasılda güzel bakmış tombik tombik diyolar sen dış kapının mandalısın yani oooffff
ah kuzum sen nie yapıon yaa yorma kendiniiGünaydınlar kızlar nasılsınızzz
ben çok yorgun hissediyorum kendimi biraz boğazlarım şiş...
çaycı kadında yok dün doktora gitmişti bugün içinde aramadı gelmedi...kukusunda yara çıkmış onları yaktırmaya diye gitti dahada ortada yok aramadıda.
her iş bana kaldı onca kişinin çay servisi bulaşığı aşağı yukarı in çık çok yoruldum kasıklarım ve belim ağrıyo
alya kuzum büyümüş müü maşallah ona canm benmmGünaydınlar herkese anca gelebildim işlerden dün akşam 7:30 daydı randevumuz bizden önce 2 çift vardı 1 girdi çıktı diğeri girdi içerden tuhaf sesler gelmeye başlamıştı aplama sesler dr kapıdan asistanına seslendi su için bebek sağlıksız dedi neyse onlardan sonra biz girdik odaya dr o kadar kötüydü ki dokunsan ağlayacak cinsden 18.haftadaymış kadın ve bebeğin kalbi durmuş moreli çok kötüydü doktrumuzun ama bu bizi pek etkilemedi desem yalan olur çok üzüldüm hele kadın içerden baygın bi şekilde çıkıncaa kötü oldum hala gözümün önünden gitmiyo ..
Bize gelince 23 haftalık 568 gr kafasının yarısını plesantanın arkasına sokan minnak bi meleğim var maşallah ....
kalb oluşumumuz tamamlanmış herhangi bi sorunumun yok çok şükür rabbim bize bağışlasın inşallah bu sefer pek iyi poz alamadık ama pek dudak büktü bize ...
hoşgeldn canmmnasılsınız canlarım benim
okuldayım bireysel çalışma yaptırıyorum yine ben de o arada size bakayım dedim.....
dün gece 22:30 da uyuduk eşimle,sabah yine de zor kalktım nasıl bir şeydir anlamadım vallahi...uykuya doyamıyorum bu aralar...
akşama enginar yapacağım,zeytinyağlı düşünmüyorum ana yemek olarak düşünüyorum bu sebeple etli ve ya tavuklu yapayım dedim yanına da sanırım bulgur pilavı ya da pirinç...hangisi yakışır sizce???
hoışgeldinn canmmm
allah bereket versn canmmm
kız mutlu doğum yapalı 22 gün oldu bugünn....
canım walla eşim tavrını koysada nlar yüasüz bide bana tiripleniyolar görsen ay bide biyere gidiyosun oturmayaaa ayyyy babannesi nasılda güzel bakmış tombik tombik diyolar sen dış kapının mandalısın yani oooffff
kelebek...çok üzüldüm ya(( Rabbim ne verirse hayırlısını versin,çok ama çok zor bir durum ((
Allah'ım meleklerimizi bize bağışlasın,sen de fazla etkilememeye çalışsaydın kendini...kızın senin üzüntünü hissetmiş olmalı ki bak güzel poz vermemiş size...neyse sağlıklı olsunlar da doğdukların da bol bol pozlarını görürüz artık...
spedyy cnm...Allah bereketini versin...
cıx ben iyi birikim yaptım diyordum ya sen daha iyi çıktın :)))
7 ay için de 10 çeyrek 1 yarım biriktirdim az zaar
günaydınlar kızlar nasılsınızzz
ben çok yorgun hissediyorum kendimi biraz boğazlarım şiş...
çaycı kadında yok dün doktora gitmişti bugün içinde aramadı gelmedi...kukusunda yara çıkmış onları yaktırmaya diye gitti dahada ortada yok aramadıda.
Her iş bana kaldı onca kişinin çay servisi bulaşığı aşağı yukarı in çık çok yoruldum kasıklarım ve belim ağrıyo
alya kuzum büyümüş müü maşallah ona canm benmm
aman poz vermesn sağlığı yerinde olsn daa
ewet cnm aman o sağlıklı olsundaa
babası bi ara monitörö yapışıp öpcekti :)
dudaklar aynı ben diyo :) yerim ikisinide
canım çok fena valla kayınvaliden.. önceden de böyleydi yanılmıyorsam...
sende umursamazmış gibi davran... bir kulağından girsin diğerinden çıksın... yapcak birşey yok bunun gibi birine...
keşke çalışmayıp kendin bakabilsen kızınaa...
kelebekçim, bende merak etmeye başlamıştım seni göremeyince..
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... inş. sonuna kadar böyle gider tatlım..
diğer hastaya da rabbim sabır versin, gerçekten zor bir durum... rabbim kimseye yaşatmasın böyle sorunlar...
kızlar sanırım oğlum kaburga kemiğimin altına girmeye çalışıyoryeri yetmio paşaya artk
Kızlar albümüme resim ekliyorum kuzucumu ekleyim
ayy babası çok sevio kızını
bizim babamzda artk doğsun modundaydı yine sabah bende ay dur daha erken dedim die oğlumu istemio ilan edildim
babacm merak etme anne senin gelmeni istemesede ben çok istiyorum die bide şikayet etti paşama
asenacım evet onlar daha bilinçli ve deneyimli oluyorlar bu konuda...ben de sanırım tercihimi bulgurdan yana kullanacağım...birikimi de yaptık işte bir şeyler oğlumun nasibine diye :)))
casperım bacım sabahın 07.10 minübüste aklıma geldin dedim bu kız bu hafta izne ayrılcaktı sankim...
beşik işi ne oldu bu arada???
kelebek hakikaten kötü bir durum,can sıkıcı dr.unda dediği gibi her şeyin bir zor yanı var...Rabbim kadıncağızın yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim...
zil çaldı...görüşürüz...
allah bereket versin canmm..asenacım evet onlar daha bilinçli ve deneyimli oluyorlar bu konuda...ben de sanırım tercihimi bulgurdan yana kullanacağım...birikimi de yaptık işte bir şeyler oğlumun nasibine diye :)))
casperım bacım sabahın 07.10 minübüste aklıma geldin dedim bu kız bu hafta izne ayrılcaktı sankim...
beşik işi ne oldu bu arada???
kelebek hakikaten kötü bir durum,can sıkıcı dr.unda dediği gibi her şeyin bir zor yanı var...Rabbim kadıncağızın yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim...
zil çaldı...görüşürüz...
lamecim akşam aklımdaydın ama sadece organike atabildim çünkü şarjım bitti
sabahtan beride işler bi türlü bitmedi
inşallah sonuna kadar böle gider yawrularımız rabbim kimseye acısını göstermesin inşallah ....
kocaman oldu ömer asafımızzz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?