Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nasılsınız canlarım benim
okuldayım bireysel çalışma yaptırıyorum yine ben de o arada size bakayım dedim.....
dün gece 22:30 da uyuduk eşimle,sabah yine de zor kalktım nasıl bir şeydir anlamadım vallahi...uykuya doyamıyorum bu aralar...
akşama enginar yapacağım,zeytinyağlı düşünmüyorum ana yemek olarak düşünüyorum bu sebeple etli ve ya tavuklu yapayım dedim yanına da sanırım bulgur pilavı ya da pirinç...hangisi yakışır sizce???

amannn maşallah nazar değmesin. 2500 $
harika, hemde sadece bozuk para biriktirmekle olmuş, helal olsun valla. uğur böcüğü bir sen iki speedy' cim :)
ama damlaya damlaya göl olur demişler, doğru valla.

kelebek...çok üzüldüm ya (( Rabbim ne verirse hayırlısını versin,çok ama çok zor bir durum ((
Allah'ım meleklerimizi bize bağışlasın,sen de fazla etkilememeye çalışsaydın kendini...kızın senin üzüntünü hissetmiş olmalı ki bak güzel poz vermemiş size...neyse sağlıklı olsunlar da doğdukların da bol bol pozlarını görürüz artık...

spedyy cnm...Allah bereketini versin...
cıx ben iyi birikim yaptım diyordum ya sen daha iyi çıktın :)))
7 ay için de 10 çeyrek 1 yarım biriktirdim az zaar

kolay gelsin hocam :)

valla etin veya tavuğun yanına ben pirinç pilavı yakışır sanıyordum, ama k.validem her ikisininde yakıştığını söylüyor, ve maalesef yemekte benden daha becerikli ve bilinçli,
benim tercihim pirinç pilavı yinede.

AYY inş canm yaa
ayy boyunlarını kırıp atcan bu modelleri yaa
ah kuzum sen nie yapıon yaa yorma kendinii
alya kuzum büyümüş müü maşallah ona canm benmm
aman poz vermesn sağlığı yerinde olsn daa
hoşgeldn canmm
hmm bulgur pilavı sankim :)

bi haftadr yediğim şeylerin tadını almıyorum yaf ne kötü bişimiş

canım çok fena valla kayınvaliden.. önceden de böyleydi yanılmıyorsam...
sende umursamazmış gibi davran... bir kulağından girsin diğerinden çıksın... yapcak birşey yok bunun gibi birine...

keşke çalışmayıp kendin bakabilsen kızınaa...

kelebekçim, bende merak etmeye başlamıştım seni göremeyince..
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... inş. sonuna kadar böyle gider tatlım..

diğer hastaya da rabbim sabır versin, gerçekten zor bir durum... rabbim kimseye yaşatmasın böyle sorunlar...

Son düzenleme:

hiç sorma ada hala gözümün önünde rabbim sabırlar versin ....

doktorumuz bile odaya girdiğimiz ağlamalıydı kadın çok kötü olmuş herşeyin zor bi yanı var işte dedi ....

spedyy cnm...Allah bereketini versin...
cıx ben iyi birikim yaptım diyordum ya sen daha iyi çıktın :)))
7 ay için de 10 çeyrek 1 yarım biriktirdim az zaar

ooooo ben uğur böcüğü speedy derken bakıyorumda herkes bütçeden sorumlu bakanmış burda. adacım senide tebrik ettim, cidden çok iyi rakamlar bunlar. açıkcası ben 9 aydır bişi yapmadığım için sizin yaptıklarınız gerçekten iyi tasarruflar. Allah bereketini versin.

sana mı kaldı onca iş canım çok yorma kendini. Yorulunca biraz otur dinlen arada.

ewet cnm aman o sağlıklı olsundaa

babası bi ara monitörö yapışıp öpcekti :)

dudaklar aynı ben diyo :) yerim ikisinide

ayy babası çok sevio kızını

bizim babamzda artk doğsun modundaydı yine sabah bende ay dur daha erken dedim die oğlumu istemio ilan edildim
babacm merak etme anne senin gelmeni istemesede ben çok istiyorum die bide şikayet etti paşama

asenacım evet onlar daha bilinçli ve deneyimli oluyorlar bu konuda...ben de sanırım tercihimi bulgurdan yana kullanacağım...birikimi de yaptık işte bir şeyler oğlumun nasibine diye :)))

casperım bacım sabahın 07.10 minübüste aklıma geldin dedim bu kız bu hafta izne ayrılcaktı sankim...
beşik işi ne oldu bu arada???

kelebek hakikaten kötü bir durum,can sıkıcı dr.unda dediği gibi her şeyin bir zor yanı var...Rabbim kadıncağızın yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim...

zil çaldı...görüşürüz...

lamecim akşam aklımdaydın ama sadece organike atabildim çünkü şarjım bitti
sabahtan beride işler bi türlü bitmedi

inşallah sonuna kadar böle gider yawrularımız rabbim kimseye acısını göstermesin inşallah ....

kızlar sanırım oğlum kaburga kemiğimin altına girmeye çalışıyor yeri yetmio paşaya artk

kocaman oldu ömer asafımızzz ....

Kızlar albümüme resim ekliyorum kuzucumu ekleyim

beklemedeyiz :)

seviyoda benimde içim eriyooo resmennn ...

bide doktor şakayla karışık aynı babası demez mi bizimki temelli havalarda :)

sizinkide ömer asafı alıp maça gitcek herhalde :)

amin ada aminnn

allah bereket versin canmm..
beşikimiz hala yok ikide bi diyorum eksikleri bitirmeye çalışıom die iyi yapıon canm dio bakalm cuma günü dicek mi gidip alalm falan diee

amiinn canm benmm
ayy inş büyüyüodur teyzesii

bu arada patiğimle balım gelmiş gitmişşş

patiğim hakkınızda hayırlısı olsun cnm sen herşeyin en iyisini bilirsin şüphem yok :)

balımm ohh elayla gezmelerdesin heee :) gezin bakalım ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…