Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

haklısın. olumsuz durum bile belirsizlikten iyidir. ama olsun sabret, şurda ne kaldı ki, uzasa uzasa bir iki hafta, bilemedin bir iki ay uzar herhalde değil mi? aylarca belirsiz kalacak değildir bence, bir kaç zaman daha sabredin bakalım, Allahım gönlünüzden geçeni hayırlı kılsın inşaallah.

bende durumlar aynı, ders çalışıyoruz biraz biraz, çok sıkıcı geçiyor günler, 2 gündür bir yoğunluk var burda, Allah' tan aksi şeyler olmuyor da gerilmiyorum haftasonu anneler günüydü, memlekete gidemedim, nasipse bu cumartesi gideceğiz geçmiş anneler günü için :) eşimin dersi yokmuş pazartesi günü, benimde patrondan izin almam lazım :18: pazartesi dönmeyi düşünüyoruz

kesınlıkle
te martta gtcektı eşiim ve 5 aydır evı tek maaşla ıdare edıommm
bunaldımm
kira kredı şu bu
Allaha şükürler olsun genede ama burda çalışmak ıstemesemde çalışmak zorundayım
ortak var anlaşamıyorumda onunlaaama işte sabredıomm
ınş cnm sağol

nerde annen
sen nerdesınkı
hayrlısı olsun cnm hergün analar günü
ınş ızınalabılırsın benımkı hayatta vermes
yıllık ıznımı bıle vermedı 1 gün gelmedı anama yolcu etım tabı hastayım dedımde
burnumda getrdı

slm kızlar...

casperımla konuştum, yeniden sancı vermeye başlamışlar, bu sefer kesin tutar demişler.. o da sıkılmış artık... inşallah bugün güzel haberlerini alırırz...

bizimde dün kontrolümüz vardı, herşey yolunda çok şükür, kızım aradaki farki kapatmış, çok sevindik hepimiz.. dinlenmeye ve beslenmemize dikkat etmeye devam yani:))
bu ay kilo almamışım, doktorcum hamileliği az kiloyla kapatacağım için tebrik etti, e bizde gururlandık tabi:))
sağolsun şu konuda da rahatlattı, kalp doktorum hangi hastanede isterse orda sezeryanıma katılacağını, bunu da sadece bana moral ve destek vermek için yaptığını söyledi.. illa onun özel hastanesine gitmeme gerek olmadığını söyledi..bir daha anladım ki gerçekten çok doğru bir tercihh yapmışım doktor konusunda..

Allah işini rast getirsin böcükcüm, yorulmuşsun 5 aydır sen. eşinin iş bulabilmesiyle geçen günlerin stresinimi yaşayacaksın, patronunun tavırlarınımı çekeceksin...valla zor durumlar bunlar ama helal olsun sana, "buna da şükür" diyebiliyorsun, Allah' ın izniyle yaşadığınız sıkıntıların meyvesini alırsınız siz yakın zamanda.

Annem eskişehirde, ben afyonda. Allahtan yakın mesafelerdeyiz de böyle zamanlarda gidebiliyoruz memlekete, uzak olsa zor olurdu biraz.
kayınbabamın şirketinde çalışıyorum, eşim hafta içi bir gün ve cumartesi günü gelebiliyor şirkete ve kayınbabam geleceği günleri iple çekiyor, böyle olunca bizde maalesef istediğimiz gibi hareket edemiyoruz şehirdışı gezilerimizde. sanırım cumartesi şehirdışından gelecekler var ve bunun gibi bir iki durumdan dolayı aksilik çıkmaz umarım.

alyacım, mesajını gördüm ama yazmaya fırsat bulamadım..
ben seni sormuştum hatta diğer topikte olduğunu düşünüp slm göndermiştim.. işten ayrıldığını da bilmiyordum.. inş. herşey yolundadır... seni ve minik kızını öpüyorum canım...

Lamecim allah razı olsun senden, ben ve böcük de burda bekliyorduk valla casper' ın gelişmelerini. Allahım, inşaallah hayırlısıyla dünyaya gelsin casper' ın bebeği artık, o günler nekadar zor geçmiştir kimbilir, artık bugün mutlu sona erer hayırlısıyla inşaallah.

doktor konusundaki gelişmelerine sevindim lamecim, insan böyle rahat beklemeli doğumu.
prensesin de sende iyisiniz maşaallah, Allah nazarlardan korusun. sezeryan dedin, sanırım senin belli şimdiden sezeryanla olacağı, bir avazda kurtulursun inşaallah.

sağol canım ne demek...
evt ben olsam tahammül edemem sanırım.. allah ona sabır verdi ve dayanabiliyor..

bizde kızımla teşekkür ederiz... evt kalbimle ilgili sıkıntıdan dolayı sezeryan olmak zorundayız 12 haziranda...
amin canım...
rabbim istediğin zaman sana da yaşatsın inş. bu duyguları

süper bi haber
devlettemi doğum yapacaksın şimdi cnmmm
inci meleğede maşşallah sende kilo almamışsın sanada kocaman maşallah :)

selam hatunlar nabersinizz

ayyy çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine maşallah inci hanımada sanada

casperımda artık bugün kavuşur inş.tosununa

Allah yar ve yardımcı olsun casper'ımızın, az kaldı.
anladım canım, rahatsızlığını kaçırmışım demekki. ne güzel, şimdiden için rahat, güzel gelişmelerle moral tavanda, misler gibi gidip doğuracaksın bebeğini, maşaallah
canım ya sağol, inşaallah bende yaşarım bu duyguyu.
bende bahsediyordum zaten, memlekete gideceğiz nasipse haftasonu, orada doktora gideceğim büyük ihtimal, varsa bir sorun zaman geçmesin, önlemini alalım diyoruz, gerçi 4 aydır bebek olmuyor :44: henüz çok yeni ama nebilim bir tuhaf durum işte, içim rahat etsin istiyorum :18:

süper bi haber
devlettemi doğum yapacaksın şimdi cnmmm
inci meleğede maşşallah sende kilo almamışsın sanada kocaman maşallah :)
canım eğer kalbimde sorun olursa devlette ama yoksa özelde..
sağol canım..

selam hatunlar nabersinizz
ayyy çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine maşallah inci hanımada sanada
casperımda artık bugün kavuşur inş.tosununa
hoşgeldin canım.... çook teşekkür ederiz...

canım ebt 4 ay uzun bir süre değil tabiki ama sen yinede gidip bütün kontrollerini yaptır, rutin bir kontrol gibi düşün..
ayrıca stresten uzak dur... bu da etkiliyor...

lamem hoşgeldin cnm maşallah inci meleğimizee çok güzel haberler getirdinnn

casperime hep son diolar dünde aynı şeyi demişlerdi daha beklerler gibime geliyo benim..

ayy kuzum yaa ne çok beklettiler ve yordular kızcağızı , inşallah hayırlısıyla bugün gelir minik paşa.

sizede maşallah, incikuş güzelce kilo alsın stresden uzak kalsın, evde bol bol dinlen canım.

ayy kuzum yaa ne çok beklettiler ve yordular kızcağızı , inşallah hayırlısıyla bugün gelir minik paşa.

sizede maşallah, incikuş güzelce kilo alsın stresden uzak kalsın, evde bol bol dinlen canım.

ayy sorma canım yaaa... kız ikinciyi kesin sezeryan yapar bu kadarf şeyden sonra..
teşekkür ederiz teyzesi, inş. canım:)

lamem hoşgeldin cnm maşallah inci meleğimizee çok güzel haberler getirdinnn

casperime hep son diolar dünde aynı şeyi demişlerdi daha beklerler gibime geliyo benim..
sağol canım... inş. sende sonuna kadar sıkıntı stres yaşamadan devam edersin...
yaa ben artık hiç bir yorum yapamıyorum... bu paşa çok nazlı ve inatçı...

mobilyamız 10 haziranda gelecek

odayı ne renk boyasak ki :44::44::44:
hayırlı olsun canım..
mobilyan beyaz, kendini göstermesi için pembeye boya bence...

casperım hayırlı haberlerini alalım artık ya...şimdi arasam acaba alındın mı doğuma arada kalmak ta kötü böyle...en iyisi dua etmek...

mobilyamız 10 haziranda gelecek

odayı ne renk boyasak ki :44::44::44:

bu alıntıların hepsine onca yazdım hepsi silindi yanıma gelcek zamnı buluyolar

vücut olarak değil ama beyın olarak evt yoruldum
düşünmekten ama hep şükür ederım
ya benımde işim olmasaydı napardık
Allah kımseyı kımseye muhtaç etmesınn yardım eden olur aılemdende ıstemem ben muhtaç olmasın kımse
amin cnm

ykınmışsın o güzelana gıbı olmuyo yaa sımdık benım annemde köyde babamla yazın ızın kullanabılırsem gtcem yoksa görmem kışı bulcak tabı gelırlerse
sorun olmuyormu nasıl bı duygu k baba ıle çalışmak:26:
eşin içinde zordur ama ınş işiniz rast gıder cnm

lamem cok sevındım cnm bu sanabu meleğımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…