Kelebek güneş hoşgeldiniz kızlarrrr
Kelebek güneş hoşgeldiniz kızlarrrr
veeee topiğimizin en nazlı veledi gece 02.15 te doğmuş.... 3.100 gr, 51 cm...
casperım 13 saat sancı çekmiş dün, 10 cm açılması olmuş ancak Ömer Asaf açılma oldukça yukarı kaçmış ve mecburen sezeryana almışlar.. az önce konuştum, sesi gayet iyiyidi, ancak saatlerdir birşey yiyip içemediği için dilim damamğım kurudu diyor..
paşa da hemen almış memeyi ama casperım yalnız olduğu için gece pek ilgilenememiş, kolunda da serum varmış.. birazdan serum bitince rahat rahat ilgilenir oğluşuylaa... oğlumu kucağıma alınca çektiğim bütün sıkıntıları unuttum diyorr...
sizlere de çook slm var..
canım arkadaşım, rabbim bu çektiğin sıkıntıların karşılığını verdi, sağsalim paşanı kucağına aldın, inş.hayırlı bir evlat olur...koçişin ve paşanla çok mutlu ol emii:)
kuzumun yeni fotolarını ekledim..gittikçe erkeğe benziyo bu bebe
erkek fatmaöle deme nan gayette kıza benziy en şekerinden
ela hanım nasıl olsun akşam yıkandı yattı..sabahta kalkmış yeleğini emiyodu..ne bulsa suyunu emer gibi ağzına sokuyo..bide yeni öğrendi bacaklarını havaya kaldırıp osuruyo :)))
maşallah yaaa yok cnm tam bi kız buu:))kuzumun yeni fotolarını ekledim..gittikçe erkeğe benziyo bu bebe
napsın kızcağızzz öle daha rahat ediyo demekki hehe:)
maşallah yaaa yok cnm tam bi kız buu:))
çokta kokoş olacak.maşallah tontişş sütin iyi geliyo sanırım
balll kızın pek tatlı olmuş yaaa
resimler harika darısı başımızaaa
Bal yeni elemanından memnun musun kuzum napıyo kız
benim onla onunda benle işi yok cnm :)) takılıyo işte telefon gelen giden vs... O konu mankeni cnm parayla tuttum kendi yerimee
benim onla onunda benle işi yok cnm :)) takılıyo işte telefon gelen giden vs... O konu mankeni cnm parayla tuttum kendi yerimee
bal maşallah len hemde kız paşası oen sütlusunden
kılosuda cok ıyı maşallah
yazıktır nan
bi tane pc ver barim kızcağızaaa senin odandamı oturuyo
ball yırum alemsın neresı erkege benzıyor tam tammına gayet kızceee maşallahh onaaa cok tatluuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?