Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

veeee topiğimizin en nazlı veledi gece 02.15 te doğmuş.... 3.100 gr, 51 cm...

casperım 13 saat sancı çekmiş dün, 10 cm açılması olmuş ancak Ömer Asaf açılma oldukça yukarı kaçmış ve mecburen sezeryana almışlar.. az önce konuştum, sesi gayet iyiyidi, ancak saatlerdir birşey yiyip içemediği için dilim damamğım kurudu diyor..
paşa da hemen almış memeyi ama casperım yalnız olduğu için gece pek ilgilenememiş, kolunda da serum varmış.. birazdan serum bitince rahat rahat ilgilenir oğluşuylaa... oğlumu kucağıma alınca çektiğim bütün sıkıntıları unuttum diyorr...
sizlere de çook slm var..

canım arkadaşım, rabbim bu çektiğin sıkıntıların karşılığını verdi, sağsalim paşanı kucağına aldın, inş.hayırlı bir evlat olur...koçişin ve paşanla çok mutlu ol emii:)

ohhh beee
valla kız olsa adı nazlı olurmuştopıcınn en yaramazı ayrıca baksana acılmada olmuş kaçmış
yerı cok mu rahattı nee
casper cok tebrık edıomm sağlıklı uzun kocişi paşasıylaa musmutlu günlerı olsun ınşşş

lamem sanada cok tşkler cnmm haberdar ettın bızlerii

cnm sabah sabah verdiğin en güzel haber...

Rabbim hayırlı uğurlu bereketli evlat eylesin...çok sevindim hem kilosu hem boyu posu gayet iyi doğmuş yaramazın..sağlıklılar ya gerisi yalan artık..çok geçmiş olsun casperım,sabrından dolayıda seni taktir ettim cnmmm...

darısı sizlere lamecimm..işllh sizinde böyle güzel haberlerinizi duymak nasip olur cnm..

balım, böcüğüm çok teşekkür ediyor ve koçişimin yanına yatmaya gidiyorum.... hadi byeeeee:)

ayy hava mı nee
bende yatmak ıstıyomm işe gelesım yokk
yapasım yok
koce evde yatııyy ben işe gelıomm
havalardan mı nee
benımyerımede uyu lamem

CNMMM BU HABErede sevindim..Rabbim aldığın dualr sayesinde yardım ediyo sana eminim..işllh sonuna kdr hep böyle güzel haberler alırız cnm..incinide senide tebrik ediyorum..koooocaaamannn mşlkk sizeeeee...

mobilyamız 10 haziranda gelecek

odayı ne renk boyasak ki :44::44::44:

hayırlı olsun minik kuş..biz marshall ın bebek pembesine boyadık bence gayet hoş bi renk kuzuuu

Günaydınlarrrr...

hele şükürrr yaaa ömer asaf sonunda gelebilmişşş:)

kızcağız kaç gündür boşuna stres oldu gene sezeryan oldu:)olsun sonunda kucağına aldı yaa hiç önemli değil.

Allah analı babalı büyütsün casperimm uzun ömürler versin oğluşunaaa darısı bizlerin başına seni seviyoruz...

lamem çok teşekkür ederiz cnm uykundan uyanıp bize haber verdiğin için.Hadi git yatağını soğutma:)

Son düzenleme:
balım, böcüğüm çok teşekkür ediyor ve koçişimin yanına yatmaya gidiyorum.... hadi byeeeee:)

yat kuzum ya hakkındır..ben bıktım bak işe geldimmm :)

brck günaydın..bi sabah seninde böle güzel haberini alırız işllh cnmm

brck günaydın..bi sabah seninde böle güzel haberini alırız işllh cnmm

Günaydın cnm amin aminnnn inşallah cnmm.Zaman çok hızlı akıyor sağlıkla bende kucağıma alırım inşallah bebeğimi...

Kokoş ela hanım nasıllarr yerim ben onu yavrum benim

oohhh ben doğurmuş gibi rahatladım vallahi
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

darısı sıradakinin başına

günaydın kızlar negüzel bir haber bu sağlıcakla almış paşasını kucağına bundan sonra onlar için herşey dahada güzel olsun inşallah

Günaydın cnm amin aminnnn inşallah cnmm.Zaman çok hızlı akıyor sağlıkla bende kucağıma alırım inşallah bebeğimi...

Kokoş ela hanım nasıllarr yerim ben onu yavrum benim

ela hanım nasıl olsun akşam yıkandı yattı..sabahta kalkmış yeleğini emiyodu..ne bulsa suyunu emer gibi ağzına sokuyo..bide yeni öğrendi bacaklarını havaya kaldırıp osuruyo :)))

birinin gözü aç biri doymuş

evet birisi sinsi duruyor diğeri ise korkak gibi

ela hanım nasıl olsun akşam yıkandı yattı..sabahta kalkmış yeleğini emiyodu..ne bulsa suyunu emer gibi ağzına sokuyo..bide yeni öğrendi bacaklarını havaya kaldırıp osuruyo :)))

maşallah ya ne zaman büyüdü. evde eğlence gibi yaptığı herşey komik geliyordur otur izle :)

yavrumm benim yaaa yerim onu diş çıkarmaz heralde dimi daha erken

ayy bunları duydukça okudukça ağlıyorum mutlulukdan

ohh be sonunnda yazık kız neler cektı kacgundrr amaa kavustu paşasınaaa saglıkları yerınd eolsundaa ıns...

gunaydın kızlar nasılsınızz

ohhhhhhhhh beeee
rabbim sağsalim yawrusuna kavuşturdu gerisi önemli değil artık anne olmak kolay değil napalım değil mi
casperımmm ömer asafını güle güle büyütün büyük paşanla ... hayırlı uğurlu olsun :)

herkes onu önerdi cnmmm
bi bakıcm tonuna ....

günaydın herkese bu arada
çok yoruluyorummm artık ter basıyo geceleri sırt ağrımdan uyuyamıyorumm

mayıs 28 de iznim baslıyo ama sanırım 16 haziranda ayrılcm

evet birisi sinsi duruyor diğeri ise korkak gibi

maşallah ya ne zaman büyüdü. evde eğlence gibi yaptığı herşey komik geliyordur otur izle :)

DAHA ÇOK YENİ kendi kendine bişeyler yapmaya başlıyo..hee bide ayaklarını sürte sürte çoraplarını çıkarıyo..dün yemek yaparken bi ara bıraktım onu normalde hemen ağlar yalnız kalınca ama dün sesi çıkmadı merak Ettim napıyo diye bi baktım çoraplar çıkmış nasıl gülüyo hoşuna gidiyo :)) ayaklar buz gibi olmuş tabi hemen giydirdim..dünden beri o çıkarıyo ben giydiriyorum :))

yavrumm benim yaaa yerim onu diş çıkarmaz heralde dimi daha erken

ayy bunları duydukça okudukça ağlıyorum mutlulukdan

cnm daha çok erken çıkarmaz işllh...ağlama kuzum yaa...casper ada fotosunu yollamıştım moral olsun diye oda oturmuş ağlamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…