O nası oluyo nen böcük kız paşası :)))
ne yazığı nan parama ortak o :))
ben yokken benim pcde oturuyo zaten..ben evden giriyom ya garu hep facete görüyom ne ediyy..yazık mazık değilP
bilmem bana öle geliyo yaa sağlıklı olsunda arkası erkek olsun :)
O nası oluyo nen böcük kız paşası :)))
ne yazığı nan parama ortak o :))
ben yokken benim pcde oturuyo zaten..ben evden giriyom ya garu hep facete görüyom ne ediyy..yazık mazık değilP
bilmem bana öle geliyo yaa sağlıklı olsunda arkası erkek olsun :)
hehe amınn cnmmm amınnnn
devamı gelecek dıyorsun yanııı yakındamı?
az sonra....
Hayırlısı ama eve bi yardımcı lazım ikinci için..
Akşam eşim diyo yatılı birini alalım diye..hee dedim kendimize baktık ona nasıl bakçez :))
hayrına bizde kalcakmış yardım etçekmiş karşılığında :))
aay bende dıyorum calısrkn 2.yı yapsammm nasıl olur ama kesın banada bır kadın lazım olurrr benm esmde bakıcyaa guvenmedı ılknde ama 2.de sıcak bakabılr ama yatılı zor ya bal dusnseneeee sen cann ıstedıgı gıbı nasıl davrncn oda evın bır bıreyı gıbı bişi olcakkk oyyoyyy ben napcm cocum 6 7 yasına glnce 2.ı dusnrm dıyordumm. 2 sene gecms bıle hehehe kaldı 5 sene
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nannn geçen geldim yazmadım kimse sallamamışş heeeeeeeeeee
Evdeyim artıkın zati zor giriyom kızın çiş eğitimini veriyom kaldım pok yollarında
casper doğurmuş heeeeeeee gözü aydın olsun inatçıymış amma ömercikkk
hoşgeldinnnn alya garusu
niye evdesin nan??
evt ince düşünürsen rahat edemezsin ama alışınca okdr rahat olurki sen sadece kuzuna bakçan ev yemek işlerine dokunmıcan hep gezicen tozucan çamaşır ütü yok..ne güzel..evim çok büyük olsa sorun olmazdı yani 2-3 katlı bahçeli ve müstakil olsa olurdu walla..
okdr ara verme bence 2.yi düşünüyosan...
işten ayrıldım tatlımmmmm 15 gündür evdeyim
ınş o daolur balımm
ama ben edemem yaa b yabancıyla evdebzım apt.var öle
son kat duplex
oğlu 8 yasında kızı 3 ıkısınede yıllardır yanabcı bı kadın bakıoo
aa niye hayırdır???
çocuklara bakmak için değil evin her işini yapmak için cnmm yaa..
walla ben dediğim gibişartlara sahip olsam alırım bitane ohh gel keyfim gel sonra..
anladım cnm
allah gönlune göre versın
çok güzel haber buuuuuveeee topiğimizin en nazlı veledi gece 02.15 te doğmuş.... 3.100 gr, 51 cm...
casperım 13 saat sancı çekmiş dün, 10 cm açılması olmuş ancak Ömer Asaf açılma oldukça yukarı kaçmış ve mecburen sezeryana almışlar.. az önce konuştum, sesi gayet iyiyidi, ancak saatlerdir birşey yiyip içemediği için dilim damamğım kurudu diyor..
paşa da hemen almış memeyi ama casperım yalnız olduğu için gece pek ilgilenememiş, kolunda da serum varmış.. birazdan serum bitince rahat rahat ilgilenir oğluşuylaa... oğlumu kucağıma alınca çektiğim bütün sıkıntıları unuttum diyorr...
sizlere de çook slm var..
canım arkadaşım, rabbim bu çektiğin sıkıntıların karşılığını verdi, sağsalim paşanı kucağına aldın, inş.hayırlı bir evlat olur...koçişin ve paşanla çok mutlu ol emii:)
ela hanım nasıl olsun akşam yıkandı yattı..sabahta kalkmış yeleğini emiyodu..ne bulsa suyunu emer gibi ağzına sokuyo..bide yeni öğrendi bacaklarını havaya kaldırıp osuruyo :)))
evt ince düşünürsen rahat edemezsin ama alışınca okdr rahat olurki sen sadece kuzuna bakçan ev yemek işlerine dokunmıcan hep gezicen tozucan çamaşır ütü yok..ne güzel..evim çok büyük olsa sorun olmazdı yani 2-3 katlı bahçeli ve müstakil olsa olurdu walla..
okdr ara verme bence 2.yi düşünüyosan...
çok güzel haber buuuuunihayet nazlı paşamız gelmiş...Casper ım cnm yaa nasıl dayandı,annelerin nasıl kutsal olduğunu bir kez daha anladık...İnşallah anne babasının kıymetini bilir,hayırlı evlat olur....
dün yazdım silindi bende onu dicektim kimse iş yerinden bu kadr izin alamz babası olmadan doğurcak sonunda diye yalnızmış kıyamam...
çok tatlı yaaa...
Beni heveslendiriyonuz yapçam bende heee..
gecenin 2 sinde hastanededim ..
Hormon testim iyi çıktı denebilir sadece ploraktin 66 çıktı ,bünyem 200 ü gördüğü için pek yadırgamadım,birde yarayı tekrar muayene etti yara için değişik ilaçalr verdi, yine dostinex e başaldım ploraktinim düşsün die ,MR ın randevusu yoktu gece 1 de gittik yarım saat sürüyo zaten eve gelmemiz 2 oldu..İnşallah oda iyi çıkar 7mm adenomum vardı büyümemiştir inşallah,küçüleceğine karşı ümidim yok zaten..10 mm yi aşarsa ameliyatla alıyorlar inş. aşmamıştır du edin bana canlarım..perşembe gecesi sonucu alıcam...
ploraktinim düşerse teyze olabilirsiniz ,bozdum yeminimiiiii
veeee topiğimizin en nazlı veledi gece 02.15 te doğmuş.... 3.100 gr, 51 cm...
casperım 13 saat sancı çekmiş dün, 10 cm açılması olmuş ancak Ömer Asaf açılma oldukça yukarı kaçmış ve mecburen sezeryana almışlar.. az önce konuştum, sesi gayet iyiyidi, ancak saatlerdir birşey yiyip içemediği için dilim damamğım kurudu diyor..
paşa da hemen almış memeyi ama casperım yalnız olduğu için gece pek ilgilenememiş, kolunda da serum varmış.. birazdan serum bitince rahat rahat ilgilenir oğluşuylaa... oğlumu kucağıma alınca çektiğim bütün sıkıntıları unuttum diyorr...
sizlere de çook slm var..
canım arkadaşım, rabbim bu çektiğin sıkıntıların karşılığını verdi, sağsalim paşanı kucağına aldın, inş.hayırlı bir evlat olur...koçişin ve paşanla çok mutlu ol emii:)
oohhh ben doğurmuş gibi rahatladım vallahi
hoşgeldin çiceğimmm geçmiş olsun olalım tabi artık teyzeee sen işlerden kafamı kaldırcm rahatlıcam diye düünme yap bi bebek gitsin beya bu dünyanın işi bitmezzzçok güzel haber buuuuuNihayet nazlı paşamız gelmiş...casper ım cnm yaa nasıl dayandı,annelerin nasıl kutsal olduğunu bir kez daha anladık...inşallah anne babasının kıymetini bilir,hayırlı evlat olur....
Dün yazdım silindi bende onu dicektim kimse iş yerinden bu kadr izin alamz babası olmadan doğurcak sonunda diye yalnızmış kıyamam...
çok tatlı yaaa...
Beni heveslendiriyonuz yapçam bende heee..
Gecenin 2 sinde hastanededim ..
Hormon testim iyi çıktı denebilir sadece ploraktin 66 çıktı ,bünyem 200 ü gördüğü için pek yadırgamadım,birde yarayı tekrar muayene etti yara için değişik ilaçalr verdi, yine dostinex e başaldım ploraktinim düşsün die ,mr ın randevusu yoktu gece 1 de gittik yarım saat sürüyo zaten eve gelmemiz 2 oldu..inşallah oda iyi çıkar 7mm adenomum vardı büyümemiştir inşallah,küçüleceğine karşı ümidim yok zaten..10 mm yi aşarsa ameliyatla alıyorlar inş. Aşmamıştır du edin bana canlarım..perşembe gecesi sonucu alıcam...
Ploraktinim düşerse teyze olabilirsiniz ,bozdum yeminimiiiii
aynen balcım azıcık zengin olsam hemen evimi değiştirir birde yardımcı alırım :)
çocuklar duymasındaki emine ablayı özeniyom ne güzel sofrayı kuruyo kaldırıyo her bi iş onda :d sabahı akşamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?