Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hehe amınn cnmmm amınnnn
devamı gelecek dıyorsun yanııı yakındamı?

blmem

hehe amınn cnmmm amınnnn
devamı gelecek dıyorsun yanııı yakındamı?

az sonra....

Hayırlısı ama eve bi yardımcı lazım ikinci için..
Akşam eşim diyo yatılı birini alalım diye..hee dedim kendimize baktık ona nasıl bakçez :))
hayrına bizde kalcakmış yardım etçekmiş karşılığında :))

aay bende dıyorum calısrkn 2.yı yapsammm nasıl olur ama kesın banada bır kadın lazım olurrr benm esmde bakıcyaa guvenmedı ılknde ama 2.de sıcak bakabılr ama yatılı zor ya bal dusnseneeee sen cann ıstedıgı gıbı nasıl davrncn oda evın bır bıreyı gıbı bişi olcakkk oyyoyyy ben napcm cocum 6 7 yasına glnce 2.ı dusnrm dıyordumm. 2 sene gecms bıle hehehe kaldı 5 sene

evt ince düşünürsen rahat edemezsin ama alışınca okdr rahat olurki sen sadece kuzuna bakçan ev yemek işlerine dokunmıcan hep gezicen tozucan çamaşır ütü yok..ne güzel..evim çok büyük olsa sorun olmazdı yani 2-3 katlı bahçeli ve müstakil olsa olurdu walla..

okdr ara verme bence 2.yi düşünüyosan...

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nannn geçen geldim yazmadım kimse sallamamışş heeeeeeeeeee
evdeyim artıkın zati zor giriyom kızın çiş eğitimini veriyom kaldım pok yollarında

casper doğurmuş heeeeeeee gözü aydın olsun inatçıymış amma ömercikkk

hoşgeldinnnn alya garusu

niye evdesin nan??

ınş o daolur balımm
ama ben edemem yaa b yabancıyla evde bzım apt.var öle
son kat duplex
oğlu 8 yasında kızı 3 ıkısınede yıllardır yanabcı bı kadın bakıoo

işten ayrıldım tatlımmmmm 15 gündür evdeyim

aa niye hayırdır???

ınş o daolur balımm
ama ben edemem yaa b yabancıyla evde bzım apt.var öle
son kat duplex
oğlu 8 yasında kızı 3 ıkısınede yıllardır yanabcı bı kadın bakıoo

çocuklara bakmak için değil evin her işini yapmak için cnmm yaa..
walla ben dediğim gibişartlara sahip olsam alırım bitane ohh gel keyfim gel sonra..

çok güzel haber buuuuu nihayet nazlı paşamız gelmiş...Casper ım cnm yaa nasıl dayandı,annelerin nasıl kutsal olduğunu bir kez daha anladık...İnşallah anne babasının kıymetini bilir,hayırlı evlat olur....
dün yazdım silindi bende onu dicektim kimse iş yerinden bu kadr izin alamz babası olmadan doğurcak sonunda diye yalnızmış kıyamam...
ela hanım nasıl olsun akşam yıkandı yattı..sabahta kalkmış yeleğini emiyodu..ne bulsa suyunu emer gibi ağzına sokuyo..bide yeni öğrendi bacaklarını havaya kaldırıp osuruyo :)))

çok tatlı yaaa...

Beni heveslendiriyonuz yapçam bende heee..

gecenin 2 sinde hastanededim ..
Hormon testim iyi çıktı denebilir sadece ploraktin 66 çıktı ,bünyem 200 ü gördüğü için pek yadırgamadım,birde yarayı tekrar muayene etti yara için değişik ilaçalr verdi, yine dostinex e başaldım ploraktinim düşsün die ,MR ın randevusu yoktu gece 1 de gittik yarım saat sürüyo zaten eve gelmemiz 2 oldu..İnşallah oda iyi çıkar 7mm adenomum vardı büyümemiştir inşallah,küçüleceğine karşı ümidim yok zaten..10 mm yi aşarsa ameliyatla alıyorlar inş. aşmamıştır du edin bana canlarım..perşembe gecesi sonucu alıcam...

ploraktinim düşerse teyze olabilirsiniz ,bozdum yeminimiiiii

balcım bi ara geldim selam çakmışın ama bende bir türlü topiğin sayfası açılmadı pes edip çıktım..dimek gözüktüm burada...

Lamecim yine dün yazdım silindi,çok sevindim canım adına ne kadar rahatladım mutlu oldum bir bilsen öpüyorum seni çok

aynen balcım azıcık zengin olsam hemen evimi değiştirir birde yardımcı alırım :)

çocuklar duymasındaki emine ablayı özeniyom ne güzel sofrayı kuruyo kaldırıyo her bi iş onda sabahı akşamı yok

Son düzenleme:

kıs patik bendede prolaktin 150lerdeydi bekarken , sonra 2 sene dostinex kullandım, adenomum da tam hatırlamıyorum ama 8 mm falandı, derken evlendim hamile kalmadan 2 ay önce falan aksatmaya başladım prolaktini, ki kullanırken hamile kalmak çok tehlikeli.
nasıl bir tesadüfki bıraktığımdan 1 ay sonra hamile kalmışım.. herşeyin çaresi ve tedavisi var, bil diye anlattım bunları sakında üzülme tatlım ..
öpüyorum seni.

Bebeğin hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt casper'cım...

oohhh ben doğurmuş gibi rahatladım vallahi

aynen canım, sorma...

hoşgeldin çiceğimmm geçmiş olsun olalım tabi artık teyzeee sen işlerden kafamı kaldırcm rahatlıcam diye düünme yap bi bebek gitsin beya bu dünyanın işi bitmezzz

ay ona bende çok ama çok özeniyom allah biliyoya :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…