Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım, canımmm çok üzüldüm ela kuzuyaa... inş. bir an önce düzelir.. lütfen aklına kötü şeylerde getirme... bu günleri de atlatıcaksınız... dün ulaşamamıştım sana demek sebebi buymuş...
inş. en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız...

cnm çok geçmiş olsun benim kızım zereninde vardı idrar yollarında enfeksiyon 10 tane iğneyle geçti inş ciddi bi sorun çıkmaz allahım sağlık sıhhat versin kuzularımıza

cnm çok geçmiş olsun benim kızım zereninde vardı idrar yollarında enfeksiyon 10 tane iğneyle geçti inş ciddi bi sorun çıkmaz allahım sağlık sıhhat versin kuzularımıza

Lamem hoşgeldin canım, umarım yolundadır herşey,

Ada kız, az kalmış seninde minnoşa kavuşmana, hayırlısı inşallah, adı ne olacak paşanın ?

geçmiş olsun balımmm :26::26::26: lütfen aklına kötü şeyler getirme bebek bu bu tür şeylerle karşılacağız tabiki sakın üzme kendini bişeycik çıkmıcak ela kuzudaa
göbişee gelinnn

sen buna göbüş mü diyonnnn

brckkkkk maşallah tatlım....
çok tatlı olmuşsun...3 kg. 5 ay da iyi bence...
ben de toplamda 5 kg. aldım iyi gidiyoruz....

ada geçen okudumda yazamamıştım abim için teşekkür ediyorumm

5 kilomu aldın toplamda la nasıl olur
bnm doktorum en iyi şekilde 8 kilo alınması şart demişti
bi aksilik olmaz inşallah
demekki senin yediklerin direk bebeişe gidiyo

lamecimm iyisin inşallah özledim seni valla

işllh lamemm...dün kötüydüm ela biraz bakınsın değişiklik olsun diye forma götürdük onu ama kuzu orda uyuya kaldı senin telefonuna yetişemedim cnm kontörde yoktu dönemedim

cnm işllh ama peki senin kuzunda böle haftada bir ağlama nöbetine giriyomuydu?? acaba ondanmı başka sebepmi onu bilmiyoruz

kelebeğim sağol cnm...ada 5 kilo almayı nasıl başardın ben çokmu yedim ozmn hamişken en fazla ben almışım ya ( şimdide yapıştılar gitmiyolar

ama bal senın kuzununda maşallahı vardı
ben kılo alamda umrumda olmaz öle bı bebem olsunnyetr laa
takma kafana

cnm ben değil ada demiş 5 kilo aldım şimdiye kadar diyee

beni hiç sorma
58 kiloyla başladığım bu yolda en son 2 hafta önce 69,75 dimmm şimdi 71 olmuşumdur :)

lamem naıslsın cnmm h geldınn
cok az kaldı

casper ıle konuşan var mı

kelebek sende h geldın maşallah ıyı kılo almışsınnn

ama bal senın kuzununda maşallahı vardı
ben kılo alamda umrumda olmaz öle bı bebem olsunnyetr laa
takma kafana

cnm ama kimi hiç kilo almadanda okdr bebiş doğurabiliyo :))

cnm ben değil ada demiş 5 kilo aldım şimdiye kadar diyee

beni hiç sorma
58 kiloyla başladığım bu yolda en son 2 hafta önce 69,75 dimmm şimdi 71 olmuşumdur :)

bende adaya dedim cnm..
mşllh sen hızlı gidiyosun bu gisişle 20 kilo alırsın az ye nan :))
şaka bi yana sen zayıftın ama cnm alsanda seni pek sarsmazzz

olsun bal
verırsın yaa salla benım ablam vermedı hala 6 aylık oldu bızım ela hala kılolu ablam süt olsun dıe yıyıp duruoo

yok çok çirkin oldum yüzüm gözüm şiş
kocam diyo ki keşke hiç vermesen böle çok daha ii ele avuca geldin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…