Günaydın kızlarr...
Bugün işgünü..gözlerimi açamıyorum nasıl olur akşam bilmem( sabah 5:30 da kalktı kuzu dahada yatmadı..dün kontrolümüz vardı..yine ağlama nöbetine girdi ve yine gaz sancısı sandık tam doktorun odasına girince oldu..genelde ya eve biri gelince yada dışarı çıktığımızda yapıyor bunu..neyse ortalık ayağa kalktı o minicik kuzumdan nasıl ağlama sesleri çıkıyor hastane inledi desem abartı olmaz..doktor muayne edemedi ve aşısını yapmadı haliyle hemen kan ve idrar tahlili istedi..bağırmaktan sesi kısılan kuzuma zorla idrar tahlili için torba yapıştırıldı ama kan veremeyiz zaten mahfoldu diye çıkardım labaratuvardan..verdiğim ağrı kesici fitil sayesinde ve yorgunluktan bitap düştü kuzum gidip kanıda verdik sesini çıkaramadı bile..ağlamamk için zor tuttum kendimi,bütün herkes kuzuma bakıyo okdr çok ağladıki insanlar bile üzüldü halimize (
sonuç kan temiz idrarda mikrop çıktı doktor nedenini ve ağlamanın ondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırcak ctesi bi tahlil ve böbrek için röntgenimiz var..dua edin teyzeleri kuzumda ciddi bişey olmasın..
hoşgeldin lameciğim ve inci kuzuu
Günaydın kızlarr...
Bugün işgünü..gözlerimi açamıyorum nasıl olur akşam bilmem( sabah 5:30 da kalktı kuzu dahada yatmadı..dün kontrolümüz vardı..yine ağlama nöbetine girdi ve yine gaz sancısı sandık tam doktorun odasına girince oldu..genelde ya eve biri gelince yada dışarı çıktığımızda yapıyor bunu..neyse ortalık ayağa kalktı o minicik kuzumdan nasıl ağlama sesleri çıkıyor hastane inledi desem abartı olmaz..doktor muayne edemedi ve aşısını yapmadı haliyle hemen kan ve idrar tahlili istedi..bağırmaktan sesi kısılan kuzuma zorla idrar tahlili için torba yapıştırıldı ama kan veremeyiz zaten mahfoldu diye çıkardım labaratuvardan..verdiğim ağrı kesici fitil sayesinde ve yorgunluktan bitap düştü kuzum gidip kanıda verdik sesini çıkaramadı bile..ağlamamk için zor tuttum kendimi,bütün herkes kuzuma bakıyo okdr çok ağladıki insanlar bile üzüldü halimize (
sonuç kan temiz idrarda mikrop çıktı doktor nedenini ve ağlamanın ondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırcak ctesi bi tahlil ve böbrek için röntgenimiz var..dua edin teyzeleri kuzumda ciddi bişey olmasın..
Günaydın kızlarr...
göbişee gelinnn
brckkkkk maşallah tatlım....
çok tatlı olmuşsun...3 kg. 5 ay da iyi bence...
ben de toplamda 5 kg. aldımiyi gidiyoruz....
balım, canımmm çok üzüldüm ela kuzuyaa... inş. bir an önce düzelir.. lütfen aklına kötü şeylerde getirme... bu günleri de atlatıcaksınız... dün ulaşamamıştım sana demek sebebi buymuş...
inş. en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız...
cnm çok geçmiş olsun benim kızım zereninde vardı idrar yollarında enfeksiyon 10 tane iğneyle geçti inş ciddi bi sorun çıkmaz allahım sağlık sıhhat versin kuzularımıza
geçmiş olsun balımmm :26::26::26: lütfen aklına kötü şeyler getirme bebek bu bu tür şeylerle karşılacağız tabiki sakın üzme kendini bişeycik çıkmıcak ela kuzudaa
sen buna göbüş mü diyonnnn
ada geçen okudumda yazamamıştım abim için teşekkür ediyorumm
5 kilomu aldın toplamda la nasıl olur
bnm doktorum en iyi şekilde 8 kilo alınması şart demişti
bi aksilik olmaz inşallah
demekki senin yediklerin direk bebeişe gidiyo
lamecimm iyisin inşallah özledim seni valla
işllh lamemm...dün kötüydüm ela biraz bakınsın değişiklik olsun diye forma götürdük onu ama kuzu orda uyuya kaldı senin telefonuna yetişemedim cnm kontörde yoktu dönemedim
cnm işllh ama peki senin kuzunda böle haftada bir ağlama nöbetine giriyomuydu?? acaba ondanmı başka sebepmi onu bilmiyoruz
kelebeğim sağol cnm...ada 5 kilo almayı nasıl başardın ben çokmu yedim ozmn hamişken en fazla ben almışım ya( şimdide yapıştılar gitmiyolar
hoşgeldin lameciğim ve inci kuzuu
ama bal senın kuzununda maşallahı vardı
ben kılo alamda umrumda olmaz öle bı bebem olsunnyetr laa
takma kafana
cnm ben değil ada demiş 5 kilo aldım şimdiye kadar diyee
beni hiç sorma
58 kiloyla başladığım bu yoldaen son 2 hafta önce 69,75 dimmm şimdi 71 olmuşumdur :)
lamem naıslsın cnmm h geldınn
cok az kaldı
casper ıle konuşan var mı
kelebek sende h geldın maşallah ıyı kılo almışsınnn
cnm ama kimi hiç kilo almadanda okdr bebiş doğurabiliyo :))
bende adaya dedim cnm..
mşllh sen hızlı gidiyosun bu gisişle 20 kilo alırsın az ye nan :))
şaka bi yana sen zayıftın ama cnm alsanda seni pek sarsmazzz
olsun bal
verırsın yaa salla benım ablam vermedı hala 6 aylık oldu bızım ela hala kılolu ablam süt olsun dıe yıyıp duruoo
yok çok çirkin oldum yüzüm gözüm şiş
kocam diyo ki keşke hiç vermesen böle çok daha ii ele avuca geldin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?