bak kocende etli butlu istiyyy :))
ee yemeğin salçalısıgarunun kalçalısı
kendisi 90 kilo olunca :):) tabi
keşke benimde yüzüm tombiş olsa
iyiyim canım çok şükür... evt 20 günümüz kaldı:)lamem naıslsın cnmm h geldınn
cok az kaldı
hoşbulduk canım.. yolunda çok şükür.. sen nasılsın, inci meleğin nasıl??Lamem hoşgeldin canım, umarım yolundadır herşey,
canım yaaa bende özledim valla.. ama sürekli bir yerlerdeyim.. güya dinlenmek için ayrıldım iştenn:)lamecimm iyisin inşallah özledim seni valla
canım bende çok çaldırmak istemedim müsait değilsindir diye... kontorün olmasa da sen çağrı at banaa... ben dönerim sana.. hiç sorun değil.. nasıl olsa dakikalarımı bitiremiyorumişllh lamemm...dün kötüydüm ela biraz bakınsın değişiklik olsun diye forma götürdük onu ama kuzu orda uyuya kaldı senin telefonuna yetişemedim cnm kontörde yoktu dönemedim
iyiyim canım çok şükür... Evt 20 günümüz kaldı:)
hoşbulduk canım.. Yolunda çok şükür.. Sen nasılsın, inci meleğin nasıl??
Canım yaaa bende özledim valla.. Ama sürekli bir yerlerdeyim.. Güya dinlenmek için ayrıldım iştenn:)
dünde yiğenimin gösterisi vardı, çok duygulandım yaaa.. Inci de tepikledi durdu:))
bu arada çok kilo aldım diyorsun ama sen zaten çok zayıftın.. Senin aldığın normal canım..kilolu hamile kalanalr zayıf olanlara oranla daha az kilo alırlar.. Hatta kimisi kilo bile verebiliyormuş.. Mesela karaböcüq bizle beraber, ama aksine kilo vermiş....gerçi pınar gibi hem zayıf olup hem az kilo alan istisnalarda var canım:))
canım bende çok çaldırmak istemedim müsait değilsindir diye... Kontorün olmasa da sen çağrı at banaa... Ben dönerim sana.. Hiç sorun değil.. Nasıl olsa dakikalarımı bitiremiyorum(
yok çok çirkin oldum yüzüm gözüm şiş
kocam diyo ki keşke hiç vermesen böle çok daha ii ele avuca geldin diyo
işllh ama vercek gibi durmuyorum
aynen süt olsun diye yedim yedim şimdi yapıştı kaldılar...
verirsin tabi canım...doğru diyorsun cnm kişiden kişiye göre değişiyo takmıyorum kafama hiç alyacım sağlıklı olsunda veririm kiloları önemli değil :)
dinlen bence kuzu az kaldı doğumaaa
20 gün he amanınnnnn
lamem sana yazdım ama görmedinnnn sanırım
nasıl gidiyor nasılsın dicektim ama yoğunluk varmış ne güzelll:)
ayy canım çok pardon yaaa.. valla görmedim...
iyi çok şükür canım... uğraşıp duruyoruz işte...
çantamızı ayarlamıştık ama şimdi değişiklik yapıcaz... kendime ayrı bir çanta hazırlamam lazım.. onun içine koycaklarımla ilgileniyorum şimdi...
sen nasılsın, nasıl gidiyor??
verirsin tabi canım...
Evt bugün evdeyim ve dinlenicem.. Yarın akşam da kızımı görmeey gidicem..
Ayy canım çok pardon yaaa.. Valla görmedim...
Iyi çok şükür canım... Uğraşıp duruyoruz işte...
çantamızı ayarlamıştık ama şimdi değişiklik yapıcaz... Kendime ayrı bir çanta hazırlamam lazım.. Onun içine koycaklarımla ilgileniyorum şimdi...
Sen nasılsın, nasıl gidiyor??
bizde pazartesi 1 de görcez hemde 32. Hafta çalışamaz raporumuzu alıcaz yuppi yuppi oley :)
işllh lamemm...dün kötüydüm ela biraz bakınsın değişiklik olsun diye forma götürdük onu ama kuzu orda uyuya kaldı senin telefonuna yetişemedim cnm kontörde yoktu dönemedim
cnm işllh ama peki senin kuzunda böle haftada bir ağlama nöbetine giriyomuydu?? acaba ondanmı başka sebepmi onu bilmiyoruz
kelebeğim sağol cnm...ada 5 kilo almayı nasıl başardın ben çokmu yedim ozmn hamişken en fazla ben almışım ya( şimdide yapıştılar gitmiyolar
cnm yüzüm çok tombik çıkmış dimi:)yüzden ve göğüsten ibaretim zaten
5.ayımız biticek daha 3 kilo aldık bakalımsaol cnm
bizde pazartesi 1 de görcez hemde 32. Hafta çalışamaz raporumuzu alıcaz yuppi yuppi oley :)
kızzlaar bende izne ayrılırken böyle diyordum ama izin çok çok çabuk geçiyor o yüzden iyi değerlendirin bol bol kuzunuzla vakit geçirmeye çalışın bence daha sonra çalışmaya başladığınızda onu çokkkkkk özlüyosunuz çünkü
hoşbulduk canım.. yolunda çok şükür.. sen nasılsın, inci meleğin nasıl??
bu arada çok kilo aldım diyorsun ama sen zaten çok zayıftın.. senin aldığın normal canım..kilolu hamile kalanalr zayıf olanlara oranla daha az kilo alırlar.. hatta kimisi kilo bile verebiliyormuş.. mesela karaböcüq bizle beraber, ama aksine kilo vermiş....gerçi pınar gibi hem zayıf olup hem az kilo alan istisnalarda var canım:))
canım bende çok çaldırmak istemedim müsait değilsindir diye... kontorün olmasa da sen çağrı at banaa... ben dönerim sana.. hiç sorun değil.. nasıl olsa dakikalarımı bitiremiyorum(
gerçekten de öyle valla... acı tatlı çok güzel günler geçiridk, bundan sonrada olucak inş...bende iyiyim cnm çok şükürrr
ayy sen anlattıkça ben heyecanlanıyorum ne günlerimiz geçti neler yazıp çizdik buraya
bir bakıyoruz seneler sonra çocuklarımızın flörtlerini konuşuyoruz:)
bizde bebeğimizi görmeye gitmemiz gerek ama bu aralar malum durumlarr haftaya inşallah gidebilirizdetaylıya girmemiz gerek.
oo hadi bakalım, az kaldı canım...bizde pazartesi 1 de görcez hemde 32. Hafta çalışamaz raporumuzu alıcaz yuppi yuppi oley :)
canım özelde olucak sezeryanım... doktorumuz onay verdi neyseki:))Lamecim hastane işini naptınız özelde olucak devlettemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?