inci meleğim iyi teyzesi, facee son bi fotosunu koydum gördünmü, laptopu koy önüne vursun dursun tuşlarına, nasıl zevk alıyor anlatamam.
bu zayıf olan pınar diye bahsettiğin pınar benmiyim :)) hiç alınasım gelmedide üzerime..
ben kilolu hamile kaldım ve 8 kg ile tamamladım.
doğumdan 10 gün sonra hamile kaldığım kiloya indim ama sonra süt olsun diye yiyip içip yatınca gene kilo aldım, şimdi dikkat ediyorum bakalım verebilicekmiyim..
bal sen kaç kilo aldın cnm hamileliğinde??
ve doğumda kaç kilosu gidiyor??
bana çok zayıfsın ye diip duruyo kayınvalidem hep yaa:)ben çok korkuyorum çok kilo almaktan:18:57 le başladım 60 ım şuan.hayatımda ilk kez 60 gördüm:18:
70 le tamamlamak en fazla hayalim:)
iyiyim canım çok şükür... evt 20 günümüz kaldı:)
hoşbulduk canım.. yolunda çok şükür.. sen nasılsın, inci meleğin nasıl??
canım yaaa bende özledim valla.. ama sürekli bir yerlerdeyim.. güya dinlenmek için ayrıldım iştenn:)
dünde yiğenimin gösterisi vardı, çok duygulandım yaaa.. inci de tepikledi durdu:))
bu arada çok kilo aldım diyorsun ama sen zaten çok zayıftın.. senin aldığın normal canım..kilolu hamile kalanalr zayıf olanlara oranla daha az kilo alırlar.. hatta kimisi kilo bile verebiliyormuş.. mesela karaböcüq bizle beraber, ama aksine kilo vermiş....gerçi pınar gibi hem zayıf olup hem az kilo alan istisnalarda var canım:))
canım bende çok çaldırmak istemedim müsait değilsindir diye... kontorün olmasa da sen çağrı at banaa... ben dönerim sana.. hiç sorun değil.. nasıl olsa dakikalarımı bitiremiyorum(
verırsın cnm yaa
hep hareket halındesın belkıde verdın
ne kadar aldın ne kadarı gıttı sımdıye kadar
cnm ağlama krizine falan girmedi ama çok huysuzdu rahatsızdı ayrıca doktorumuz böbrek üztü bezlerinede baktı onlardan da kaynaklı olabilirmi diye haa bi de kusması çok fazlaydı ondanda böbreklerine baktı allaha şükür bişey çıkmadı ama inş sende de çıkmaz yani fazla üzme kendini olcak artık bebişlerimizde böyle durumlar enfeksiyonlar:2: falan allahım daha büyük sorunlarla sıkıntılarla karşılaştırmasında bunlar geçer
ama ben göremiyorummmm fotoya nerden bakılıyoooo çok merak ettimmmm bende biraz öncede sordum ama cvb yazan olmadııı
kızlar casperim bizi okuyomuş msj yazmış aynen yazıyorum...
Kuzum topiki okuyorumda balım üzülmesin ya elada hiç bişicik çıkmayacak.kızlara slm söyle çok.Biz oğlumla iyi olmaya çalışıyoruz.Şimdi uyudu paşam bende uzandım dinleniyorum.Kayınvalidem var yanımda annem dün gitti kardeşimin okulundan dolayı ama anne gibisi olmuyor..Bal,annem gidince çok ağladım demişti ya gerçekten öyle oluyomuş
valla sona kaldın ama hepimizin tecrübelerinden faydalanıcaksın.. uyanık seni:)lamem hazrlıkları tam et sonra bana dersın ılerde şunu bnu yap
yastığınıda yazdım kafama cok erken ama olsun
16 kilo aldım 80 le doğurdum şimdi malesef 72 kiloyum
patron uzaklaşsın cnm akşama doğru atarım :)
valla sona kaldın ama hepimizin tecrübelerinden faydalanıcaksın.. Uyanık seni:)
canım sütün azaldığı için kilolar böyle oldu.. Takma kafana.. Nasıl olosa gidicek o kilolar.....
Ok canım bekliyorum. Casperım da aradı, kızkardeşimle konuşuyordum.. Arıycam birkaç dakikayaa...
valla sona kaldın ama hepimizin tecrübelerinden faydalanıcaksın.. uyanık seni:)
...
canım sanırım oda sezeryan olduğu için zorlanmış...işllh cnm ama yerleştiler sanki ya(
bana yastık lazım olmadı süt gelmemişti hastanede ama evde yastık olmadan kuzuyu tutamıyodum dikişlerde varya fena oluyodu yastığın üstüne koyuyodum sandalyede oturuyodum öle yatakta da değil..hala sandalyem duruyo odamda :)
teşekkür ederizzzz canım:))hehehe
şanslıyımda
szın gıbı arkadaşlarım olduğundan
canım sanırım oda sezeryan olduğu için zorlanmış...
Sandalyeye baktıkça o günlerini hatırlarsın artık:)
teşekkür ederizzzz canım:))
casperımla konuştum, hepinize çok slm var...
Evinde yalnız başına, oğluşuna bakıyor...
Kayınvalidesi gelip yemeklerini yapıp gitmiş..
Kendisi de paşasıda gayet iyimiş..
O adam vardı ya izne ayrılmış nen bu hafta..hani eşini aldatan...
Eşinide arıyamıyorum napıyonus diye
Nerdesinizzzzzz çok sıkıldım yaaaaaaaaaaa
bırlıkte tatıl yapmasıla
yada kaçmış olmasınlar
bende saatler takıldı kaldı sankı
yok öle bişi olsa kokusu çıkardı...
niye böcük??? Kocen bellimi nezmn gitçek??
eşini tanıyon ara sor olmaz mı
ay sonu cnm yanı ınş
yok arıyamam kendimi kötü hissediyorum on akarşı
ya kocen biranönce gitsin düzeninizi bilin sizde,evede artık maddi destek olur..sen yalnız nasıl kalcan o yokken??
anlıyorum senı cnm
bekle bakalım haftaya nolcekk
kalırım ya sorun değil
zaten para mara yok ancak yetırıyorumınş.düzenı kurarız ay sonu gıderde
işllh hayırlısı ama yalnız kalma bence kardeşin filan yokmu gelsin senle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?