dicem bakalım iş yerinde zor zaten klima buz gibi e açılmasa hamam oluyor kimseye açmayın diyememki tek başıma değilim odadaversin rapor evimde sıcak mıcak dinlenirim..
2. yi düşün tabi..borç harç hiç kalmasın hemen yapın 2. ci de çalışmassın belki kendin bakarsın kuzularına hoş bu bile güzel çok şanslısın valla canım şükret..elin bakıcısına para vericen aklın evde kalcaktı bari böle kıza ver kendin evde kal daha iyi ,çok iyi oldu çok adına çok seviniyorum..
balcım telefondan yapmaya çalışıcam bakalım yasak burada :S
ay gülsün gülsün ne güzel ,hangi burçtan cnm ela kuzu ?
ela kuzumuza
balcım o kuzunu yicem senin güleç bebeklere bitiyorum yaa böyle hep mutlu olsun gülsün .. maşallah hep mutlu bebek ,mutlu çocuk olur inşallah...
sende hemen büyüttün hele cotur nasıl büyüttü onu hiiiiç anlamadım...onun hamileliliğide ,bebeğini büyütmesi de bana jet hızı geldi ,tabi birde bunu annesine sormak lazım :)
biricik üzüldüm canım sanada inşallah kurtulursun bu durumundan,doktorun ne diyor rahatlatıcı bişeyler ya da şunları yeme gibi perhiz gibi bişi verdimi ? bahsediyorsun dimi durumundan..
valla patiğim aynen jet hızıyla geçti, cumartesi günü 8,ayımız biticek Allahın izniyle.
Ama ben bebişken küçücükkenki halini özledim bile, şimdi dana kadar oldu kucağımda bi süre taşıyınca belim ağrıyo :)
sabah yeni doğmuş bi kuzu gördüm annesinin kucağında..nasıl kıskandım ya :))
ball ben göremedim ela yı nası görcem bilemedim
arki değiliz o sebeple göremiyosun
Nerdesiniz kızlar yaaa çok sıcak demiii
arki olalım o zaman olmaz mı arki olalım mııııııııı
Hemdee çokkkkkk
olalımmm nası olcezzz
olmuşuz bile
bende kızımınnn fotosunuu yükledim albumeee kıskandım seni sen koyarsında ben koyamazmıyım kızımın fotosunu hıhhh
bende dicektim senide görelim neyse bakam kendinide koy tememmiii
Gördüm cnmmm çok şeker mşllh kızın sen büyütmüşsün artık ikincide sıra :)
amannn allah korusun daha 1,5 yaşında tam herşeyi öğrenme zamanı 4 yaşına falan gelmeden istemiyom kızımla o zaman tam anlamıyla ilgilenemem bi de çalışıyom sadece akşamları görüyom ikincide olursa bende bi huni ortalarda dolaşırım
bak 8 dedin iyice şok oldum ben 6. ayınızda kalmışım :) maşallah büyüsün tabi çok bebeto yüzü ama yaa canııım ,he zati bebek ama bebek yüzlü olcak büyüse de..maşallahvalla patiğim aynen jet hızıyla geçti, cumartesi günü 8,ayımız biticek Allahın izniyle.
Ama ben bebişken küçücükkenki halini özledim bile, şimdi dana kadar oldu kucağımda bi süre taşıyınca belim ağrıyo :)
e kullan tabi kullanmazsan doktor naapsın ,bebek napsındoktorum ilaç verdi bulantı için şurup verdi mide için ama nedense bende içmiyorum şurubu falan ihmalde ediyorum.akşam başlıcam şuruba bakalım fayda eder belki
sabah yeni doğmuş bi kuzu gördüm annesinin kucağında..nasıl kıskandım ya :))
hem de nasıl dışarısı yanıyordu yaa hele arabanın içi hamam bile daha serindir,gelmedi gelmedi pir geldi sıcaklar..üstüm ıslandı sandım nasıl terlemişim..Nerdesiniz kızlar yaaa çok sıcak demiii
olmuşuz bile
bende kızımınnn fotosunuu yükledim albumeee kıskandım seni sen koyarsında ben koyamazmıyım kızımın fotosunu hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?