Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya zaten 2.de kimseye yük olmak istemem zaten ama daha zamanı var bana kalsa durumum olsa hemen yapardım :)) ilk doğurduğumda sezeryan sancıları filan tövbe bidaha demiştim ama şimdi elayı gördükçe yapasım geliyo :))
iyi olmazmı evt bencede çok iyi oldu kışa bakıcı bulurum ela dışarı çıkmasın diyodum ama bilmem ozmn ne düşünürüm..

EVT KAPATIN DENMEZ AMA hasta eder sağlam insanı bile..bizde sadece patronda var klima :)) bizim odalarda pervane :))

balcım telefondan yapmaya çalışıcam bakalım yasak burada :S

cnm yapınca bildir acelesi yok olmadı evden yaparsın beklerim ben..

ay gülsün gülsün ne güzel ,hangi burçtan cnm ela kuzu ?

oğlak burcu cnm ama pek anlamam burçlardann

sağol böcük sende yaparsın hemii

valla patiğim aynen jet hızıyla geçti, cumartesi günü 8,ayımız biticek Allahın izniyle.
Ama ben bebişken küçücükkenki halini özledim bile, şimdi dana kadar oldu kucağımda bi süre taşıyınca belim ağrıyo :)

biricik üzüldüm canım sanada inşallah kurtulursun bu durumundan,doktorun ne diyor rahatlatıcı bişeyler ya da şunları yeme gibi perhiz gibi bişi verdimi ? bahsediyorsun dimi durumundan..

doktorum ilaç verdi bulantı için şurup verdi mide için ama nedense bende içmiyorum şurubu falan ihmalde ediyorum.akşam başlıcam şuruba bakalım fayda eder belki

sabah yeni doğmuş bi kuzu gördüm annesinin kucağında..nasıl kıskandım ya :))

baktım fotolara masallah sızeee ela kuzu buyudu valla hoss benmkıı bıle 2 yasına gırdı dun gıbı hamıs topıgında taklmam hehe

bende foto eklıcm ınss fırst bulrsm feceden alıpp oglumn gosterı fotolrını:)

Gördüm cnmmm çok şeker mşllh kızın sen büyütmüşsün artık ikincide sıra :)

amannn allah korusun daha 1,5 yaşında tam herşeyi öğrenme zamanı 4 yaşına falan gelmeden istemiyom kızımla o zaman tam anlamıyla ilgilenemem bi de çalışıyom sadece akşamları görüyom ikincide olursa bende bi huni ortalarda dolaşırım

ya ozmn zaten çalışamassın...evt ben 2 gün zor dayanıyorum sen nasıl sabrediyosun..haklısın o konuda..

bak 8 dedin iyice şok oldum ben 6. ayınızda kalmışım :) maşallah büyüsün tabi çok bebeto yüzü ama yaa canııım ,he zati bebek ama bebek yüzlü olcak büyüse de..maşallah
doktorum ilaç verdi bulantı için şurup verdi mide için ama nedense bende içmiyorum şurubu falan ihmalde ediyorum.akşam başlıcam şuruba bakalım fayda eder belki
e kullan tabi kullanmazsan doktor naapsın ,bebek napsın

Nerdesiniz kızlar yaaa çok sıcak demiii
hem de nasıl dışarısı yanıyordu yaa hele arabanın içi hamam bile daha serindir,gelmedi gelmedi pir geldi sıcaklar..üstüm ıslandı sandım nasıl terlemişim..
olmuşuz bile

bende kızımınnn fotosunuu yükledim albumeee kıskandım seni sen koyarsında ben koyamazmıyım kızımın fotosunu hıhhh

bizde olalım kız arkidiş bende görcem kızını :)

tahlil sonucum temiz çıktı çok rahatladım valla...

ben burdym bende cıkcm bırzdn ınsss oglumu özledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…