Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bu arada kim bende alcam demişti tefal actifry i markaponda indirimde, tefal mağazasında da indirimde idi ama yinede 100 tl fark var...ben alıcam bu akşam..

cnm tekrar gözün aydın....

ya lamemi aradım babası çıktı..içime kurt düştü işllh iyidir..iyimi diyom pek iyi değil gibi iyi diyo ( daha arıyamam haber alan mesaj atsınnn

bu arada kim bende alcam demişti tefal actifry i markaponda indirimde, tefal mağazasında da indirimde idi ama yinede 100 tl fark var...ben alıcam bu akşam..

biz kızartma yapmıossss...

ya babalar günü geliyo koceme bişi almak istiyom telefonu hurdaya çıktı varmı tavsiye ediceğin cnmm???

cnm tekrar gözün aydın....

ya lamemi aradım babası çıktı..içime kurt düştü işllh iyidir..iyimi diyom pek iyi değil gibi iyi diyo ( daha arıyamam haber alan mesaj atsınnn

yaaa öyle düşünme hemen dur,belki yabancı kadın sesi diye çekinmiştir.. iyi olmasa şuan böle böle derdi sanki..Allahım yardımcısı olsun..

ben akşam 8 gibi arasam diyorum ayıp mı olur acaba..

biz kızartma yapmıossss...

ya babalar günü geliyo koceme bişi almak istiyom telefonu hurdaya çıktı varmı tavsiye ediceğin cnmm???

nan kızartma yapılmıyo sadece onda bir yemek kitabı var şahane..irmik tatlısı bilem yapıyo :) tavuğuda iyi pişiriyomuş,ben fırınımdan hiç memnun değilim ,hem elimde kaşık kavur et uğraşamıyom ,koy kendi kavursun ,çevirsin

yaaa öyle düşünme hemen dur,belki yabancı kadın sesi diye çekinmiştir.. iyi olmasa şuan böle böle derdi sanki..Allahım yardımcısı olsun..

ben akşam 8 gibi arasam diyorum ayıp mı olur acaba..

doğru diyonda 2 kere sordum iyi değilmi diye iyi işte sancısı filan dedi..dedim olur okdr bişi demedi (
ara kuşum ya banada haber et...

ne bilem anam cahillik :)) teknolojiyi takip edemiyom eladan dolayı :))
ya kaç saatte yapıyo öle saatlerde beklemiyoz demi...

tamam cnm birazdan arayacağım haber ederim..nan yok öle saatlerce değil yarım saate fln pişiriyo kullanan tanıdığım var onlar hala memnun..ben indirime girsin diye bekledim çakal gibin ahahahha..
süper iş ama markafoni de göreemdim ben
markafonide değil ama canım markapon

Markapon - Tefal Actifry Plus 1,2 Lt. Fritöz (%3 Yağ Oranı ile Sağlıklı Kızartmalar) bak burada amcam yemek yapıyo :) ben bu siyah olanı alcam beyaz olandan 40 tl fazla bilmem kaç gram fazlamış kapasitesi ondanmış ama ben rengi siyah olsun istiyom ondan:) beyaz olanlar zamanla sararıyorya eskimiş duruyor ondan ..

4 kez çaldı açan olmadı kapattım,sonuna kadar beklemedim rahatsızlık olmasın diye ,inşallah iyidir canım arkadaşım yaa dua edelim...

Son düzenleme:
hu huuuu alttaki takvimi görüyormusunuz süprizzzz

bu takvim 8 diyor ama 6+2 çıkıyoruz nasıl olcak bu tecrübeli arkidişlerimden yardım istiyorum :)

Son düzenleme:

bu takvim 8 diyor ama 6+2 çıkıyoruz nasıl olcak bu tecrübeli arkidişlerimden yardım istiyorum :)

anammm patik gözlerime inanamıyon nan bu ne takvim noluyo diyommmmm..essahmış :)) cnmmmm Rabbim kucağına almak kokusuna doymak nasip etsin çok sevindim...

böcük nan sıra sende hade bakalımmm

inanmıyorummmmmmmmm
cnm çk sevindim gözün aydınnnn
yenimi belli oldu...hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…