- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
gunaydın kızlarrrr
günydın brckkkkk
günaydıın tatlım
anammm patik gözlerime inanamıyon nan bu ne takvim noluyo diyommmmm..essahmış :)) cnmmmm Rabbim kucağına almak kokusuna doymak nasip etsin çok sevindim...
böcük nan sıra sende hade bakalımmm
hu huuuu alttaki takvimi görüyormusunuz süprizzzz
bu takvim 8 diyor ama 6+2 çıkıyoruz nasıl olcak bu tecrübeli arkidişlerimden yardım istiyorum :)
Bal hep böle olur gece sen nöbet tutarsıın işe gelirsin o akşama kadar uyur sen iş yerinde sallanırsın ama onların sevgisi herşeye değer hele bi şöyle 10 11 aylık olsun boynuna sarılsın öpsün herşeyi unutuyosun enneee desiin şimdi benim prensesim beni görünce napacanı şaşırıyo elini nereye koyacağını ne konuşacagını kurban olsun ona annesi bak yine özlediimmm
hala beni bilmiyo moralim bozuluyo :))) akşam gittim hiç bakmıyo annemi geldi kim geldi umru değil habire oyuncaklarını veya ayaklarını kemiriyo :)) emmediği için meme sıkıntısı yok o sebeple sanırım..aman keyfi yerinde olsunda beni tanımasın...
kızının bakışlarına bak ya mşllh nazar değmesin büyümüş yaa
neden emmıyorkı
sağdığın için mı
bizde olalım kız arkidiş bende görcem kızını :)
tahlil sonucum temiz çıktı çok rahatladım valla...
bu takvim 8 diyor ama 6+2 çıkıyoruz nasıl olcak bu tecrübeli arkidişlerimden yardım istiyorum :)
Bal hep böle olur gece sen nöbet tutarsıın işe gelirsin o akşama kadar uyur sen iş yerinde sallanırsın ama onların sevgisi herşeye değer hele bi şöyle 10 11 aylık olsun boynuna sarılsın öpsün herşeyi unutuyosun enneee desiin şimdi benim prensesim beni görünce napacanı şaşırıyo elini nereye koyacağını ne konuşacagını kurban olsun ona annesi bak yine özlediimmm
Kızımı özlediiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hala beni bilmiyo moralim bozuluyo :))) akşam gittim hiç bakmıyo annemi geldi kim geldi umru değil habire oyuncaklarını veya ayaklarını kemiriyo :)) emmediği için meme sıkıntısı yok o sebeple sanırım..aman keyfi yerinde olsunda beni tanımasın...
Kızının bakışlarına bak ya mşllh nazar değmesin büyümüş yaa
günaydın tekrar canlarrr
efsun yerim onuuu ne çirkin yaaa
Bal benim kızda meme hastası
dün koltuğa uzandım geldi açtı mememi
em em em diyo memeyede
3 dakka emiyoo ayakta tabii sonra yere oturuyo 5 dakka oynuyo
sonra em em em diye tekrar geliyo emiyoo 1 saat bu böyle devam etti
bide olur olmadık yerde enne emmm veeeeeeeyyyyyyy die bağırıyoo
senin kızda uyanık haaaa elalarmı böle oluyo aceep
ayy benimkide böle yapsa keşke yaaa
bi tanıdığın kızı var 2 yaşında..dediğin gibi oynuyo oynuyo gelip açıp 2 fırt çekip gidiyo...
bide oyuncakları getiriyo memeye deydirip anne buda emsinmi diyo :)) anne zaten bunalmış bide onlar emniyo :))
benim kız bilmem nasıl olcak uyanıkmı...
canım o sana tripleniyoo güülüm
benim kız emdiği halde bana trip atardı memeyi almazdı
yüzüme bakmazdıı dediğin gibi annemi gelmiş hiiiççççççççç
biraz daha büyüsün iyice hissedicen onu
ayy korkuyorum benim kızda böle olcak diee
biberonla devam sütü içmiyo benimki, sulukla içmiyo hiçbişekilde içmiyor, ille meme olcak
bal onlar senden benden uyanık onlar herşeyi biliyolar wallaü
benim kız yaşına girecek babasının bana dokunmasına yanıma oturmasına tahammülü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?