Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Bal hep böle olur gece sen nöbet tutarsıın işe gelirsin o akşama kadar uyur sen iş yerinde sallanırsın ama onların sevgisi herşeye değer hele bi şöyle 10 11 aylık olsun boynuna sarılsın öpsün herşeyi unutuyosun enneee desiin şimdi benim prensesim beni görünce napacanı şaşırıyo elini nereye koyacağını ne konuşacagını kurban olsun ona annesi bak yine özlediimmm

anammm patik gözlerime inanamıyon nan bu ne takvim noluyo diyommmmm..essahmış :)) cnmmmm Rabbim kucağına almak kokusuna doymak nasip etsin çok sevindim...

böcük nan sıra sende hade bakalımmm

seneye ınş cnm caymazsamm
hu huuuu alttaki takvimi görüyormusunuz süprizzzz

bu takvim 8 diyor ama 6+2 çıkıyoruz nasıl olcak bu tecrübeli arkidişlerimden yardım istiyorum :)

ınanmıyorummm
süprıs mı olduu
bana olduda sızede oldu mu
ay ben ne dıomm
cok sevındım cnmhayrlı olsunnn

hala beni bilmiyo moralim bozuluyo :))) akşam gittim hiç bakmıyo annemi geldi kim geldi umru değil habire oyuncaklarını veya ayaklarını kemiriyo :)) emmediği için meme sıkıntısı yok o sebeple sanırım..aman keyfi yerinde olsunda beni tanımasın...

kızının bakışlarına bak ya mşllh nazar değmesin büyümüş yaa

neden emmıyorkı
sağdığın için mı

bizde olalım kız arkidiş bende görcem kızını :)

tahlil sonucum temiz çıktı çok rahatladım valla...

olduk bile cnm :)
tahlil sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim

bu takvim 8 diyor ama 6+2 çıkıyoruz nasıl olcak bu tecrübeli arkidişlerimden yardım istiyorum :)

bu arada maşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş cnm

evet aynı durumlar bende de, gece uyumadı sabah ben çıkarken uyuyordu gece ayağımda sallarken kızıyorum kapat gözlerini uyu hadi artık diye yalandan gözlerini kapatıyo altından bakıyo kısık gözlerle benim gözlerdende uyku akıyo bi kapatsam bi daha açmıcam sabaha kadar

Kızımı özlediiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlı bi kızın var

Bal benim kızda meme hastası
dün koltuğa uzandım geldi açtı mememi
em em em diyo memeyede
3 dakka emiyoo ayakta tabii sonra yere oturuyo 5 dakka oynuyo
sonra em em em diye tekrar geliyo emiyoo 1 saat bu böyle devam etti
bide olur olmadık yerde enne emmm veeeeeeeyyyyyyy die bağırıyoo

senin kızda uyanık haaaa elalarmı böle oluyo aceep

canım o sana tripleniyoo güülüm
benim kız emdiği halde bana trip atardı memeyi almazdı
yüzüme bakmazdıı dediğin gibi annemi gelmiş hiiiççççççççç
biraz daha büyüsün iyice hissedicen onu

ayy benimkide böle yapsa keşke yaaa
bi tanıdığın kızı var 2 yaşında..dediğin gibi oynuyo oynuyo gelip açıp 2 fırt çekip gidiyo...
bide oyuncakları getiriyo memeye deydirip anne buda emsinmi diyo :)) anne zaten bunalmış bide onlar emniyo :))

benim kız bilmem nasıl olcak uyanıkmı...

BU ÇOK güzel bir haber hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün gelsin inşallah...

Baktım çok güzelmiş ya benim fırınım ama yeni daha çok şık gözüküyor

günaydınnn kızlar nasılsınızzz...

çalışan hatunların cocukları sanırım hep bölee aksam benmde yavrum hetrıplı oluyor 5-10 dk bana gelmek ıstemedıgı oluyor falannn aglıyor sebebsız benı gornceee.. sanırımmm bırkp gıttgmz ıcın ufak bır kusluk anı yasatıyorlarr..
gercı buyduukcedeee kaprısler azalıyorrr bırsuredır oglum dırek benı gorunce atlıyor boynumaaa.

bana anne demıyordu bıara babanneye dıyordu sımdı banada dıyorrr ama bazn kafasıda karısıyr ogrtmn babanne annee cocukda napsınnn :):)

ayy korkuyorum benim kızda böle olcak diee

biberonla devam sütü içmiyo benimki, sulukla içmiyo hiçbişekilde içmiyor, ille meme olcak

yok cnm ya trip mrip bilmez daha benimki :))

neye çok gülüyorum balkonda bizim su damacanası var hava alsın diye çıkarıyorum kafasını oraya dikiyo gözlerini hiç ayırmadan damacanaya bakıyo ben çeviriyom başka yöne o gene buluyo :)) ne sanıyosa onu

bal onlar senden benden uyanık onlar herşeyi biliyolar wallaü
benim kız yaşına girecek babasının bana dokunmasına yanıma oturmasına tahammülü yok

ayy korkuyorum benim kızda böle olcak diee

biberonla devam sütü içmiyo benimki, sulukla içmiyo hiçbişekilde içmiyor, ille meme olcak

ee nasıl vercen cnm????
pipet kullanamaz demi gerçi saçma olur :))

güneş günaydın cnm..

kızlar babalar günü geliyo kocenize ne alcanız???

bal onlar senden benden uyanık onlar herşeyi biliyolar wallaü
benim kız yaşına girecek babasının bana dokunmasına yanıma oturmasına tahammülü yok

abimin kızıda öyle cnm 17 aylık annesiyle babası sarılsın kıyametler kopuyo hemen oda gidip sarılıyo yada ayırmaya çalışıyo:)
bende eşime sarılıyorum bizede kızıo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…