Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

babamız için ya telefon alıcam yada aklıma balkonu ona keyif için dizayn edicem hep diyodu şu balkonu düzenliyelim diye gerçi çok küçük ama ikimize yeter...

patikkk sence nasıl bunlar...
halı bambu cnm yeşil çimen havası versin istedim...
duvarada veya cam kenarlarına lavanta demetleri asıyım dedimm???olarmı yaaa

ben bişey almayı dusunumuyorum yaaa ztn aklımdada fıkrı yok o anneler gunnde bısı yaptımı onu bıle hatrlamıyorum ama yapsa hatrlardım dımı hehehe
bal senın fıkrınde guzelmsss:)

ben bişey almayı dusunumuyorum yaaa ztn aklımdada fıkrı yok o anneler gunnde bısı yaptımı onu bıle hatrlamıyorum ama yapsa hatrlardım dımı hehehe
bal senın fıkrınde guzelmsss:)

ayyy ortalığı ayağı kaldırırım bişi almassa...alıştırma cnm bence öle...
bana çanta ve gömlek almıştı..

ya ctesi çalışıcak geç saate kadr eğer bu ürünler hemen gelirse pazar sabah erken kalkar düzenlerim balkonu..

benim kızımda devam sütünü ağzına almıyooo
iğrenç zaten tadıda koksudaaa
dün kızıma aptamil junior aldım 1 yaş sütü
uyyodu biberonla verdim içti tadıda çok güzel
ben kendim tatmadan kızıma vermiyorum
ama sabah eşim dediki milupadan korkuyorum dedi
niye dedim kendi ülkelerinde satışı yok felan dedi
kafam karıştıııı :18:

banada eşim bişi almadı anneler gününde sadece kutladı ve mangal yaktı güzelce ızgara yidik haha:)

bende bişey almayı düşünmüyorum bana babalar günü anneler günü sevgililer günü ticari amaçlı geliyo
tek önem verdiğim doğum günü ve evlilik yıldönümü
onun dışındaaa yok tanışma yıldönümü yok söz günümüz yok nişan günümüz bu darlıkta
gerek yok bence benim fikrim bu zaten aynı keseden gidiyo giden eşimin bana böle günlerde değilde normal herhangi bir gün bişeyle gelmesi daha çok mutlu ediyor beni

aptamil bebelac hero baby hepsini denedim
hiçbirini istemiyor malesef
sadece kahvaltı bulamacına koyuyorum o kadar

ya başka nezmn herhangibirgünde hediyeyle geliyolarki?? bahane walla başka hediye görcemizmi var...
ticari micari alsın napıyım.. :))

kızlar ben sütüm yetmeyince herobayb kullanıyommmm....benimki farketmiyo hepsini denedim içiyo..ama anne sütünü daha iştahlı içiyo kuzucummm

aslınd sole bal cım her ozl gunde pasta ve cıcegım gelır ama hedıye olmayabılıyor yanndaaa..

bırde tablet telefon aldııı ama hangı ozl gun ıcın aldı bılmyıorum :)

canta vs alır arada ama ben alma dedım cunku zevklerımz cok farklııı

bencede alıstırmamak lazm ha bırde elbıse borcu var bak sımdı hatırladım senın ıstedgn bısı alayım dedı bakarz dedık kaldı elbısee:)

canım benim kızımda toz sütleri içmiyo ama ayran ver içer inek sütü ver içer
1 yaşına gelince rahat oluyo 1 yaş sütleri var devam sülerine gerek kalmıyor

çok güzeller canım bayıldım ya

yer ne kadar müsait bilmiyorum ama ortaya da minik bir masa atabilirsin güzel olur sanki.
cumartesi gidip alsan pazar sabah yerleştirsen ne güzel olur eşine süper bir süpriz..

benim kocam malesef baba olmadığı için hediye falan yok ona
ama babalarımıza az önce keten pantalon aldım pazar günü de mangal yakıcaz hep beraber

cnm tekrar gözün aydın....

ya lamemi aradım babası çıktı..içime kurt düştü işllh iyidir..iyimi diyom pek iyi değil gibi iyi diyo ( daha arıyamam haber alan mesaj atsınnn

hu huuuu alttaki takvimi görüyormusunuz süprizzzz

bu takvim 8 diyor ama 6+2 çıkıyoruz nasıl olcak bu tecrübeli arkidişlerimden yardım istiyorum :)

patiğimmm gözünaydın cnm çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah

az önce lamemle konuştum sesi iyi geliyodu, dün rahatsızmış gaz sancısı dikişler bide kanama durmamış takviye yapışmışlar kullandığı ilaçlardan kaynaklı.ama şükürler olsun iyiyler bikaç gün daha hastanedelermiş hepinize selamı varr.bebişimizde uyuyomuşş

izlediniz mi bilmiyorum Prima video yapmış..

Çocuklu aileler ile sorular cevaplar harika ya izlerken bayıldım o bebeklere

sağol cnm yer hiç müsait değil anca işte bunlar girer :))
internetten vercem sipariş...artık şansına yetişirse...

evt bizde mesajlaştık nezmn arasam ya kapalı yada başkası çıkıyo..süreklide aramak istemiyorum...ama sesini hala duyamadım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…