amin.hehe cnm hasta olduğum için bebeğin tadını çıkaramadımki etkileneceğini düşünüyordum kalp sesini duyana kadar bekledim o yüzden hem 8 değil 6+3 müş bugün :) bu takvimi anlamadım hiçayyy canım benim hayırlıı uğurlu olsun allah sağlıkla kucaklamyı nasip etsin,
8 haftalık olana kadar nie sölemedin kızzz
amin cnmanammm patik gözlerime inanamıyon nan bu ne takvim noluyo diyommmmm..essahmış :)) cnmmmm Rabbim kucağına almak kokusuna doymak nasip etsin çok sevindim...
böcük nan sıra sende hade bakalımmm
amin inş.aaaaaaaa tebrik ederim canım benim sağsalim kucağına alırsın inşallah
saol canım amininanmıyorummmmmmmmm
cnm çk sevindim gözün aydınnnn
yenimi belli oldu...hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahhh
seneye ınş cnm caymazsamm
ınanmıyorummm
süprıs mı olduu
bana olduda sızede oldu mu
ay ben ne dıomm
cok sevındım cnmhayrlı olsunnn
ehehehhe böcüük çok güldüm yaa, he süpriz aslında olacağını sanmıyordum ploraktin yüksektiya çünkü..
ay ben sana benzettim kaşını gözünü..maşallah güzel olacakçirkin wallaaa babasına çekmiş
Anasından ecik güzellik almamış
amin cnm saol...aldım ben akşam :)BU ÇOK güzel bir haber hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün gelsin inşallah...
Baktım çok güzelmiş ya benim fırınım ama yeni daha çok şık gözüküyor
ahahahhahahha ay nasıl güldüm yaa kuzu :)yok cnm ya trip mrip bilmez daha benimki :))
neye çok gülüyorum balkonda bizim su damacanası var hava alsın diye çıkarıyorum kafasını oraya dikiyo gözlerini hiç ayırmadan damacanaya bakıyo ben çeviriyom başka yöne o gene buluyo :)) ne sanıyosa onu
aa bendemi alsam kız benimki çiçek yollamıştı geçmiş anneler günün kutlu olsun yazdırmış bir de :)ee nasıl vercen cnm????
pipet kullanamaz demi gerçi saçma olur :))
güneş günaydın cnm..
kızlar babalar günü geliyo kocenize ne alcanız???
bikaç gün geçmişti öğrendiğimizde..bak iyi dedin ..ne alsam acaba
sen de bnm gibi bende evlilik yıldönümü için 5 taş ima ettim almış,aaa nerden bildin dimiştim eheheheveremiyom işte balcım, pipet için erken sanırım.
güneş gözlüğü alcam ben, ne alıym sana dedim gözlük dedi :)
babamız için ya telefon alıcam yada aklıma balkonu ona keyif için dizayn edicem hep diyodu şu balkonu düzenliyelim diye gerçi çok küçük ama ikimize yeter...
patikkk sence nasıl bunlar...
halı bambu cnm yeşil çimen havası versin istedim...
duvarada veya cam kenarlarına lavanta demetleri asıyım dedimm???olarmı yaaa
Eki Görüntüle 444134 Eki Görüntüle 444135 Eki Görüntüle 444136
patiğimmm gözünaydın cnm çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah
az önce lamemle konuştum sesi iyi geliyodu, dün rahatsızmış gaz sancısı dikişler bide kanama durmamış takviye yapışmışlar kullandığı ilaçlardan kaynaklı.ama şükürler olsun iyiyler bikaç gün daha hastanedelermiş hepinize selamı varr.bebişimizde uyuyomuşş
güzeller cnm,halının ölçüsü tutuyormu bakonuna?