Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

napuyonuzz çok sıcak

ben bu akşam anneme geçicem, bakalım ne pişirmiş hatun

dün akşamki menüm çorba salata menemen çay kahvaltılık hepsini birden koydum sofraya yatarkende kavyn vardı soğuk soğuk yedikk:)

ben gidiyorum kızlar öpüyorum çok iş var evde elada babannesiyle gündeee işlerimi hallediyim gidiyimdeee

Slm kızlar benimde hem şim hem eşim hemde bebişim var 3 aylık 3 in 1 ani hepsine yetmeye çalışıyorum biraz bocalıyorum arada ama yinede memnunum üçünden de :))

he anladım canım karnının ağrısını ondan yazdım zaten :) valla cnm mecburen yapı market dicem balkonun m2 sini hesaplayıp gidin..1 kere gidin nan nolcak..
he cnm gel demişti zaten kan tahlilimi yenidetmiş hem rapor yazdırmıştım..gidicem aklımda iş yeri sanayi içinde cnm nerdee...ev işe yakın zati bişi olmaz giderim ama şimdi nasıl gidicem bilemiyorum kimseye demedim henüz 2 hafta sonra kontrol var..
PATİK ne dikkatimi çekti ocaktamı doğurcan??? hemen hemen sanki aynı ay hamiş kalmışızzz

evet cnm bende dün hesapladım senle aynı sayılır ya ocak sonu olcak şubat başı bakalım..kışın zor olmadı mı ben hep karda araba nasıl çıkıcak diyorum bizim evin caddesi azıcık bayır geçen kar yağdığında zor oldu ,araba içinde doğurmıyım

bu yoğunlukta yapı market zor..inan hep koşa koşa oraya buraya gidiyorum..şaştım nezmn soluklancam diye..neyse cep telefonu alcem o iş rafa kalktı bi müddet...

cnm dersin sende nolcek ne var bunda hamişim de gitsin :))

benim ela 25 ocakta doğcaktı 1 hafta erken doğdu hemen hemen aynı..18 mayısta hamiş olduğumu öğrendim ben :)) çift çizgim hala duruyoo...
kışın zor ama şu kolaylığı var bak şimdi ele avuca geliyo gezebiliyoruz yazın doğsa tam ele avuca gelcek kış gelcek evde otur dur..hem bu sıcaklarda doğum lohusalık zordur eminim...herkes gezerken sen evdesin..

evet canım ben hem iş bakımından hemde en önemlisi mevsimsel alerjim olduğundan bu ayları tercih ettim 2 ay içerisinde olmazsa 1 yıl sonrayı beklicektim düşün artık kısmetimize derdim sonraki yılda bakmazdım tarihe ama iyi oldu , alerji her yıl daha zorlaşıyormuş bu baharı zor geçirdim bebek karnımda büyük olsa zor olurdu..

günaydn dıyıp kaçıom işler benı bekler
yoruldum yaa bıde sıcakk

hatıce senı gördum nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…