daha yapmadım nan yapacammmmçok pahalı orası ya...
Fazla hayal kurma bak yiyemicen bebiş üzülcekkk
hamaratmısın yoksa sen nan ne ara yaptın kebabı :)
Arkadaşlar mikrodalga kullanıyormusunuz
ben alıcam ama eşimi ikna edemiyorum çok çok zararl ıdiyooo
nankör seni....
bende pervana var tır tır tırr kafam tuttu :)
daha yapmadım nan yapacammmm
ay bı o var senın avantajları saymayak ıstersen
Slm kızlar benimde hem şim hem eşim hemde bebişim var 3 aylık 3 in 1 ani hepsine yetmeye çalışıyorum biraz bocalıyorum arada ama yinede memnunum üçünden de :))
he anladım canım karnının ağrısını ondan yazdım zaten :) valla cnm mecburen yapı market dicem balkonun m2 sini hesaplayıp gidin..1 kere gidin nan nolcak..CNM dediğin gibi çok kararsız kaldım o sandalyede..yani eşim biraz iri kıyım :)) rahat edermi çok tereddüt ettim..o çim halıların yıkandığını bilmiyodum bak hep temizliğini düşünüyodum nasıl olur diye...nerden bulurum canım yapı market deme internette yer de hele :)
he cnm gel demişti zaten kan tahlilimi yenidetmiş hem rapor yazdırmıştım..gidicem aklımda iş yeri sanayi içinde cnm nerdee...ev işe yakın zati bişi olmaz giderim ama şimdi nasıl gidicem bilemiyorum kimseye demedim henüz 2 hafta sonra kontrol var..patiğim bu arada sağlık ocağına kaydını yaptır aşılarını ihmal etme her ay onlarda kontrol ediyor..sağlık ocağı deyip geçme ben ufacık bişi de kalp atışlarını duymaya gidiyodum,ela çok yawaştı ne tekme ne bişi o yüzden çok faydası oldu hatta işe yakın sağlık ocağı varsa benim gibi kaydını oraya aldır rahat edersin..
PATİK ne dikkatimi çekti ocaktamı doğurcan??? hemen hemen sanki aynı ay hamiş kalmışızzz
he anladım canım karnının ağrısını ondan yazdım zaten :) valla cnm mecburen yapı market dicem balkonun m2 sini hesaplayıp gidin..1 kere gidin nan nolcak..
he cnm gel demişti zaten kan tahlilimi yenidetmiş hem rapor yazdırmıştım..gidicem aklımda iş yeri sanayi içinde cnm nerdee...ev işe yakın zati bişi olmaz giderim ama şimdi nasıl gidicem bilemiyorum kimseye demedim henüz 2 hafta sonra kontrol var..
evet cnm bende dün hesapladım senle aynı sayılır ya ocak sonu olcak şubat başı bakalım..kışın zor olmadı mı ben hep karda araba nasıl çıkıcak diyorumbizim evin caddesi azıcık bayır geçen kar yağdığında zor oldu ,araba içinde doğurmıyım
bu yoğunlukta yapı market zor..inan hep koşa koşa oraya buraya gidiyorum..şaştım nezmn soluklancam diye..neyse cep telefonu alcem o iş rafa kalktı bi müddet...
cnm dersin sende nolcek ne var bunda hamişim de gitsin :))
benim ela 25 ocakta doğcaktı 1 hafta erken doğdu hemen hemen aynı..18 mayısta hamiş olduğumu öğrendim ben :)) çift çizgim hala duruyoo...
kışın zor ama şu kolaylığı var bak şimdi ele avuca geliyo gezebiliyoruz yazın doğsa tam ele avuca gelcek kış gelcek evde otur dur..hem bu sıcaklarda doğum lohusalık zordur eminim...herkes gezerken sen evdesin..
günaydn dıyıp kaçıom işler benı bekler
yoruldum yaa bıde sıcakk
hatıce senı gördum nasılsın
iyiyim cnm sıcaklar gelmedi derken bi geldi pir geldi yanıyooommm sıcaktan bunaltı geldi sabah sabah
sen nasılsın yoğunsun galiba
hoşgeldin aramıza kim bakıyo kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?