Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar slm...
evimizdeyiz şükür...
oğlum müsade ederse şayet yazacağım inşallah...
kendinize iyi bakın,arkadaşlarım Rabbime sığının o herşeyin en hayırlısını nasip ediyormuş meğer benim paşanın boynuna kordon dolanmış...neyse bunu hatırlamak istemiyorum...
yanımda şimdi arada mıkırdanıyor arada bas bas bağırıyor...
ve evet gerçekten bebekler ıngaaaaaaaa diyormuş
her an uyanacakmış gibi...
doğumu yazamıyorum o yüzden.....ilk fırsatta yazacağım...
arayan,soran,msj atan tüm arkadaşlar teşekkür ederim...Allah razı olsun hepinizden...

kızlar slm...
evimizdeyiz şükür...
oğlum müsade ederse şayet yazacağım inşallah...
kendinize iyi bakın,arkadaşlarım Rabbime sığının o herşeyin en hayırlısını nasip ediyormuş meğer benim paşanın boynuna kordon dolanmış...neyse bunu hatırlamak istemiyorum...
yanımda şimdi arada mıkırdanıyor arada bas bas bağırıyor...
ve evet gerçekten bebekler ıngaaaaaaaa diyormuş
her an uyanacakmış gibi...
doğumu yazamıyorum o yüzden.....ilk fırsatta yazacağım...
arayan,soran,msj atan tüm arkadaşlar teşekkür ederim...Allah razı olsun hepinizden...

Canm iyi olmanıza çok sevindim arayamadım kusura bakma
çok kötü günler geçiriyorum
senide bebikide öpüyorum

cnm benimm ya çok sevindim iyi olmanıza allahım oğluşunu sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsinn bu arada zaman o kadar çabuk geçiyorki bi bakmışsın sana anne demeye bile başlamış

adacım h geldınızzz
paşanla ılgılen sen mız mız

sız böle bebe bebe dıye durun bugun gene rüya gördum
hamışım
sonra bırden cocuğu kucağıma aldımm o almayı hıc hatrlamıom neyse bıde emzırdımmsütü bıle gördumm erkektı cocuk
hayr olsun ınş

günaydın böcük

sen böyle rüyalar gör ilerisi için iyi sana hazırlık işte hem rüyada bebiş görmek iyi olur

günaydınlar

Ada kızda paşasına kavuşmuş nihayet sağlıkla sıhhatle.
Gözün aydın arkadaşım, bebişinle günler nasılda hızlı geçip gidecek ve bir anda büyüyüverecek göreceksin.
Hayatın anlamı şimdi başlıyor ve bitmek bilmez bir endişe ve kontrol mekanizması seni bekliyor :)

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

pınarcımmm senın melekte kocemen olmuş maşallahhne kadar hızlı büyüyolar demı
ama bıde sıze sormak lazımmm

hemde ne kocaman böcük, artık tutuyo beşiğin kenarlarını kendi kendine kalkıyor, sabahları bi uyanıyorum minicik bi kafa ağzında emzikle beni izliyor.
tam biri bizi gözetliyor olduk artık

hemde ne kocaman böcük, artık tutuyo beşiğin kenarlarını kendi kendine kalkıyor, sabahları bi uyanıyorum minicik bi kafa ağzında emzikle beni izliyor.
tam biri bizi gözetliyor olduk artık

yerım onu yaaaa
bızım elada kocemen oldu 6 aylık yoksa 7 mıydıcok özluyorumm uzak olmak ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…