Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar..nasılsınız?
bebişler başlamış sırayla gelmeye ne güzel..lamecim,adacım güle güle büyütün inşallah meleklerinizi.rabbim sağlık versin herşeyden önce ve herkesin evladına tabii..

sen nerdesınn o nerde bu nerde
nerdesınızlennnnnnn
nan böcük iş yerinden giremiyom bilmiin mi... ondan..anca öğle paydosunda bakınıyom azıcık oda yemekten kalan zamanda..

biricik diğer topike yazmışsın cnm saol ama sorumu yalnış anlamışsın canım :)

Allaha şükür kanamam yok,ben dedim ki her düşükte kanama olur mu ?

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn
güne ancak bu kadar kötu başlanabılır
7 şehitimiz var bılınen
Allah belalarını versın tez zamanda ınş

biricik diğer topike yazmışsın cnm saol ama sorumu yalnış anlamışsın canım :)

Allaha şükür kanamam yok,ben dedim ki her düşükte kanama olur mu ?
biliyorum bebem kanaman olmadığını,bende her kanama düşükmü die anlamışım sanırım
her düşükte kanama olmayabilir sanırım bilmiyorum onu bebem:44:
nasıl gidiyo gebişlik bakalımm

biricik iyi gidiyor cnm,problem yok şimdilik şükür..

senin bulantıların nasıl geçti mi bulantı olmaması için az-sık yemek gerekiyor aklıma geldi sen günde kaç öğüne bölüyorsun yemeklerini ? 6-8 olması gerek bulantı yaşayanlarda..

selam kızlar gene sinekli tükkana dönmüş bura...
ada gelmiş gitmiş doğum hikayesini okudum..hangi doğum hikayesi duygulandırmazki bi anneyi..her yeni doğmuş bi bebek gördüğümde ağlıyorum..bu eladan sonra oldu...acayip bi duygu anne olmak...

lamemde çok iyi şükür yarın size incisinin fotosunu eklicem işllh şu aleti bi bulayım..

herkesi öptüm yarın görüşüürük nasipse...

sorma aynen heesinek kovalıom bende burda

resımlerı beklıyorum sabırsızlıkla
adacımın gördüm meleğının resmını bayıldımmm

Slmmmm bu saatte ne isim var dimi oglumu emzirdim uyudu insallah uykuya dalmasi cok uzun suruyo yaa Dunde ası oldu bebegim sukur etkilemedi paşamı oğlumun gelişimini Dr cok beğendi masallah oğluma neler vardi gecmiste patiiikiiimm bebek hayirli olsun tatliimmmm cok sevindimm baal fotoyu bana Facebook msj at olur muu inci kuzumu merak ediyoom kızlar uyudu oglum bende yatayiim sabah gelecek hatunlar Gunaydiiiiiiin

günaydın caspercımmm
paşanı yerım senın
Allah cocuklarımızı bızlere bağışlasın
bugun şehıt cenazelerı var ve ağlamaktan bı hal olcem kesın
Rabbım sabırlar versın

cnm bulantılarımın sebebi midemden ağzıma gelen ekşi sular onlar bulandırıyor sanırım..şurup falan içiyorum daha iyi gibiyim ama arada oluyor yine cnm..
yemeklerim 3 öğün cnm normal..ama arada yediğim şeyler var meyve kuruyemiş gibi..

GÜNAYDIN KIZLARRRR

böcük bi evlat nekdr zor yetişiyo bi bilsen anne olduktan sonra anladım cnm..o anacıklara babacıklarfa Rabbim sabır versin..gözünün içine bakıyoruz yesinler içsinler mutlu olsunlar diye elin vatan haini gelsin yok etsin emekleri yaksın ocakları ahhh ne zor yaa...

neyse konuyu dağıtıyım yoksa bende ağlıcam (

adanın fotosunu nerde gördün nen???

casper günaydınn hepinis tembelsiniz ben yeni doğum yaptığımda bile buralarda cirit atıyodum :)) oğluşun kaç kilo olmuş de bakam P

albüm yapmıştı cnm tüylü bamyasına
tüylüde tüylü hee
cok saçlı olacak sanırımm
annem anne sütünü alnına sürersen o tüyler dökulur derdı yanlış hatrlamıyorsam ama ölede cok tatlu yaa

değişecek cnm değişecekte değişmeyen tek şey şehıt haberlerı olacak sanırımmhaberlerı ızlıommm törenı ızldım aılelerıne yollandı
cok şey var denılecek ama buna sebeb olanlara sorumlulara Allah bıldığı gıbı yapsınnn
nasıl uyurlar bılmem

BÖCÜK gördüm albümde duruyo fotolar..mşşllh kuzusuna çok datluuuu...anneye pek benzetemedim ama süt kuzusu işte..elam geldi aklımaaa kuzummmm artık dönmeye başladı hatta koltuktan düştü bile..ilk vukuatı pek ağlamadı bana hiç çekmemiş aynaya götürdüm sustu hemen :)

babasını görmedım ama sanırm babası adaerıme benzemıy bencede
sen ağlarmıydın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…