- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
nan nerdesin sen
nan böcük iş yerinden giremiyom bilmiin mi... ondan..anca öğle paydosunda bakınıyom azıcık oda yemekten kalan zamanda..sen nerdesınn o nerde bu nerde
nerdesınızlennnnnnn
biliyorum bebem kanaman olmadığını,bende her kanama düşükmü die anlamışım sanırımbiricik diğer topike yazmışsın cnm saol ama sorumu yalnış anlamışsın canım :)
Allaha şükür kanamam yok,ben dedim ki her düşükte kanama olur mu ?
selam kızlar gene sinekli tükkana dönmüş bura...
ada gelmiş gitmiş doğum hikayesini okudum..hangi doğum hikayesi duygulandırmazki bi anneyi..her yeni doğmuş bi bebek gördüğümde ağlıyorum..bu eladan sonra oldu...acayip bi duygu anne olmak...
lamemde çok iyi şükür yarın size incisinin fotosunu eklicem işllh şu aleti bi bulayım..
herkesi öptüm yarın görüşüürük nasipse...
biricik iyi gidiyor cnm,problem yok şimdilik şükür..
senin bulantıların nasıl geçti mi bulantı olmaması için az-sık yemek gerekiyor aklıma geldi sen günde kaç öğüne bölüyorsun yemeklerini ? 6-8 olması gerek bulantı yaşayanlarda..
GÜNAYDIN KIZLARRRR
böcük bi evlat nekdr zor yetişiyo bi bilsen anne olduktan sonra anladım cnm..o anacıklara babacıklarfa Rabbim sabır versin..gözünün içine bakıyoruz yesinler içsinler mutlu olsunlar diye elin vatan haini gelsin yok etsin emekleri yaksın ocakları ahhh ne zor yaa...
neyse konuyu dağıtıyım yoksa bende ağlıcam(
adanın fotosunu nerde gördün nen???
casper günaydınn hepinis tembelsiniz ben yeni doğum yaptığımda bile buralarda cirit atıyodum :)) oğluşun kaç kilo olmuş de bakamP
BÖCÜK gördüm albümde duruyo fotolar..mşşllh kuzusuna çok datluuuu...anneye pek benzetemedim ama süt kuzusu işte..elam geldi aklımaaa kuzummmm artık dönmeye başladı hatta koltuktan düştü bile..ilk vukuatı pek ağlamadı bana hiç çekmemiş aynaya götürdüm sustu hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?