babasını görmedım ama sanırm babası adaerıme benzemıy bencede
Sen ağlarmıydın hemen
ortalığı ayağı kaldırırdım bu aynı babası :)
melabalarr
kızlar bu ara çok yoğunum gelemiyorumm
yanımda 1 tane kız var ona anlatıyorummm sürekli işi
30 haziran son iş yerinde
siz iyisindri inşallah
biz alyayla çok iyiyiz
hepinizi çok özledimmmm :2::2::2:
şu anda sol göğsümün ucunu hissetmemekle birlikte terin suyun içinde kalmış bulunuyorum
birazcık aklım olaydı da bal gibi kışın doğuraydım ya bu yavruyu...hiç olmazsa terleme derdim olmazdı onunla cebelleşirken...neyse emzirdim de güç bela babasına teslim ettim çıktım bahçeye annemin yanına...
size bakayım dedim bende...anneme birazdan doğum hikayemi okutacağım...
kendime gelirsem şayet gireceğim siteye ama bu bamya durmadan emzir,altını temizle,yeni bezi takarken elimize yüzüme işe ve mıç ritüelinden oluşturuyor yaşamımı...
neyse 40'ından sonra düzelecek inşallah...
patikkkk gözün aydın...9 ayın keyfini çıkar...bol bol uyu,gez...
en güzel zamanların valla çok özlüyorum hamile olduğum günleri...
hepinize slm kızlar..
13 günlük zorlu hastane maceramızdan sonra nihayet evimizdeyiz incimle..
arayan, soran, merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim..cvp veremediklerimde oldu, lütfen kusuruma bakmayın, gerçekten çok zor günler geçirdim, ama neyseki kızım annesinin bu sürecinde çok usluydu...
detayları daha sonra paylaşırız.. şimdi dedemiz bizim için yaptığı adağı getirdi, onu kesecek, bizde bahçeye inicez...
kızımın resmini ekledim teyzeleri... hepinizi çoook öpüyoruz....
adaer, sende sağlıkla büyüt oğluşunu, hayırlı uğurlu olsun.
balım h geldın cnm nasılsın tatlım
ela kuzumuz nasıl
ay ayy ayy inci melek cok kıbar bı kız maşallah cokta tatlu RAbbım bızede nasıp etsın ınş sız doğura doğura canımı cektıronus lenn
adaerım moklular ama her hallerı tatlı demı yaagaz cıkarınca içine sokasın gelıyoo
şu anda sol göğsümün ucunu hissetmemekle birlikte terin suyun içinde kalmış bulunuyorum
birazcık aklım olaydı da bal gibi kışın doğuraydım ya bu yavruyu...hiç olmazsa terleme derdim olmazdı onunla cebelleşirken...neyse emzirdim de güç bela babasına teslim ettim çıktım bahçeye annemin yanına...
size bakayım dedim bende...anneme birazdan doğum hikayemi okutacağım...
kendime gelirsem şayet gireceğim siteye ama bu bamya durmadan emzir,altını temizle,yeni bezi takarken elimize yüzüme işe ve mıç ritüelinden oluşturuyor yaşamımı...
neyse 40'ından sonra düzelecek inşallah...
patikkkk gözün aydın...9 ayın keyfini çıkar...bol bol uyu,gez...
en güzel zamanların valla çok özlüyorum hamile olduğum günleri...
hoşgördük böcük ii cnm sen naıslsın...
ela kuzu 6 da kalkıyo oyun oynamaya daha doğrusu ayaklarını yemek için :))
dün yeni bi oyuncak aldım belki dikkatini çeker diye hiç oralı olmadı iki evirdi çevirdi attı ayaklara devam :))
doğur nen bi sen kaldın zaten bak olanlar 2.ye başlıcak
hoşgördük böcük ii cnm sen naıslsın...
ela kuzu 6 da kalkıyo oyun oynamaya daha doğrusu ayaklarını yemek için :))
dün yeni bi oyuncak aldım belki dikkatini çeker diye hiç oralı olmadı iki evirdi çevirdi attı ayaklara devam :))
doğur nen bi sen kaldın zaten bak olanlar 2.ye başlıcak
bende ıyıym cnm iş sıkıntısı hariç
yerım onu ya
ılerde oynar oyuncaklarla şuan erken sanırım ondandır
ben doğurana kadar zaten sız kesın 2.yapmış olcenız
patık bız varız yaa
hayır cnm erken değil 5 aylık olduk :)) yani zaten oyundan kastım evirip çevirip ağzına sokmak :))
evim büyük ve yardımcı alıcak kadr durumum olsa 2.için hemen başlardım çalışmaya okdr diyim...
bende ıyıym cnm iş sıkıntısı hariç
yerım onu ya
ılerde oynar oyuncaklarla şuan erken sanırım ondandır
ben doğurana kadar zaten sız kesın 2.yapmış olcenız
patık bız varız yaa
ne bilem tek ben gözüküyodum şimdi gözüküyonuz..sen o topik bu topik koşuyon ben aralara den geliyom heral :)
napsın ayacıkları daha tatlı annesi :) bu günlerde hep 6 da kalkıyorum bende wc ye sık çıktığım için sanırım...
bnm özel bölgede yanma kaşınma gibi bişi oldu doktora gidicem yarın,manayla bebeğide görürüm yine içim içimi yiyor nasıl diye :) hamilelikte mantar oluşabiliyormuş hormon değişikliğinden öyle okudum inşallah öyle değildir ya da tekrar etmez hiç böyle bişi olmadım çünkü şimdiye kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?