Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canım hoşgeldinnn
bir daha arayamadım rahatsız etmek istemedim hastanedesin die...maşallah kızın çok güzel bi melek...
aynı sana benziyorrrabbim uzun ömürler nasip eylesin vatana millete hayırlı bi evlat olsun
adağınızıda allah kabul etsin

altını temizle
emzir
yerine yatır
gurkkkkkkkkkkkk sesleri eşliğinde bir daha mıç...

bizim oğlan prima fabrikasını babasının zannediyor sanırım
moklu moklu aldım kucağıma size yazıyorum ne edem temiz bez gördüğü gibi mıçıyor hiç olmazsa biraz daha doldursun bezi...

elanın ayaklarıyla oynamasına bayılıyorum...
benimki de yapsa keşke...

Keyif onda şuan da :)

ye iç mıç

ada hehe napsın kuzucan ama yaaa:)
sen nasılsın tatlım ayaklandın dimi?ağrın sızın varmı?

sağ olun kızlar...
iyiyim çok şükür...annem bir komşunun sünnet mevlüdü varmış oraya gitti...
tesadüf bu ya görümcek geldi...kucağa alıştırmayalım dedikçe çocuğu kucağına alıyor

:))
o günler geldi aklıma cidden hep temiz beze ve sürekli mıçıyolar...
daha sonra 2-3 günde bikere olcak sabret cnmmm

seninkinin ayaklarıyla oynamasına daha 5 ay var sabırlı ol :))
kameraya çektim izletebilsem şaşırırsınız bide o ayakları ağzına sokarken zorlanıyo ya pırtttt yapıyo :))

o konuda tavrını koy bence..
ela evde sürekli yatak halinde kesinlikle almıyorum ama anneme gidince işte şımarıyo
evde beni al demiyor biliyor almıyacağımı...
eşimin tarafta niyese çekiniyo sanki benden kucaklarına almaya..eşim alın diye kucaklarına veriyoda öyle alıp seviyolar..bende memnunum bu durumdan hiç sesimi çıkarmıyorum...

LAMEM gelmiş, ADA kız gelmiş.

yerim sizin tontoş minik kuzularınızı, ikiside çook güzel, bahtlarıda güzel olsun inşallah.

Lamem sağlığın yerindedir inşallah. Allah inci kuşla sağlıklı bir ömür versin size.

kıss inci melek benimkinin adı, lameninki sadece inci :)

contor anne sen nerelerdesin???

amaan nerde olcam be canım iş güç peşindeyim. Eleman lazımmı size :)))
kayanana ile kayınpederle uğraş dur, 1sene geçse hayırlısıylada versem kuzumu kreşe diye bakıyorum .

haftaya kaynanalar köye gidicekler, iki hafta annemlere geçicez. bi rahat nefes alırım inşallah .

burdayım cnm nasılsın iyimisin

iii cnmm.... gelmiyon eskisi gibi..senle ben demirbaştık buranın :))

merhabalar kızlar biz geldikkkkkkk ben veeeeeee kızımmmmmmmmm.

anammm kızınmı olcakkk süpperrrrrrrrrr
büdüşe kız kardeş bayıldım yaaaa
kızlar başka oluyo negüzel sana ikiside nasip olcak işllh...

ya öyle deme ele bırakmaktan bin kat iyi kuzunu..
gözün arkada kalmıyodur daha ne istiyosun...
bende haftanın 2 günü annemdeyim tatil gibi geliyo :))
eşyaları elanın okdr çok ki anem Almanyadan geliyolar sanki diyo :))

gene geliyorum cnm ama bazen ziyaretçi olarak görünüyorum pc hep kayıt etmiyo kimse bişi yazmamışsada çıkıyorum:)

ele bırakmaktan iyi haklısın, eve gelince yemeğim var iyi oluyor sadece bebeğimle ilgileniyorum bitek sofra topluyorum akşamları o kadar.
ama gel görki çok mutsuzum , ev ev üstüne olmuyor.

ya bizimkininde bi günlüğüne gidiyoruz mesela anneme kalmaya, bir koca çanta hınca hınç doluyor, tatile giderken ne halt edicez bilmem :)

nevgül hayırlı olsun prensesin. çok sevindim. Rabbim sağlık versin ikisine de

coturnıx
canım kredi ile ev alsanız yada kiraya falan çıksanız daha rahat edersiniz ikinizde çalışıyorsunuz sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…