hoşbuldum canım benim çok istemiştik rabbimde nasip etti hamdolsun.çok mutluyum.nevgül hoşgeldiniz cnm çok sevindimmmm kızı tutturdunuz heee hadi gözünüz aydın
contur çok zor dimi evde birileriyle yaşamak?
iii cnmm.... gelmiyon eskisi gibi..senle ben demirbaştık buranın :))
anammm kızınmı olcakkk süpperrrrrrrrrr
büdüşe kız kardeş bayıldım yaaaa
kızlar başka oluyo negüzel sana ikiside nasip olcak işllh...
ya öyle deme ele bırakmaktan bin kat iyi kuzunu..
gözün arkada kalmıyodur daha ne istiyosun...
bende haftanın 2 günü annemdeyim tatil gibi geliyo :))
eşyaları elanın okdr çok ki anem Almanyadan geliyolar sanki diyo :))
gene geliyorum cnm ama bazen ziyaretçi olarak görünüyorum pc hep kayıt etmiyo kimse bişi yazmamışsada çıkıyorum:)
çok teşekkür ederim spidi.nevgül hayırlı olsun prensesin. çok sevindim. Rabbim sağlık versin ikisine de
coturnıx canım kredi ile ev alsanız yada kiraya falan çıksanız daha rahat edersiniz ikinizde çalışıyorsunuz sonuçta..
nevgül hayırlı olsun prensesin. çok sevindim. Rabbim sağlık versin ikisine de
coturnıx canım kredi ile ev alsanız yada kiraya falan çıksanız daha rahat edersiniz ikinizde çalışıyorsunuz sonuçta..
canım oturduğumuz ev kendi evimiz, bunu bırakıp kiraya gitmeyi eşim istemiyor, onlarda evlerini bırakıp bize yakın yere gelemiyorlar ne kiraya ne evlerini satabiliyorlar.
böyle sıkıştık kaldık işte.
ele bırakmaktan iyi haklısın, eve gelince yemeğim var iyi oluyor sadece bebeğimle ilgileniyorum bitek sofra topluyorum akşamları o kadar.
ama gel görki çok mutsuzum , ev ev üstüne olmuyor.
ya bizimkininde bi günlüğüne gidiyoruz mesela anneme kalmaya, bir koca çanta hınca hınç doluyor, tatile giderken ne halt edicez bilmem :)
kaynananlar sizin üzerinize gelmiş yani...
eee onlarda yani ayıp etmişler. devamlı olmaz ki. sizinde belli bir düzeniniz var sonuçta
cnm mutlaka olmaz ama şartlar bunu gerektiriyosa mutlu olmaya bakıcaksın...
hem şimdi böyle diyosun ya inan gitsinler arıycan onları...
eee onlarda yani ayıp etmişler. devamlı olmaz ki. sizinde belli bir düzeniniz var sonuçta
üsipidi ben çalıştığım için bebeğe bakıyorlar, o yüzden bizdeler.
Pazar gece gelip cuma gecesi evlerine gidiyorlar.
kızzz contur kendi istedi gelmelerini:)
bebeğine baksınlar die
contur bu yapılan fedakarlığı öp başına koy....
ben tepinirken çocuğuma bakıcı ararken kimse oralı bile olmadı ki evlerimiz yakın...
bence olumlu tarafından bak ve bakıcıya para vermiyosun daha ne olsun...üstüne yemeğinde oluyo ohhh misss bize gelsinler söyle onlara :))
gelsinlerde gör anyayı konyayı
tamam iyi tarafları var ama bi o kadarda olumsuz yönü var.
özel hayat yok bi kere öyle düşün
contur bu yapılan fedakarlığı öp başına koy....
ben tepinirken çocuğuma bakıcı ararken kimse oralı bile olmadı ki evlerimiz yakın...
bence olumlu tarafından bak ve bakıcıya para vermiyosun daha ne olsun...üstüne yemeğinde oluyo ohhh misss bize gelsinler söyle onlara :))
nan iyide napsınlar size gelmeden nasıl bakıcaklar...
hem biz bebişleri yaparken onlara sordukmu???
özel hayatının olmaması kesinlikle onların suçu değil...
cnm bende şahsen asla istemem evimde birileriyle yaşamayı
çocuğum için bile olsa katlanmak istemem sanırım
ama nolcak bilmiyorum bakalım
ama kayınvalidem can atıyo bakmak için...hergün sabah gelip akşam gidicekler sanırım annemle nöbetleşe biraz büyüyünce arada bırakabilirsem ordada kalır öyle öyle büyücek.
onların suçu demiyorum zaten bal
ama beraber yaşamak çok zor.
kimse kimsenin standardına uyamıyor, aradığın şeyi bulamıyorsun, ev sürekli kirli vs vs vs
kızlar kimse tabiki başkasıyla yaşamaya bayılmaz...
ama bebeğiniz için katlanıcaksınız..inanın ev bok götürsün yeterki kuzuma bakılsın diyen bence yüzlerce insan vardır...
bu tercih sizin tercihiniz..onlara sorsanız belki onlarda memnun değil çocuk bakmaktan başkasının evinde yaşamaktan..ki onlar için bence daha zor..hayatını kısıtlıyosun çocuk için onlar ne yapsın..
brck seninki meraklı keşke benimkilerde öyle olsaydı..yada oturcan bakıcan çocuğuna madem rahat istiyosun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?