Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

size yaranılmaz wallaa...
şöyle yapsa...hamişmisin değilmisin oralı olmasa..çocuk konusunu açıp sormasa bile..
ozmnda batar demi..
bence böylesi daha iyi..nan ne istiyon sende haftasonları alıp kuzunu gezersin ohhhh...ne yemek ne temizlik...
dert ettiklerine bak ya...

ptesi kalkıyorum temizlik..salı aman etraf batmasın modundayım
çarşamba sabah elayı koştur koştur anneme bırakıp işe geliyoruz annemde kalıyorum perşembe çıkıyorum oraya gidiyorum..eşim bazen gelmiyor haklı olarak çünkü çok yoruluyor bazen mesaide kaldığı duş vs ihtiyacını rahat göremiyeceği için...
perşembe akşam elayı alıp eve geçiyoruz ev kaçıyo tabiii..
cuma evi tekrar temizle et..bu arada yemek yapılıyo sürekli evim yemeksiz değil..çamaşır bulaşık ütü katmıyorum bile..
ctesi biraz dinleneyim diyorum
pazar mutlaka biyerlere gidiyoruz
yani hep koşturma ve düzenli bi ev hayatım yok...
ama buna şükür binlerce...

bal tabiki çok zor cnm senin içinde zor ki allahtan 2 gün çalışıyosun.
ya yaranılmamaktan değil ama herşeyin aşırı zarar bence abartmamak lazım sormamakta kötü ama sormakta aşırıya kaçmakta kötü.
sürekli seni biri dürtse yemiyosun dikkat etmiyosun ye ye ye ye ye.uyardığın halde devam ediyosa hiç alınmıyosa naparsın laa oda kötü işte:)
geçen evi temizliyoruz işte yerleştirirken eşim işten geldi karnı açtı bende az işimi bitirim dedim sonra mutfağa geçiyodum kaynanam eşime dioki yanımda sende açsın içim hiç rahat etmedidedim anne ben kocamı aç bırakıcak değilim neden öyle konuşuyosun allam ya:)

brck walla ben ilgi delisiyim..saatlerce sorsa keşke :))

nanbelki kötü anlamda demedi hemen kötü düşünme kuzusu sonuçta normaldir o anda içi gitmiş olabilir kötü bişi dememiş ki..anne olunca hak vericen belki :)

ilgi çok farklı bişi sürekli aynı şeyleri söylemek bıkmadan tekrarlamak konuşmak farklı yavrum.
işte insanlara yaranılmıo:)
ya kötü anlamda demediğini biliyorum ama sanki karın seni aç bırakıo acıdım haline der gibi:)yok şunu yapayım bunu yapayım istiyosanız.yaptırtmadım bende bişi kendim hazırladım.

bak bardağın dolu tarafından bak...
olayları kendine çevir...mesela ben olsam ayy keşke şu olsada yesek derdim mademmeraklı yapsın nan sende dalgana bak ye iç işte

bak bardağın dolu tarafından bak...
olayları kendine çevir...mesela ben olsam ayy keşke şu olsada yesek derdim mademmeraklı yapsın nan sende dalgana bak ye iç işte
rahat takıl diosun yani dime:):):):)
kadın hem tatmin olurduu valla
çok güzel olmuş dimi beğendinizmi beğendinizmi der dururdu bende evet ellerine sağlık annecim derdim.dünyalar onun olurdu:)

BAL , senin başında yok bilmiyon tabi, böle konuşmak kolay.
tamam dediğin gibi olumlu yönleri yok değil, bi kere bakıcı iy i davrandımı vs derdim yok, ama benim yedirdiğim mamanın yarısını anca yediriyolar gün içinde mesela.
ev sürekli dandini ve bu onları hiç sıkmıyo mesela.
evde duşumu alıp bornozumla gezemiyorum mesela.
bu sıcaklarda usturuplu giyinmek zorundayım mesela.

kaç kere dedik ev baktık gelin sizin evi kiraya verelim burdan ev tutalım, sizin evin kirası burdaki evlere yetmez eksik kalanı biz ödeyelim falan, hiçumurları değil. En azından yakın olsak akşamları giderler evlerine. ama şu anda sürekli dipdibeyiz . Zor yani

benimkinin ödü patlar contur ben beğenmem die tekrar yapmaya çalışır bide der sen beğenmessin die özendim:)

evi toparlarken dio gardolabının üstüne dizelim eşyalardan bi kaç tane yok dedim ben istemem öle görüntü sevmiyorum..

bi kaç kere söledi yok annecim dedim sonra bi daha bişi demedi.o inatsa bende inatım

rahat takıl diosun yani dime:):):):)
kadın hem tatmin olurduu valla
çok güzel olmuş dimi beğendinizmi beğendinizmi der dururdu bende evet ellerine sağlık annecim derdim.dünyalar onun olurdu:)

aynen tatlım..
bak ozmn hayat nekdr güzel gözükçek sana..
sürekli böyle takıcak şey ararsan ooooo kafan hiç rahat olmaz..
bana lamem öğretti böyle yapmayı..walla iyikide öğretmiş dünya tozpembe..
karı accuk sevinsin be ne cadısın...

cnm ama onlar sana değil sen onlara uyucan tabiki..niye evini barkını değiştirsin..bi mecburiyeti yok ama sen onlara mecbursun çünkü kuzuna bakıyorlar..yani işine gelirse böyle gelmesse ya tutcan bakıcı yada oturcan bakıcan insanları suçlu görme..hiç bakamayız kusura bakma deseydiler napıcaktın????

içten gelecek brck, benimkinin gelmiyor.
ha bende öyle temizlik manyağı biri değilim yanlış anlama, ama benim kaynana bildiğin pasaklı.

öyle kaynanam olcak parmağımda oynatırım walla delisin sennnnnnnnn

ha bende öyle temizlik manyağı biri değilim yanlış anlama, ama benim kaynana bildiğin pasaklı.

cnm benimkinin evi şıkır şıkırdır ama pasaklıdır:)mutfağı falan şapşuptur bi yemek yapar heryer batar:)
benim evde dikkat edio ama:)

selam kızlar

nevgül hayırlı olsun prensesin

herkesin derdi farklı, Allah herkese kolaylık versin.

hoşgeldin cnm..
de derdini derman olak :))

ya nasıl yani mesela kendi dağınığını yatağını filan toplamazmı??
mesela demeylede yapmazmı sende sürekli söyle cnmm

öyle kaynanam olcak parmağımda oynatırım walla delisin sennnnnnnnn
hahaha taktik ver ozaman cnm:)
ya çok fazla konuşuyo aynı şeyleri çok tekrarlıyo biliyosun sever trakya insanıda konuşmayı:)aynı şeyleri sürekli anlatıyo anlattığını unutuyo sanırım..
ben çok yüz versem tepeme çıkar cnm o yüzden biraz mesafeli davranıyorum.şimdi çocuk olcak herşeyine karışcak çocuğun beni cahil görücek bakamıyomuşum gibi..karnımdayken bile öyle görüyor..

Son düzenleme:

sende azcık kendimi gördüm he..

çocuk olunca benim annem bakıcam diyor..
benimde fikrim 1/2 yıl kendim bakmak kısmet olursa ev kirası falan ödüyoruz nasıl olur bilmiyorum ama Allahtan umut kesilmez bakalım..
kaynanam yada annemi sürekli yada sabah gel git bile evimde istemem benim düzenim benim hayatım bakacaklarsa evlerinde bakarlar..
gerçi bekara karı boşamak kolaymış bakalım biz neler yaşıcaz

bal kız bakıcaklar tabi bi tane torunları var, hem evden getirmedim ben bu çocuğu herhalde, kendi oğullarının çocuğu, bakmayıpda napıcaklar. Bende senin kaynanayı anlamadım niye bakmıyor ki, ne diyor? çokmu yaşlı

hoşgeldin cnm..
de derdini derman olak :))

ya nasıl yani mesela kendi dağınığını yatağını filan toplamazmı??
mesela demeylede yapmazmı sende sürekli söyle cnmm

hoşbuldum canımm, şükür derdim yok öyle tek derdim yavrumu sağlıcakla doğurmak:)

biricikle, coturnix e istinaden söyledim.

biricik yoğun ilgiden bunalmış aslında haksızda sayılmaz.ama genede bebeğine bakacak biri olucak:)

coturnix de napsın onun bebişede güzel bakılıyo ama ister istemez en azından evi biraz toplu görmek istiyo en azından bıraktığı gibi:)yakında otursalar güzel olurmuş ama napcan güzelimm en azından gözün arkanda kalmıyo h.sonları senin:)

biz bebişle kısmetse 1,5-2 yıl birlikte olucaz ayrılıyorum bende az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…