bu açıdan ele alınca doğru onlar içinde zor...
kayınvalidem çok meraklı kızz sürekli karnımı sevmek istiyoben müsade etmiyorum pek hoşlanmam öle şeylerden.yok konuşuyomusun konuş ye iç dikkat et kilo almıyosun neler dio kafam şişiyo:)
tabiki çok haklısın bana kalsa kendim baksam bal keşke öyle bi imkanım olsa..
çok zorluklar yaşıcam farkındayım ama yapacak bişi yok..bi kere dedim keşke güvenilecek evimin yakınında biri olsada bıraksam die.kayganam kızdı
çamaşıırmı yıkar ütümü yapar evimi temizler die düşünüyorum bana pek bi iş kalmaz:)ama evin kadını gibi görebilir kendisini..varsın görsün napiyim katlanıcam artıkın...
bal tabiki çok zor cnm senin içinde zor ki allahtan 2 gün çalışıyosun.
ya yaranılmamaktan değil ama herşeyin aşırı zarar bence abartmamak lazım sormamakta kötü ama sormakta aşırıya kaçmakta kötü.
sürekli seni biri dürtse yemiyosun dikkat etmiyosun ye ye ye ye ye.uyardığın halde devam ediyosa hiç alınmıyosa naparsın laa oda kötü işte:)
geçen evi temizliyoruz işte yerleştirirken eşim işten geldi karnı açtı bende az işimi bitirim dedim sonra mutfağa geçiyodum kaynanam eşime dioki yanımda sende açsın içim hiç rahat etmedidedim anne ben kocamı aç bırakıcak değilim neden öyle konuşuyosun allam ya:)
brck walla ben ilgi delisiyim..saatlerce sorsa keşke :))
nanbelki kötü anlamda demedi hemen kötü düşünme kuzusu sonuçta normaldir o anda içi gitmiş olabilir kötü bişi dememiş ki..anne olunca hak vericen belki :)
ilgi çok farklı bişi sürekli aynı şeyleri söylemek bıkmadan tekrarlamak konuşmak farklı yavrum.
işte insanlara yaranılmıo:)
ya kötü anlamda demediğini biliyorum ama sanki karın seni aç bırakıo acıdım haline der gibi:)yok şunu yapayım bunu yapayım istiyosanız.yaptırtmadım bende bişi kendim hazırladım.
rahat takıl diosun yani dime:):):):)bak bardağın dolu tarafından bak...
olayları kendine çevir...mesela ben olsam ayy keşke şu olsada yesek derdim mademmeraklı yapsın nan sende dalgana bak ye iç işte
rahat takıl diosun yani dime:):):):)
kadın hem tatmin olurduu valla
çok güzel olmuş dimi beğendinizmi beğendinizmi der dururdu bende evet ellerine sağlık annecim derdim.dünyalar onun olurdu:)
BAL , senin başında yok bilmiyon tabi, böle konuşmak kolay.
tamam dediğin gibi olumlu yönleri yok değil, bi kere bakıcı iy i davrandımı vs derdim yok, ama benim yedirdiğim mamanın yarısını anca yediriyolar gün içinde mesela.
ev sürekli dandini ve bu onları hiç sıkmıyo mesela.
evde duşumu alıp bornozumla gezemiyorum mesela.
bu sıcaklarda usturuplu giyinmek zorundayım mesela.
kaç kere dedik ev baktık gelin sizin evi kiraya verelim burdan ev tutalım, sizin evin kirası burdaki evlere yetmez eksik kalanı biz ödeyelim falan, hiçumurları değil. En azından yakın olsak akşamları giderler evlerine. ama şu anda sürekli dipdibeyiz . Zor yani
benimkinin ödü patlar contur ben beğenmem die tekrar yapmaya çalışır bide der sen beğenmessin die özendim:)
evi toparlarken dio gardolabının üstüne dizelim eşyalardan bi kaç tane yok dedim ben istemem öle görüntü sevmiyorum..
bi kaç kere söledi yok annecim dedim sonra bi daha bişi demedi.o inatsa bende inatım
benimkinin ödü patlar contur ben beğenmem die tekrar yapmaya çalışır bide der sen beğenmessin die özendim:)
evi toparlarken dio gardolabının üstüne dizelim eşyalardan bi kaç tane yok dedim ben istemem öle görüntü sevmiyorum..
bi kaç kere söledi yok annecim dedim sonra bi daha bişi demedi.o inatsa bende inatım
içten gelecek brck, benimkinin gelmiyor.
ha bende öyle temizlik manyağı biri değilim yanlış anlama, ama benim kaynana bildiğin pasaklı.
selam kızlar
nevgül hayırlı olsun prensesin
herkesin derdi farklı, Allah herkese kolaylık versin.
içten gelecek brck, benimkinin gelmiyor.
ha bende öyle temizlik manyağı biri değilim yanlış anlama, ama benim kaynana bildiğin pasaklı.
hahaha taktik ver ozaman cnm:)öyle kaynanam olcak parmağımda oynatırım walla delisin sennnnnnnnn
kıss inci melek benimkinin adı, lameninki sadece inci :)
aynen tatlım..
bak ozmn hayat nekdr güzel gözükçek sana..
sürekli böyle takıcak şey ararsan ooooo kafan hiç rahat olmaz..
bana lamem öğretti böyle yapmayı..walla iyikide öğretmiş dünya tozpembe..
karı accuk sevinsin be ne cadısın...
cnm ama onlar sana değil sen onlara uyucan tabiki..niye evini barkını değiştirsin..bi mecburiyeti yok ama sen onlara mecbursun çünkü kuzuna bakıyorlar..yani işine gelirse böyle gelmesse ya tutcan bakıcı yada oturcan bakıcan insanları suçlu görme..hiç bakamayız kusura bakma deseydiler napıcaktın????
hoşgeldin cnm..
de derdini derman olak :))
ya nasıl yani mesela kendi dağınığını yatağını filan toplamazmı??
mesela demeylede yapmazmı sende sürekli söyle cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?