evet işte o duygu annelikmiş :))) ben de duramazdım uykusuz hemen gözümden bir ağrı başlar başıma doğru yayılırdı ama şimdi...sanki dopingli geziniyorum ortalıkta...
kızlar emzk kullanıyormusunuz???hangi markayı ve damaklı damaksız hangisini tercih ediyorsunuz???
evet işte o duygu annelikmiş :))) ben de duramazdım uykusuz hemen gözümden bir ağrı başlar başıma doğru yayılırdı ama şimdi...sanki dopingli geziniyorum ortalıkta...
kızlar emzk kullanıyormusunuz???hangi markayı ve damaklı damaksız hangisini tercih ediyorsunuz???
yokmu çevrende eski püskü pc si olan kullanılmayann nete girsin yeterr
selam kızlar ılk defa gırıorum topiğe 5 aylık evliyim hem ev hem iş çok zor valla galiba benim az pasaklı:26:
yok cnm yaaa
o değilde telefon girmesi rahatt oluyomu kkya falan yazılabiliyomu?
bu arada kimse bilezik göremedimi nannn onca yiğit prenses doğurdunuzz
telden buraya yazılmıyo..fsce 2 saniyede giriliyo foto filan hemen paylaşılıyo..buraya girmek biraz sıkıcı minik minik okuyosun sadece ama yazamıyuosun...
annem bana bilezik taktı cnm teyzemde eloşa taktı okdr :)))
sen görürsem hava at nen...
keleboş noldu nen pırlantalar havada uçuyodu sesin çıkmıyyyy
annelerden görüyo zati herkes erkek tarafından gören yok yani hala hee
kelebek görmüş olabilir bence
aaa kkya girilmiyosa ne gerek varki ozaman.neden girilmiyor acaba?anneler topiğinde telden yazan var ama:26:
annelerden görüyo zati herkes erkek tarafından gören yok yani hala hee
kelebek görmüş olabilir bence
aaa kkya girilmiyosa ne gerek varki ozaman.neden girilmiyor acaba?anneler topiğinde telden yazan var ama:26:
cnm giriliyo ama yazılmıyo didimm..belki telefon modeliyle alakalıdır...araştır sen
sen görürsün belki...
kelebek görse oooo çoktan derdi :)))
işte girsemde yazamadıktan sonra anlamı yok
telefonculara diim kkya giriyosa verin nen
benim ne göreceğim hiç belli değil
koptum ya
bu erkek tarafı hiç mahçup olmuyomu kız tarafının bilezik taktığını görünce onu merak ediom ben asıl..o anki yüz halleri nasıl
bileziği kolundan çıkarmasaydın
lameme takılmış olabilir sormadık sanırım ona
iyi akşamlar haticecim hayırlı iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?