BRCK dün yağan yağmur çok fenayrı Rabbim beterinden korusun. size de geçmiş olsun
amin cnm çok teşekkür ederim.olacağı varmış işteevde olsam olmazdı böyle ama
nerden geldiğini çözemedik acaba bahçedenmi banyodanmı geldi nerden geldi.(
aa organıkşekerde mı doğurdu süperrrdaha vardı sankı hayırlı bı evlat olur ınş Rabbım acısınıda göstermesın
sonra kımde sıra
coturnıx cnm bende h sonu kuzenın eşini gördum fıdan gıbı kız ınanılmaz kılo almışyanımdan gectı tanımadım eşim tanıdı artık gerısını sen düşün
senın kuzu emıyor mu
emmıyorsa dıyet yapsan cnmm
çok sağol cnm allah razı olsunbiricik üzüldüm canımkimselerden fayda olamıyor maalesef anneden başka,napıcan üzme kendini yavaş yavaş halledersin...neyseki eşin mobilyacı yatağı halleder..halılarıda temizlerler mis gibi yerleşirsin yine,siz o mazgal kapağını hep kontrol edin en iyisi...
çok saol canım benim allah razı olsunbiricikim çok geçmiş olsun canım yaa kendini çok yorma sen, bırak yardımcı olsunlar.
emziriyorum hala canım, çok düşkün benim kız memeye. bakalım nasıl bıraktırıcas.
biricikim çok geçmiş olsun canım yaa kendini çok yorma sen, bırak yardımcı olsunlar.
Kızlar bu arada dün mahvoldumm
evimizi su bastı..dün feci yağdı hiç durmadan..
doktorum nöbetçiydi ilaç yazdırmak için gidelim dedim eşime 1 saat oyalandık.komşu aradı bahçe taşmış diye
Bahçenin gider yeri mazgalı kapalı olduğu için çekmemiş bahçe kapımızada henüz mermer gelmemişti.ki mermer olsada bence girerdi su..binanın içi göl olmuş..
eve bi girdik şok oldumholüm su yatak odam su mutfak su...küçük odayla oturma odama girmemiş ..kapısına kadar girmiş oturma odasının..girdim içeri ağla ağla
hemen abimleri aradım..eşimlede bi yandan tartışıyoruz ben sana gitmeyelim dedim yağıcağını biliyodunda falanda filanda yani suçlu arıyoruz:)
eşim gider yerini temizledi bahçenin hemen bahçe çekti suyunu
abimle eşi geldi halılarımı kaldırdık..yerleri bezlerle sıktık kovalara
halılarımı attım bahçeye akşam yıkamacıyı çağırıcam alsınlar..
yatak odamınkileride makinaya attım yıkadım..
bazam alçak olsun yatağım die ayaklarını çıkarttırmıştım eşimebazam komple çekmiş.. içindeki plakaları attık yeni plaka kesilecek onlara içindekiler hep dışarda rezil gibi
bazayı boşaltırken vakumlu poşeti yırttılar kışlıklarımın hepsi döküldü duruyo yatak odasında kenarda
annem atlayıp geleyimmi dedi memleketten.yok dedimşuan yatağımızı yere koyduk öyle yatıyoruz
inşallah laminantlarım şişmez..gardolabın altınada su gitti ama çekemedik çok büyük ve ağır komple boşaltılması gerekiyor
camlarım açıktı camlardan girmiyo gider yeri yıkanıyo ordan giriyo şansa bak
abimin eşi sağolsun..kuzenlerim duymuş bi kişide arayıp gelelim yardıma sen o halinle ne yapıyosun demedi
çok sağol böcük inşallah yaşamayız bi daha ama çok bastırınca kanalda tıkalıydı pislik falan doldu demekki üstündede tabi mazgalı vardı.açmak gerek heralde o yüzden oldu.
hatice saol yavrum
ınş basmas cnm
dıkkat edın
mermerlerde gelır ınşhemen
bıde parkeler şişebılır
annemlerın evınde şiştı az bı su ıle değiştırdıler onlarınkınede su borusu patlamıştı
laminantlar kurudu gibi görünüyo cnm ama tabi bilemiyorum altlarına girmişmidir
böcük sen nasılsın ?
kocan napuyor ?ehliyet kursu nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?