gram uyku olmaz mı bir bebenin gözünde yok anam yok işte((
sabah 04.00 te uyanıp emip yattı sonra 04.47 de yeniden uyandı...uyanış o uyanış...Rabbim bana acısın ne diyeyim
durmadan da mıçıyor...kucağımda şimdi ve yine nasıl koku geliyor(( ben değiştireyim en iyisi...nasıl olsa prima sponsorumuz sanılıyor oğluş tarafından...
slm bu arada kızlar...şu moku temizleyem gelirim...
inşallah şakadır cnmhiç bilmiyorum bence şaka yapıyo gibi geldi..
kız zaten pc yada telefon olsa o öyle dese nolcak ben hertürlü almak istesem alırım yani netimide:)
Ama sizlerden uzak kalıcam sanırım pc miz yok çünkü
Böyle sıkışık bi zamandada pc ye para veremem
ya ozmn işler güzeldi bana imkanlar sunduğunda
şimdi çalıştığımız büyük firma imkanları zorlaştırdı ve çalışamaz konuma geldik...
her yerden bukdr iş bulmakta kolay değil..yani tamamen firmanın bizi safdışı bırakmasından kaynaklanıyo(
hayırlısı ama ne bilimm yapamam ben evde..
brck şimdi duysam bile çok erken cnm kimse beklemez hele kuzun olsun etsinde bende kapının önüne koyulmassam sana haber salarımm
nen bizim oranın erkekleri öle kısıtlama getirmnez şakadır o şakaa
cnm ben çalışabildiğim yere kadar çalışıcam sonra zaten yolluyorlar izin falan yok..inşallah şakadır cnm
ne zamn izne çıkıcan sen
brck keşke alsaydın taksit ödeniyo ufak ufak öderdin be cnmm
insafsız insanlarr olsun kuzum sakın üzülme belki bölesi senin için daha ii olur aldığın tazminatından al bi pc nolcak ki :)cnm ben çalışabildiğim yere kadar çalışıcam sonra zaten yolluyorlar izin falan yok..
işten çıkıyorum
amin kelebek amin canım...
tek avuntum zaten şükürler olsun sağlıklı olması...
alya kuzu içinde yeniden gözün aydın olsun...yazmıştım ama görmemiş olabilirsin...
bal kızzzzz hakkında hayırlısı canım,yiyecek ekmeğin varsa devam etmeni kimse engelleyemez yoksa da feriştahı gelse kursağından geçiremez...sen kafana takma şimdiden canım...
bende dün akşam kavurma makarna yaptım çeşnili oda güzel olmuştu
hoş buldumcanım
evet gerçekten de en rahat sensin,uyuuuuuuuuuuu,uyuuuuuuuuuuuu ve uyuuuuuuuuuuuuuuuu en çok söyleyeceğim şey budur herhalde şu an hamilelere...
öyle hasretim ki...Rabbim sabrını veriyor şükürler olsun ama...
dün misafirim vardı kızlar,Esk.e tayini çıkan öğrt. arkadaş eşi ve kızıyla oğluşumu görmeye geldiler...tabi onca yol yemekli kabul ettim ben de o her ne kadar olmaz desede...
zeytinyağlı taze fasulye
tavuk pirzola
patates salatası
mısırlı-kuş üzümlü pirinç pilavı
menüm buydu...pilavı tavsiye ederim enfes olmuştu...
AMİN KELEBEĞİMMMMMM....
BEN GİDEM SÜT SAĞAM DOLDU GENE...akşama kaynımdayız iftara elticiğim ne yaptı acep :)) acıktım ve susadımmm
işte borç harç derken hep gereksiz bulmuştum
bebeğimi büyütürkende lazım olucak.insan araştırıyo herşeyi çünkü internettende..
ay benim bebeğim bize çekse keşke babasıda bende çok uykucuyuz
gitsağ kuzumm bende çıkıyorummm süpürge yapcem bide yemek alya uyumuşkenn halledm onlarııı
süt artırıcı bişey varmı aklında
annem vurur beniinsafsız insanlarr olsun kuzum sakın üzülme belki bölesi senin için daha ii olur aldığın tazminatından al bi pc nolcak ki :)
annem vurur beni
evinin borcu var nerelere para harcıyosun die haha
şaka bi yana tazminatıma dokunmak istemiyorum çünkü her ay krediye gidicek tazminatım iş bulana kadar idare eder cnm anca bizi sanırım.
bende dün akşam kavurma makarna yaptım çeşnili oda güzel olmuştu
hoş buldumcanım
evet gerçekten de en rahat sensin,uyuuuuuuuuuuu,uyuuuuuuuuuuuu ve uyuuuuuuuuuuuuuuuu en çok söyleyeceğim şey budur herhalde şu an hamilelere...
öyle hasretim ki...Rabbim sabrını veriyor şükürler olsun ama...
dün misafirim vardı kızlar,Esk.e tayini çıkan öğrt. arkadaş eşi ve kızıyla oğluşumu görmeye geldiler...tabi onca yol yemekli kabul ettim ben de o her ne kadar olmaz desede...
zeytinyağlı taze fasulye
tavuk pirzola
patates salatası
mısırlı-kuş üzümlü pirinç pilavı
menüm buydu...pilavı tavsiye ederim enfes olmuştu...
haticecim büyüsün diye gözünün içine bakıyorum boşa desene((
balcım erkek bebekler daha huysuz olur derler sanırım doğru((
insafsız insanlarr olsun kuzum sakın üzülme belki bölesi senin için daha ii olur aldığın tazminatından al bi pc nolcak ki :)
pek gelemedim kk ya canım görmemiş olabilir çok saollll rabbim eksiklilerini göstermesin herkese tattırsın bu duyguyu inşallah süper bişeyy
normalde uykuyu çok seven ben şimdilerde 3-4 saat uykuyla ayakta durabiliyorum buna annelik deniliyo sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?