- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
iyyim cnm sağol sen nasılsın
kocem evde
cok süper gıdıoo dün araç kullandım hocam cok ıyısın ılk kullanman olmana karşı dedı
cok mutlu oldumm
haber yok mu hala yurtdışından
araba kullanmak bindikten sonra basit oluyor binene kadar stres falan oluyorsun.
patron sana araba da alır
Pepe peeepe çok ağlıyor şuan bu şarkıyı dinliyore :)) Nasılsınız güzel arkadaşlarım ne var ne yok ??? Topiğimiz ıssız kalmış doğumcular bir bitsin doluşur gene buralar :)) Uğurum nasılsın kuzu ?? Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun ayrıca bu geceki kadir gecenizde :))) Allahım dualarınız kabul etsin .
Pepe peeepe çok ağlıyor şuan bu şarkıyı dinliyore :)) Nasılsınız güzel arkadaşlarım ne var ne yok ??? Topiğimiz ıssız kalmış doğumcular bir bitsin doluşur gene buralar :)) Uğurum nasılsın kuzu ?? Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun ayrıca bu geceki kadir gecenizde :))) Allahım dualarınız kabul etsin .
günaydınn kızlaaarrrr
ben mılyonların içinde farklıyım dımekk ne güzel valla cnm ılk deneyımımde böle bişi yaşadımm
hatta resımlerıne bıle ekledım delıklerınheryerlerı delık delıktı
zaten bı daha töbe
brck lenn kocem tarafından herkesten bılezık beklıomılk ve son erkek evlattan bı torunları olmuş demı ama
Slm
Size dargınım bİlesiniz(
Fırsat buldukça yazıyorum hiiic görmezden geliyorsunuz..
Neyse hepinize simdiden hayirli bayramlar olsun ins..
Baliiiiim bayramda gelicek oglusum ablasını ziyarete
slm kızlar...
size müjdeli bi haber daha:)
dün gece organiğimde doğum yaptı, biraz erken oldu ama çok şükür ikiside sağlıklı. Kayra bebek 2910 gr 50 cm olarak doğmuş.
amin adakızzzzorganikkkkk Rabbim bahtını güzel eylesin inşallah yavrunun...gözün aydın olsun cnm...dilerim iyisinizdir...Allah'a emanet olun...
casperımmmmm özledim desemyarın Çağan paşadan fırsat bulursam arayacağım...
bal kız...aklıma geldin de şimdi inşallah işten çıkarılma mevzusunda gönlünden geçen nasibine çıkar...Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...
sabah geleceklere günaydın olsun...
organikim, Allah bahtını şansını güzel eylesin minişin, Sağ salim almışsın kucağına kuzunu, Allah sağlıklı bir ömür mutlu bir hayat versin bebişede sizede. Çok tebrik ederim.
Balkız ne işten çıkması hayrola??
herkeslere günaydın, çok güzel bir hafta olmasını diliyorum, bayram öncesi son hafta, daha kuzuma bayramlık almadım, ama bi sürü giymediği elbiseleride var belkide onlardan bikaçını giydirebilirim , kendime de almadım bişi, ben çok şişmanım yaa kg veremiyorum böhühü.
bu cADI ELA varya hiç emmediği için ana sevgisi bilmiyoemziriyorum hala canım, çok düşkün benim kız memeye. bakalım nasıl bıraktırıcas.
biricikim çok geçmiş olsun canım yaa kendini çok yorma sen, bırak yardımcı olsunlar.
selam kızlar nasılsınızzz??
böcük cnm ben 37 -38 e kadar gelirim heralde ne kadar çalışırsam okadar iyi benim için
bu arada eşim çok sinirlenmiş işten çıkıcam başka iş bakıcam diyip duruyor işe gireli 9 ay oldu.bütün fabrika ikramiye almış ona vermemişler senesi olmadı die ne saçma...
bende sakin ol diyip duruyorum
böcük burdayım
avans günü bugün yoğunluğum ondan...
patron bayram parası demiyo hiç(
verseydi ufak bi tatil yapıcaktık ya((
brck bu arada nekdr üzüldüm anlatamam su basmasına
hep seni buluyo bu talihsizlikler
işllh sabrının mükafatını alırsın...hee belki kaynanan bi bülezik takar :)
eşinde dursun durduğu yerde iş bulmak nekdr zor..
ya o güvenlik sertifikası almıştı o işi kovalasa olmazmı???
bi tanıdıkta aldı özel makam şöförü oldu hemde çok güzel maaşı var
Eki Görüntüle 489684
kızlar bunu sip verdim ela kuzuma orange nı...
heryerde 150 indirim çekim vardı 120 ye aldım...
ela sofrada rahat vermiyo bize illa oda kucakta oturcak yemek saatii
güle güle kullansın
ablamada bı arkadaşı vermıştı beleş
sende bana verın artık
banane neN ne vercem git koce tarafın biricik torunlarına alsın
alırlar herhal bırıcık torun bırıcık oğuldan gelıoo:)
cnm 850 tl maaş alıyo evet maaşı az bende çıkıcam işten amaıyyız cnm h geldın
eşinde bı acayıp hee almasın nolcek aylık alıyormu ona baksın valla erkekler zora gelmıo
bızım çaycı bozuntusu 8 ay önce 200 tl zam aldı şöfor 300 tl aldı bana ocakta herkesle yapcem dedıler 2 yıldır zam almıyorum sesım cıkmıo
mecburum
o da ıdare etsın iş bulmak ne kadar zor bılıyordur kendıde
Allah sana güç kuvvet versınde çalış cnm napcenn
vallahi cnm yaa şükür herşy beni buluyor allah başka keder vermesin inşallah..brck bu arada nekdr üzüldüm anlatamam su basmasına
hep seni buluyo bu talihsizlikler
işllh sabrının mükafatını alırsın...hee belki kaynanan bi bülezik takar :)
eşinde dursun durduğu yerde iş bulmak nekdr zor..
ya o güvenlik sertifikası almıştı o işi kovalasa olmazmı???
bi tanıdıkta aldı özel makam şöförü oldu hemde çok güzel maaşı var
cnm 850 tl maaş alıyo evet maaşı az bende çıkıcam işten ama
iş bulmadan çıkmıcak zaten.konuştum dedim çocuğumuz olacak sakın
vallahi cnm yaa şükür herşy beni buluyor allah başka keder vermesin inşallah..
kaynanamdan beklentilerim çok
bu arada cumartesi çarşıya gittik 250 tl harcadı hiç ses etmedim
var cnm güvenlik sertifikası olmadı o işlere bakıcam diyoda onuda ben istemiyorum.1 gün çalışıcak 2 gün evde..daha çok para harcar evde olunca:)
iş bakıcak işte buluncada çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?