çok haklısın cnm hakkını ödeyemeyiz analarımızın allah yokluklarını göstermesin ne annelerimizin ne babalarımızın kimseninevladın olsun anneni daha iyi anlıycan ve onu nekdr yorduğunu farkedicen
düşünsene 7 aydır elaya verdiğim emeği annem bana 30 yıldır veriyo..omuzlarında ki yük kelimeyle anlatılmaz ama Rabbim öyle sevgi veriyoki o yük kuş kadr hafif geliyo insana...
hadi len ordan sanki otel işletiyo evde netin var girmiyosun aç pc açık kalsın nolcek.arada girer yazarsınLen darılıp durmayın bana zaten yeni uyuttum oğlanıişler bir bitmiyor ki pof tükendim :18:
kız tarafı donuna kdr düşünüyo ve doğduktan sonra mesela bizimkiler hiç boş bırakmaz elayı sürekli alıyolar
daha dün ablam bayramlığını aldı annem birsürü yine kıyafet almış
erkek tarafının haberi bile yokkk
bayram parası belli oldu....300 bereket versinnn hiç yoktan iyidir....geçen bayrama kıyasla kesik attı ama
Len darılıp durmayın bana zaten yeni uyuttum oğlanıişler bir bitmiyor ki pof tükendim :18:
çok haklısın cnm hakkını ödeyemeyiz analarımızın allah yokluklarını göstermesin ne annelerimizin ne babalarımızın kimsenin
hadi len ordan sanki otel işletiyo evde netin var girmiyosun aç pc açık kalsın nolcek.arada girer yazarsın
ne işin var bu kadar..
bak bende gidicem ben hiç gelemicem buralara unutucaksınız belki bigün biriniz bi brck vardı dersiniz
kesınlıkle
aman ben zaten ıstemım 1 tllık bişilerını alsalarda atarım yada verırım bırıne ama asla gydrmem
kendılerıne alsınlar
alcakları ıkı çaburt orda burda laf etcekler
dün eşimin enıştesı geldı adamada sinir oluom gelıo gelıo yok halanla konuşmuom yok oğlum gelını aldatıyo anlatıo anlatıo sonra bız kötu oluyok
bızımle kımse konuşmuoo
güle güle harca cnm ne güzel işlerınız var bızım burda o harçlık işi yok ama ben dıom alıom valla:)
hoşgeldin ball
garuların hepisi kaçak.evet şimdiden bayramın mübarek olsun canım seninde...şeker tadında bayram diliyorumm
hoşbulduk cnmmm
sağol seninde bayramın mübarek olsunnnn
kurbanda kuzunla yapçan bayramııı işllhhh
garular kaçsın bakalım eninde sonunda burdaki dostluğu hiçbiyerde bulamayıp döncekler kürkçü dükkanınaa :)
ay inşallahhh 40 ımız çıkmış oluyormu acaba cnm kaçında kurban
bayramlaşak balım
herkesın bayramı mübarek olsun ınş bayramdan sonra herşey bızım için daha ı olur dua edın hemı
24 ekim mi neydi....
bayramın mübarek olsun gardaş öp elimi bakemP
aminnn böcüüü işllhhh
harçlik verceksen öpemm apla
böcük ayyy ne kadar sevinicek annen cnm yaa..
gelen olur cnm hastaneyede evede..
bebekli çikolata alıpta okadar para vermeme gerek yok ya..
Günaydınlarrr
patikçim ne güzel bak bacı ihtiyaçlarını almana gerek yok.Herşey okadar pahalıki cnm...mama sandalyelerinin masaları genelde sarı oluyor ama bakalım sizinki ne renk..aman başka renkte olsa çok önemseme cnm nede olsa evde kullanacaksın ayrıdan masrafa gerek yok..
eşimi dün çağırmışlar ikramiye vermişler kızlar..450 tl allah bereket versin.benimkiyle onunki babasının kartlarına gitti maalesef yiyemedik yani..ama yapacak bişi yok.
şöleninde büyük bi kapta çikolatalarından vermişler.dedim açmayalım hastanede dağıtırız olmazmı?
cnm benim nem alma cihazına ihtiyacım var evde nemden ötürü küflenme koku eşyalarımda yeşillenme oluyoriyi olmuş almış cnm eşinin morali düzelir en azından, napıcan üzme kendini o borçta bitecek birgün..
tabi olur nolucak cnm ,maksat ikram olsun..
bende o nem cihazlarından istiyorum dün bahsetmişsin, 350 gibi gördüm ben chicco nun vardı..ama o bile sanki fazla geliyo bana..farenjitim var benimde kışın zor oluyor kaloriferli evde, e birde bebek için iyi olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?