Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Len darılıp durmayın bana zaten yeni uyuttum oğlanı işler bir bitmiyor ki pof tükendim :18:

çok haklısın cnm hakkını ödeyemeyiz analarımızın allah yokluklarını göstermesin ne annelerimizin ne babalarımızın kimsenin
Len darılıp durmayın bana zaten yeni uyuttum oğlanı işler bir bitmiyor ki pof tükendim :18:
hadi len ordan sanki otel işletiyo evde netin var girmiyosun aç pc açık kalsın nolcek.arada girer yazarsın
ne işin var bu kadar..
bak bende gidicem ben hiç gelemicem buralara unutucaksınız belki bigün biriniz bi brck vardı dersiniz

kesınlıkle
aman ben zaten ıstemım 1 tllık bişilerını alsalarda atarım yada verırım bırıne ama asla gydrmem
kendılerıne alsınlar
alcakları ıkı çaburt orda burda laf etcekler

dün eşimin enıştesı geldı adamada sinir oluom gelıo gelıo yok halanla konuşmuom yok oğlum gelını aldatıyo anlatıo anlatıo sonra bız kötu oluyok
bızımle kımse konuşmuoo
bayram parası belli oldu....300 bereket versinnn hiç yoktan iyidir....geçen bayrama kıyasla kesik attı ama

güle güle harca cnm ne güzel işlerınız var bızım burda o harçlık işi yok ama ben dıom alıom valla:)

ANAM SEN 2.Yİ YAPMA BÖLE YAPÇAKSAN pp
ADAMI BİLE UNUTURSUN BİYERLERDE :)))
KİMBİLİR NERDE GEZİYON YADA İNTERNETTE TAKILIYON NENNNNN YEME BİZİİİİ

AĞLATÇAN BENİ DUYGUSALA BAĞLAMIŞSIN...
BU GARULAR NERDE BUGÜN
GELSİNLERDE BAYRAMLAŞAKKKK
BUGÜN SON
1 HAFTA BİZİM TATİL YANE 29 AĞUST GELCEMMMM
GELSİNLERDE ELİMİ ÖPSÜNLER BEN BÜYÜKÜMMMMM
PARİS DESEM HEPSİ GELİRRR
BAK DİYOMMM
PARİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

SAĞOL BÖCÜÜÜÜ DARISI BAŞINA CNMMMM

hoşgeldin ball
garuların hepisi kaçak.evet şimdiden bayramın mübarek olsun canım seninde...Şeker tadında bayram diliyorumm

hoşgeldin ball
garuların hepisi kaçak.evet şimdiden bayramın mübarek olsun canım seninde...şeker tadında bayram diliyorumm

hoşbulduk cnmmm

sağol seninde bayramın mübarek olsunnnn

kurbanda kuzunla yapçan bayramııı işllhhh

garular kaçsın bakalım eninde sonunda burdaki dostluğu hiçbiyerde bulamayıp döncekler kürkçü dükkanınaa :)

ay inşallahhh 40 ımız çıkmış oluyormu acaba cnm kaçında kurban

bayramlaşak balım
herkesın bayramı mübarek olsun ınş bayramdan sonra herşey bızım için daha ı olur dua edın hemı

merhaba bayram öncesi ve sonrası malesef biizm işler çok kötü oluyor
gelemiyorum hiç arada bakıyorum 2 kelime yazıyorum ve kaçıyorum

ah ben bugün nasıl gelemedim balcım ben seni ararım yarın bayramlaşırız cnm inşallah...

bu ara cep telinden uzak kalmaya çalışsamda pek beceremiyorum zaten..
Bir araştırma yapılmış ,
iki grup fare ayrı ayrı kafeslere konulmuş grubun birinin kafesine telefn koymuşlar,diğerine koymamışlar,
telefon konulan kafesteki fare yavruları hiperaktif miş diğerleri daha uysal..ki zamanımızda hiperektif çocuklar çoğaldı bana mantıklı geldi bu durum telefon hayatın parçası oldu..bu yüzden genelde uzak duruyorum masama fln koymuyom iş yerinde diğer masalara koyuyom

desem de annem aradı şimdi evdeki telsizin şarjı yok ,arıyım bari merak eder..

balcım mama sandalyenizi güle güle kullanın ,ben pek seviyom mama sandalyesini :) hem bebek yerini bilmeli masada ,birey hissetmeli kendini bence..
bizim mama sandalyesi verenimiz var ama pembe imiş :) nolacak bilmem kılıf dikerim diyorum ama tepsi rengi nasıl bilmiyorum..araç koltuğunu vericekler o güzel görmüştüm,birde park yatak hem o maviymiş pembesi kalmamış o zmn mavi almışlar,park yatağı yolculuklarımızda kullanırız,arabada durur...
ana kucağı araştırıyorum onu çok öneren var...sizin ki hangi marka ve model cnm biliyorsan yazarsan iyi olur..bazıları bel kısmı iyi kavramıyormuş bebeği...
bayram harçlığın bereketli olsun :)

biricik sakın eşin çıkması senesi dolmadan almaması normaldir sanırım boşversin..daha iyi iş bulursa çıkar,baskını eksik etme :) teselli et,gaza getir verilmiyomuş fln de :)
Kayınvalidene tebrik koydum maşallah hep yardımcın olsunlar inşallah...

başka ne dicektim ,neyse yarın gelirim devam ederim kısmetse...salata hazırlamam lazım, öpüyorum hepinizi...

günaydınnnnnn
öpem balım ayıp ettın
bugun ben bol bol patron elını öperım artık
akşam olsada anama kavuşsam

Günaydınlarrr

patikçim ne güzel bak bacı ihtiyaçlarını almana gerek yok.Herşey okadar pahalıki cnm...mama sandalyelerinin masaları genelde sarı oluyor ama bakalım sizinki ne renk..aman başka renkte olsa çok önemseme cnm nede olsa evde kullanacaksın ayrıdan masrafa gerek yok..

eşimi dün çağırmışlar ikramiye vermişler kızlar..450 tl allah bereket versin.benimkiyle onunki babasının kartlarına gitti maalesef yiyemedik yani..ama yapacak bişi yok.
şöleninde büyük bi kapta çikolatalarından vermişler.dedim açmayalım hastanede dağıtırız olmazmı?

ne güzel brck sevındım cnm
bılmem kı olur mu
cok gelen olur mu hastaneyekı:26:

ayy ben cok heycanlıyım yaa yola cıkcamya diğer abımle yengem yeğenım süprıs yapıp gıttıler annemler yarın beklıyordu onları cok sevınmış

bende aldım harçlık artı yol parasısağolsun haftalığımıda aldımmm daha nolsun
eşime dımem çeyrek alır koyarım

böcük ayyy ne kadar sevinicek annen cnm yaa..
gelen olur cnm hastaneyede evede..
bebekli çikolata alıpta okadar para vermeme gerek yok ya..

böcük ayyy ne kadar sevinicek annen cnm yaa..
gelen olur cnm hastaneyede evede..
bebekli çikolata alıpta okadar para vermeme gerek yok ya..

hemde cok geçen yıl bende eşimle süprıs yapmışıtım sınavım gecsın ınş ehlıyet alım belkı gene yaparım yıllık ıznım duruyoo nasılsa
yeter cnm ayağını yorganına göre uzatcan napcan
herkes ıster ıı olsun

bende annem çiğköfte ıstedı onunla lokum alcem bıde fıstıkayy akşam olsun artık

iyi olmuş almış cnm eşinin morali düzelir en azından, napıcan üzme kendini o borçta bitecek birgün..

tabi olur nolucak cnm ,maksat ikram olsun..

bende o nem cihazlarından istiyorum dün bahsetmişsin, 350 gibi gördüm ben chicco nun vardı..ama o bile sanki fazla geliyo bana..farenjitim var benimde kışın zor oluyor kaloriferli evde, e birde bebek için iyi olurdu..

böcük hadi seninde bayram harçlığın bereketli olsun :)

cnm benim nem alma cihazına ihtiyacım var evde nemden ötürü küflenme koku eşyalarımda yeşillenme oluyor
next in ürününü sordum en son 550 tl ye veriyolar
almamızda lazım bilmiyorum nolur..evin nem dengesini sağlıyor.nemlendirici alırsam heralde ev dahada mahvolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…