- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
cnm benim nem alma cihazına ihtiyacım var evde nemden ötürü küflenme koku eşyalarımda yeşillenme oluyor
next in ürününü sordum en son 550 tl ye veriyolar
almamızda lazım bilmiyorum nolur..evin nem dengesini sağlıyor.nemlendirici alırsam heralde ev dahada mahvolur
cnm benim nem alma cihazına ihtiyacım var evde nemden ötürü küflenme koku eşyalarımda yeşillenme oluyor
next in ürününü sordum en son 550 tl ye veriyolar
almamızda lazım bilmiyorum nolur..evin nem dengesini sağlıyor.nemlendirici alırsam heralde ev dahada mahvolur
canım bizim evde de aynı sıkıntı vardı ama bence böyle şeyler çözüm olmuyor en güzeli evi havalandırmak.
yada başka şekilde çözüm üretmek sizin neden oluyor bütün odalarda mı ?
o nem alıcı cihazlar aynı zamanda da çok elektrik yakıyor ideal kullanımı 12 saat o kadar saat açık kalması çok fazla
hmm anladım senin dediğin cihaz benimkinin tam tersi..onlar daha pahalı demek ki..birdahaki yazı beklesen mi acaba ,yeni inşaat ancak 2 yılda kendine geliyor,rutubetli evde sağlığa iyi gelmez yaa ..inşallah bir yerden fazladan para çıkar alırsın..
bende biraz daha beklemek istiyorm ama bebek olacak kararsız kaldım kızlar ya.yeni bina diyede yapıyor olabilir..
speedycim havalandırmaktan diil sanırım çünkü camları açtığımda dışarısı sıcak içerisi serin.evin içerisinde nemve terlemeye sebep oluyor buda..bilmiyorum çok kararsızım yaa olmadı bebeğim bi doğsun bakalımda..
anammm hiçbi garu yok ortalıkta...
bunlar ne paris ne kıbrıs nede almanya takmıyolar :)))
gelen giden olursa hayırlı bayramlar
hamişler göbüşlere annişler bebişlere iyi baksınnn
hepinisi kocaman öptümmmmmmmmmmmmm
hee vercem gel hele öp bikere
h geldın cnm
cok ara verıon ama yaa cok özluoz sızlerı
doğuran kaçıoo
söyleyın bu kadar zorsa ben barı doğurmayıp topıce sahıp cıkam
ben ıyyım cnm sen nasılsın mınıkın resmı yok mudur büyüdü mü bakak
günaydın cnm nasılsınn görüşemıokkk
asena nerdekı:26:
brck cnm sen ne zaman cıkıyorsun iş durumu kesın oldu mu çıkışmı vercekler
balım nerelerde acep
biricik bencede speedin dediği yöntemleri uygula cnm...cam açmak iyi gelir hep açık olsun...
speedyim aynı sorunları yaşıyoruz demekki cnm..
ya yeni bina monteleme daha yeni yapılmıştır işte kış görmeden nereye ne yapılır bişi diyemiyorumki yavrum..
bi bakalım madem bebek doğsun hiç olmadı öyle alırım dimi:26:
yavrum yatak odasının camı açık sürekli yakışın çok sıkıntı yaşamazsın canım ancak misafir geldiğinde işte.
yazın kötü oluyor nem oranı özellikle bi ara çok fenaydı kendim buhar oluyordum evin içinde
gardolabtaki kıyafetlerin havasızlıktan kokabilir naftalin asabilirsin.
yavrum yatak odasının camı açık sürekli ya
:26f neyse bide kışı görelim bakalım petekler yanarken bari
BRCK ; ayrıca yeni yapılan evlerin çoğunda oluyormuş düzelmez diye dert etme..
çimento kurumadan boyaya geçtikleri için ev hızlı bitsin diye bize gelen usta 1/2 yıl çekersin ancak kurur demişti.
aynen bencede öyle..BRCK ; ayrıca yeni yapılan evlerin çoğunda oluyormuş düzelmez diye dert etme..
çimento kurumadan boyaya geçtikleri için ev hızlı bitsin diye bize gelen usta 1/2 yıl çekersin ancak kurur demişti.
biricik gözünü korkutmak gibi olmasın ama ev ilk yıl kendini,sonraki yıllar seni ısıtır derler cnm..inşallah kışında ısı sorunu yaşamazsınız..banada öyle dediler cnm.
biz çünkü hiç ara vermeden ev güneş dahi görmeden direk girdik.boya bitti biliyosun sularım bile açılmadan girmek zorunda kalmıştım
ayrıca 2 aydır ne kaş aldırıyordum ne bişi...iyice ormana dönmüştü...bugün gittim saçımı kestirdim,kaşımı aldırdım...
kız kardeşim de vardı tabi yanımda,ama paşam hiç zorluk çıkarmadı uyudu ana kucağında...
saçımın modelini de tereddüt ederek kestirdim ama içime pek bir sindi...
arkadan ensem kısacık önlere doğru uzuyor...hayal etmişsinizdir az çok...gayet de kullanışlı olacak benim için...en azından paris dönüşü aman kurudu,kurumadı derdim olmaz hiç değilse
sabah gelecek olan varsa arefe günü işyerine gelmez zorunda kalan...günaydınlar olsun onlara da...
hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?