Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

olsun cnm kısmet seneye girer napacaksın
evet çok az kaldı:18::18:
belki 5 ten bile az

2014 temmuza kadar beklicez artık. nasip ne diyelim..

saplıkla gelsinde canım zamanın artık önemi yok sanırım. yeterki sağlığı yerinde olsun büyüsün öyle gelsin
böyle 35. haftayı görünce heycanlandım sankiş ben doğum yapıcam
herşeyini hazırlasaydın her an gelebilir gibi.

herşeyimiz hazır gibi cnm işte benim pijama takımım hazır değil belkide almam.bide yıkanması lazım herşeyinin:)
ananemiz geliyor sonunda cumartesi günü..hafta içi gelir yıkar hazırlar:)
offf sorma çok tırsıyorum:)korkuyorum vallahi:)
hayatıma yeni bi sorumluluk gelecek..özgürlükte yok artıkk bakalım inş kolay adapte olurum bu duruma

Son düzenleme:

işler ananeyi bekliyor tabiki..
gelsin hazırlasın bekleyin doğumu korkma canım günde yüzlerce kadın doğum yapıyor..
Sende inşallah en güzel şekilde alacaksın bebeğini kucağına sonrası zaten mükemmel olacak eminim..
annelik kadın bahşedilmiş en güzel duygu... Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah
sen çok şanslısın baksana Allahın izniyle 5 hafta sonra bu duyguyu tadıcaksın.. güzel yanlarını düşün.
1/2 ay sık dişini sonra yine rahat edeceksin. bu sefer bebeğinle birlikte planların olacak ve herşey çok daha mükemmel olacak

çok haklısın cnm Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu..
Sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsi RABBiM

böcükkkkkkkk dilerim daha iyisindir tatlım,çok geçmiş olsun cnm...eşinde ne adasına gitmiş hakket bir de sana haber etmemiş sanırım anemmmmm yerdim ben adamı yerr dırdırla

brckkkk canım maşallah berakallah,çoğu gitti azı kaldı gerçekten...
çok büyük sorumluluk evet...yeri gelecek ben ne mok yedim diyeceksin belkide ama sevgisi yokmu işte oooooooo tarif edilemez...bunu tadacaksın ya Rabbine her doğan güneşle şükredeceksin...

speddd sen de düşün artık yavru bak herkeşler yavrulandı

albüme foto ekliyorummmmmmmmmm

böcük çok geçmiş olsun cnm zor bi bayram olmuş senin için
neyseki sağ sağlim geldin cnm..
eşin ne adasına gitmiş bu yoklukta nan bide sana haber etmemişmiydi

tşkler cnm tşkler sipidim tşkler adaerımm
yok cnm bana dedı bende dedım ne ızn alıon bekarız ıkımzde takıl sen yanı izin benden cıktı ama o da blmıyormuş adada 3 günde bi araç olduğundan neyse sağlık olsun ne edım
gelınce çemkrcem orası ayrı

bugun daha ıyyım ama ıshalım gecmıoove 49 ıken 45 kıloya düşmüşümhemen sabah 3 açma aldım yedım pantolonum düşüyoo azcık göbem vardı derken özledım o göbeğımı valla
halamda geldı karnnım ağrıo ılaçlarımı ıcmıycem halamı kesıo hemde sankı işe yaramıo bıde antıbıyotık diğer ılaçlarımın faydasını kesıo gıbıme gelıo
bakalım bugun daha ıyım
haftayada sınav var ama aklımda bı satır dahı yok napcm bılmem

baktım resımlere harıka
ılk byramınız paşayla nce bayramlara ınş.cnmsofrada harıka ellerınıze sağlık

selam kızlarr gecmıs bayramınızz kutlu olsun...

selam cnm seninde kutlu olsun..

adacım maşallah yaa oğluşuna yerim onusaçlarında çok yakışmış

şuan çok fenayım kızlarsabah beri 2 kere kustum az önce masamda çöpe kustum yetişemedim aşağıya off halada bulanıyolansor içiyorum sabahları mide ilacı.baktım yan etkilerine bulantı diyor.acaba odamı dokunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…