- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sorma vallahi cnm yaaa rabbim kimseye yaşatmasın bu bulantıyı..
selam kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. iyi geçmiştir inş. bayramınız. azıcık baktım geçmişe.
uğur böcüğü, canım, senin pek iyi geçmemiş gerçi, büyük geçmiş olsun, fena olmuş bayramda hastalanman. yav kocanla niye gitmedin sen annenlere, kocasız bayram olurmu :)
sınavına da az kalmış, bence sık dişini çalış azcık derslere, valla yaparsın sen, birkez çözsen soruları tamamdır arkadaşım.
hayırlı mesailer hanımlar
maşallah koca kız olmuş bileamin canım sağlığı yerinde olsun çok şükür herşey geçert
MUTLU KIZ buyutmussun yavrunu masallahhh
aa ben rsmı göremedım nerdekı
doğan büyüyoo valla helede o ergenlık dönemı yok mu öle hızlı gecıyorkı bı bakmış cocuk bı bakmış koca delıkanlı yada genç kız
mutlukız h geldın cnmm resım nerde göremedımde
hoşbulduk canım teşekkür ederim face de resimleri canım ama buraya da ekleyeyim canım
brckhalın cok perışan cnm ne zor ya Rabbım acısın sana ben 2 gün dayanamadım sen sureklı cekıon cok korkuombende hamış olursam öle olurum dıye
Kızlar akşam oğluşumu görmeye gittik..
35 haftalık tam.Hala baş aşağı normal doğum pozisyonunda..Artık oynayacak yeri yok sıkışmış iyice kafasını yandan bakarak görebildik oda büzüşmüş iyice yan profil olarak gördük resimde pek belli diil:)
Dışarı çıkmak istiyo biran önce
2.600 olmuş
29 eylülü beklemez dedi.eylül 5 te bakacak tekrar 15 inde çağıracak jinekolojik muayene yaparız dedi.Normal doğumda ısrarlıyız dimi dedi.Ben şöle baktım
Niye bakıyosun öyle dio dalga geçiyor benle
Ben dedim korkuyourm muayenedenBiz önce normale yönlendiriyoruz dedi.Ama hiç birini istemiyorum dersende sezeryan yapalım diyosan dedi olur didi.
Görünüşe göre oğlan beklemeyecek gibi ama doktorumunda 5 gün bi kongresi varmış.İnşallah o aralarda doğmaz
Neyse kızlar eve gittm çok afedersiniz büyük wc mi yaptım ama zorladı biraz sonra totom acıdı.Gecede wc ye kalktım çişe peçeteye sildim kan geldi çok az.Nerden geldiğini çözemedim.Popom hala acıyor.Bi daha gelen kan bişi yok.krem sürdüm sabah bepanten belki iyi gelir die..doğum işareti falan diildir inşallah:18:
selam kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun. iyi geçmiştir inş. bayramınız. azıcık baktım geçmişe.
uğur böcüğü, canım, senin pek iyi geçmemiş gerçi, büyük geçmiş olsun, fena olmuş bayramda hastalanman. yav kocanla niye gitmedin sen annenlere, kocasız bayram olurmu :)
sınavına da az kalmış, bence sık dişini çalış azcık derslere, valla yaparsın sen, birkez çözsen soruları tamamdır arkadaşım.
brck, doğumdan tırsıyorum demişsin ya tatlım, benim kadar tırsamazsın herhalde, anam bende daha cenin bile yok, ama rüyalarımda sezeryan oluyorum fln. korkma hiç, Allah kolay doğum anları yaşatsın inş.
adacım resimlerinizi gördüm, maşaallah, doğan büyüyor. çok tatlı paşan, maşaallah.
güneşim senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. senda iyisindir inş.
mutlu kız bende göremiyorum resimleri, hani nerde? sen nasılsın canım, afyondamıydın bayramda, gerçi sende eşinde afyonluydu sanırım.
ben bayramın 2. günü memlekete gittim. ertesi gün döndük, geçen ramazanda böyle oldu, 2 ramazan geçirdim burada, ve maalesef bizim gidişimize gelişimize karışılıyor, neymiş iş güç varmış, ben tüm sülaleye hizmet ederken iyi, altı üstü 2 gece kalıcam annemlerde, umarım zamanla düzelir bu durum. Yoksa, kötü gelin dedikodularına meydan meydan vermek istemezdim bende :)
hayırlı mesailer hanımlar
rabbime çok şükür canım abla bile olacak nerdeyse görümcem hamile 6 aylık çünkü [/I][/B]
mutlukız gelmış
resımlerı album yap laa bakamıokkbüyüten bebelerını gelıy sonra gene kaçıyy
brck cok az almışsın maşallah cnm
yaptım canım bakabilirsin
baktım baktım prenses maşallah kocemen olmuş bıde elbıseler gıymışş maşallah Allahım acısını göstermesınharıka
Bazen herşeyi bırakıp alıp başını uzaklara gitmek istersin ama,makinada çamaşırların vardır onları beklersin..Zalimsin hayat:2::2:
sağol canım allah razı olsun daha resim ekleyeceğim ama büyük diye eklemiyor yaaa
Bazen herşeyi bırakıp alıp başını uzaklara gitmek istersin ama,makinada çamaşırların vardır onları beklersin..Zalimsin hayat:2::2:
günaydınlar hayırlı haftalar herkese nasılsınız bakalım hafta sonunuz nasıl geçti??
benim cumartesi günüm gezmekle geçti minik prensesle pazara gittik anneannemizi de aldık yanımıza
prensese çok güzel kıyafetler aldım 7,5 tl den ve oldukça kaliteliydi bebüş diye bi markaydı ama malı çok iyiydi
1 tane pembe çıtçıtlı badi şeklinde tulum içinin badisiyle birlikte
1 tana de bahriyeli eblise aldım ve 1 tane de kot pantolan aldım 5 tl ye biraz büyük geldiler ama seneye giyeriz artık
dün de biraz ev işi yaptım daha sonra akşam düğüne gittik eşimle birlikte
sağol spedim inşallah güle güle giyer canım
benimde evde büyük bi temizlik yapmam gerekiyo ama hiç canım istemiyo yaaaa
doğumdan bu yana hiç büyük temizlik yapamadım daha fırsat olmadı
BENde bayramdan beri bekliyorum yaptım ama daha tüllerim halledilecek :44::44:
bu haftasonu misafir gelebilir gelmezse gidiyoruz zaten didimebugün belli olur sanırım
bende ebrar dan dolayı yapamıyorum çoğu zaman hep yanında olayım istiyo minik prenses yanlız bırakınca hemen ağlıyo yaaaa
ne güzel tatile gidiyorsunuz yaaa eşim bana da gidelim diyo ama bilemiyorum yaaaa çok kararsızım yaaa
çalışınca devamlı ilgilenmek istiyorsundur boşver temizlik bi ara yapılır
tatil içinde yakın yerlere kaçabilirsiniz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?