helloo kızlar nasılsınıızzz?
Selaaam deyim ben her ne kadar görmezden gelsenİzdeee
Oğlumu bugun banyo yaptırmadım karnı ağrıyı gibi üşümesin diye direk emaların uyudu bakalım 1de uyanmazsa 4e kadar falan uyur inşallah
Neyse ya yazıp duruyom görmezden geliniyo nasılsa...
kızlar:)benimde işim ve iki aylık bi eşim var bende geldim aranıza sanırım böle bi topiciğe ihtiyacım vardı:)
Selaaam deyim ben her ne kadar görmezden gelsenİzdeee
Oğlumu bugun banyo yaptırmadım karnı ağrıyı gibi üşümesin diye direk emaların uyudu bakalım 1de uyanmazsa 4e kadar falan uyur inşallah
slm cnmmm
topikimizde artık kimsecikler yokki annemmm
senin o çirkin oğlunu ısırırım yaaaa
şebelek oğlan yerim onu maşallah yaaa
ne kadar fotojenik yavrum o öyle yaa.suratı ısır ısır vur vur böyle anca doyarsınnn
ay hırslandımmm
h geldın
tanışalımmı
gercı şuan pek kımse yok bızbızeyız
doğuran gelmıoo kaçıoo:)
tazecık gelınsın maşallah
:) bebekle uğraşmakkolaymı? tanışalım adım selin :) yeni evliyim şimdilik sanırım cicim aylarındayım çünkü evlilik beklentilrimin üstünde gelen bişemiş:=) beni o kadar korkuttularki evlenirsen şöle olur böle olur şunu alamazsın bunu alamazsın ben bekarki halimden daha çok şey alabiliorum burnum borçtan kurtulmazdı şimdi para biriktiriorum:)yani evliliği seviorum devlet hastanesinde çalıorum sağlık memuruyum:) işimide çok seviorum şimdilik hayat güzel:)
yok bu garular tembel az evlerınde net var ama genede bızı sevmıylerde uğramıyolar
şaka bı yana zordur kesınlıkle ama arada gelırler genede
yok cnm yaşamak lazım derım ben ıyısıyle kötüsüyle evlılık güzel tabı bıde ıyı ınsanı blmak önemlı
benım adımda böcuk 3 yıldır evlıyım oto sanayıde çalışıyorumşimdılık bu kadar
oto sanayide mi nasıl yani? anlamadım ? bildimiz sanayi dimi:)
gunaydın cnmm iyiyis sen nasılsınnnherkese günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız?
f... de cnmnerde resımler
gunaydın cnmm iyiyis sen nasılsınnn
f... de cnm
hihi bıldiğimiz sanayı :)akşama kadar tak tuk seslerı falan
mekanık bölümde araçların son kontrollerını yapıyorum(ustalar yapıyo olmuş mu dıye bakıyorum:)
kaporta ve boya kısmındada hasarlı araçlara dosya açıp onların ekspertızlerını yapıyorum ayrıca bıdemuhasebeye bakıyorum
cnm benm niye yazmıyalım gelemiyoruz ki.. bebeğini gün aşırı yıka istersen tatlım hergün yıkayınca cildi kuruyormuş,malum hassaslar..Selaaam deyim ben her ne kadar görmezden gelsenİzdeee
slm cnmmm
topikimizde artık kimsecikler yokki annemmm
senin o çirkin oğlunu ısırırım yaaaa
şebelek oğlan yerim onu maşallah yaaa
ne kadar fotojenik yavrum o öyle yaa.suratı ısır ısır vur vur böyle anca doyarsınnn
ay hırslandımmm
:) bebekle uğraşmakkolaymı? tanışalım adım selin :) yeni evliyim şimdilik sanırım cicim aylarındayım çünkü evlilik beklentilrimin üstünde gelen bişemiş:=) beni o kadar korkuttularki evlenirsen şöle olur böle olur şunu alamazsın bunu alamazsın ben bekarki halimden daha çok şey alabiliorum burnum borçtan kurtulmazdı şimdi para biriktiriorum:)yani evliliği seviorum devlet hastanesinde çalıorum sağlık memuruyum:) işimide çok seviorum şimdilik hayat güzel:)
maşallh ya herkesin harcı diil valla sanayide hiç kadı çalıştını duymamıştım benim gibi sadece arabayı kontak vites direksiyon sanan biri için çokta şaşılcak bi durum diil ama gurur duydum valla bi ladın olarak helal olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?