ahh canım yaaa gerçekten çok zor.. peki arabayla sabah bırakıp akşam alsanız babane den..kreş deniycez, 1,5 yaşını geçmiş olacak 7-8 ay sonra, zaten ha dedimmi iş bulucam diye bişeyde yok, eğer kreş başarılı olmazsa yine bize babane dede gelecek gibi görünüyor. yada biz onların evine gidicez, sonra tekrar kreşi deniycez. yani eninde sonunda inci meloş kreşe ben işe. Bakalım kısmet ne zaman olacak.
ahh canım yaaa gerçekten çok zor.. peki arabayla sabah bırakıp akşam alsanız babane den..
ben ehliyet aldım ama henüz trafiğe çıkamıyorum, o zamana kadar belki trafiğe çıkabilrsem dediğin gibi olabilir, babamız ataşehirde çalışıyor eve gelmesi 8i buluyor. eğer babaneye gider ordan eve gelirse 9 olur, değmez o eziyete..
kreş deniycez, 1,5 yaşını geçmiş olacak 7-8 ay sonra, zaten ha dedimmi iş bulucam diye bişeyde yok, eğer kreş başarılı olmazsa yine bize babane dede gelecek gibi görünüyor. yada biz onların evine gidicez, sonra tekrar kreşi deniycez. yani eninde sonunda inci meloş kreşe ben işe. Bakalım kısmet ne zaman olacak.
canım saatler geçmiyorr.... offffffLamecim kıyamam cnm yaa,1 yıl sonra iş bulman kolaysa ,bende 1 yıl çalışma derim..sen bilirsin tabi..bu arada sen aynı iş yerine döndün di mi?
bugün bnmki pek hareketsiz yaa..napsam hareketlense ? endişelenmeye başladım
canım saatler geçmiyorr.... offffff
yaa bilmiyorum.. şans işi biraz da iş bulmak, bu kadar rahatını bulamam o keisnde...
canım çikolata yedinmi??
yaa ben bir türlü alışamadım senin hamileliğineeeeee, kesinlikle bir an önce görmem lazım.....
ayy canım hergün ataşehiremi geliyor... yazık valla.. benim eşimde ataşehirde...
canım cesaret et ve çık... yoksa asla çıkamazsın... hazır yeni almışken ehliyetini.. bırakmaa, kullan.. çok mesafe varmı kayınvalidenle...
konduramıyorsun di mi :) ben ve eşimde hala konduramadık
pekmez içtim ,bol su içtim..çikolata da deniyim bari,canımda istemiyor ama çok meraklandım ben
konduramıyorsun di mi :) ben ve eşimde hala konduramadık
pekmez içtim ,bol su içtim..çikolata da deniyim bari,canımda istemiyor ama çok meraklandım ben
Sorma Fatıhden atasehırdende daha ılerıye gıdıyor hergüm. Çok uzak maalesef. Valla korkuyorum gulsun çıkmaya. Bakalım ınsallah cesaretımı toplayıp alısırım. Kayınvalıdemle yarım saatlık mesafe ama e 5 trafıgıne gırmek gerekıyor. Aksam trafıgınde kılıt oluyor orası bılırsın.
Sorma Fatıhden atasehırdende daha ılerıye gıdıyor hergüm. Çok uzak maalesef. Valla korkuyorum gulsun çıkmaya. Bakalım ınsallah cesaretımı toplayıp alısırım. Kayınvalıdemle yarım saatlık mesafe ama e 5 trafıgıne gırmek gerekıyor. Aksam trafıgınde kılıt oluyor orası bılırsın.
Cıkolata ye canım lamenın dedıgı gıbı. Uzan dınlen. Olur arada öyle hem hemen telaş etme bence.
yedim canım çikolata işe yaradı sanırım minik bir pıt pıt hissettim şükür..uzanmakiş yerindeyim tatlım yaa ne mümkün
Lamecim bnmkide geceleri pek bi canlı,durdurabilene aşk olsun,geç uyuyo gündüz ayılamıyo ondanuamrım doğuncada aynı olmaz :18:
aman maşallah ufaklığaa...
canım bu tez sende de tutarmı bilmiyorum ama eltim geceleri çok geç yatardı, kızı doğunca geceleri uyumuyor, ben de hamileliğimde 12 gibi yatardım en geç, kızımda çok şükür gece uyuyor, hamileykende yatağa girdikten sonra hiç hareket etmezdi... senin prens te inş.doğduğunda geceleri uyur..
inşallah canım yaa,uyuma eğitimlerini bol bol inceliyip okuyorum,uygulucam inşallah uyar..yoksa halimiz zor valla..12 gibi uyuyorum bende..bazen 11 oluyor..daha geçe bırakmıyorum mecbur kalmazsam..
sen sallamaya alıştırdın mı ? kucak alışkanlığı ne oldu ?
bende ona inanıyorum canım, herşey düzenli olcak... ve bozmamak lazım o düzeni..ay yerim onun çığlığını :)
en büyük etken rutine bağlatmakmış...bunun düzeni hiç bozulmıyacakmış ama..mesela duş alıyorsa hergün,uyumadan yaptırıcakmışsın,masaj,pijamasını giydirecek,gece emziğini verip yatağına koyucakmışsın..bunların sırası asla değişmiyecekmiş ama...önce emzik sonra masaj gibi olmasın yani...ya da farklı yaptığınız bişiler varsa onları düzene bağla..
bebeklerin uyku düzeni sadece alışkanlıktan ibaretmiş,uygulayıp sonuç alan çok kişi var..
zaten sallamak da alışkanlık yaratan bir şey değil midir ...
hemen bakıyorum canım, teşekkür ederim..Lamecim burayı oku tatlım..uyku ile ilgili tüm yazılar var...öpüyorum çok...yarın işim var akşama gelirim anca sanırım...
Kundak | Baby Sleep Solutions
Arkadaşlar bana dua edin nolur vicdan azabından ölüyorum ben geçen Kaanımı bebek karyolasının başlığından küt diye tahtaya düşürdüm hala kulağımda acilde beyin filmi çektileriğrenç ötesi bir anneyim hep benim yüzümden oldu
yan tarafları değil başlık kısmı 115 santim Allahım ne kadar aptalımya
Lamecım bugun nasılsın cnm ıncı meleğın özlemış mı senın
canım bugün çok zorlandım çünkü evden çıktığımda uyanıktı, bir türlü bırakamadım... off offff
dün ilk aldığımda idrak edemedi kızım, şaşkındı, emdikten sonra gülücüklere başladı, bende çok özlemişim, kucağımda uyuya kaldı yavrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?