YA dur hemen panik yapmaa kardeşin haklı olucağı varsa heryerde olur..ya bizide annemiz büyütmedimi aynı ortamlarda büyümedikmi :)) şimdi kendi yawrumuzu niye bukdr sakınıyoruz annen mutlaka korur kollar canım okdr değil yaniii
içine kötü şeyler getirmee sende o yuvada büyüdün unutma cnmm
kesinlikle oyun halısı alma derimmm
ben aldım hem çabuk sıkıldı hem dönmeye başlayınca ne halı kalıyo ne bişey onuda çekeliyo zaten sabit durmuyoki bebekler
halıdaki oyuncaklar varya asılı onları çıkardım eline verdim onlarla baya oynadı ama halıda durmadı ela halıya hep saldırdı devirdi :))
e oyuncaklar içinde 55 lira vermiştim değmez 3 parça şeye...
otomatik salıncakta kaç ay kullanıcak onu düşünerek al ve her gittiğin yere götürebilceksen al ona alışır ve hep onu isterse senin için zor olur cnmm ayrıca çabuk büyüyolar ela mesela artık taşıma koltuğuna artık sığmıyo koysamda durmuyo kendini dışarı atıyooo o salıncakta öyle belki sevmiycek pek durmak istemiycek ne bilimm iyice kullananlara danış cnmm
canım napim düşünmeden edemiyorumm.. neyse..
ya oyun halısı kullanan birkaç kişi var topikte memnunlar... bende alıyım diyorum, sonra ona o kadar para verceğime biraz daha ekler salıncak alırım diyorum... salıncağı kullanan arkadaşım yaşına kadar kullandı.. ama karasızım işte...