helloo kızlar nasılsınızzzz nerdesınızz huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hoşgeldin güneşim iyiyiz hamdolsun sen nasılsın.
hoşgeldin güneşim iyiyiz hamdolsun sen nasılsın.
hosbldk cnmm bend eıyym işte bıldgnz gıbı
bakıyrm kımsecıkler yok burda bendeee baska konulrda kaynıyorum hehehe
saclrm cabuk yaglanıyrda sımdı onn ıcın bişler bakıyordum kk sagolsn her derde devaa kıvamda
merhaba cnm bende de aynı durum var ya yıkadığım günün ertesi günü başlıyor var mı öneriler sende ?
hosbldk cnmm bend eıyym işte bıldgnz gıbı
bakıyrm kımsecıkler yok burda bendeee baska konulrda kaynıyorum hehehe
saclrm cabuk yaglanıyrda sımdı onn ıcın bişler bakıyordum kk sagolsn her derde devaa kıvamda
yok cnm defne sabunu dıyenler var alıp deneyım dedım...
birde birisi mısr unu mu ne demstı onu sorcm denıcm....
bırde duzlestırıcı kullnmıcm ztn ayda bir duzlestryrdm ama oda yaglndryr dun duzlstrdm temz sacı aksmaına yaglydı
yapı geregi sanırım ya ben düzleştirmiyorum da şimdi bi de daha da kısalttırdım saçlarımı rahatladım ama güzel de oldu hoşuma gitti bakalım bu nası olcak daha dün kestirdim
kocam budefa kestırmemıı ıstemıyrrrr dogumdn sonra kestrmstm en sonn guzlde olmstu amaneyse her seyı denıcemmmm pes etmek yok
yağlanmaya en gözel dermen hergun yıkancanız
işiniz ne lennnçimin durunnn
ben hergun yıkama zorundayım 2.gün yağlanıyo ve cok kaşınıyoo yazın neysede kışın cok dert yaa bıde uzun benım bayakurutmak sorun olmasa saat başı üşenmeden yıkanırdım
nevgül hakket ne cabuk gectı daadün gıbı aklımda dedığın
vayy beee
sonra çalışmıycan sanırım demı
saol cnm iyiyim bende..iyiyim cnm bende çalışan bi anne olarak kızımı özledimmmm
biz iyiyiz sen nasılsın cnm
kocam budefa kestırmemıı ıstemıyrrrr dogumdn sonra kestrmstm en sonn guzlde olmstu amaneyse her seyı denıcemmmm pes etmek yok
yağlanmaya en gözel dermen hergun yıkancanız
işiniz ne lennnçimin durunnn
ben hergun yıkama zorundayım 2.gün yağlanıyo ve cok kaşınıyoo yazın neysede kışın cok dert yaa bıde uzun benım bayakurutmak sorun olmasa saat başı üşenmeden yıkanırdım
nevgül hakket ne cabuk gectı daadün gıbı aklımda dedığın
vayy beee
sonra çalışmıycan sanırım demı
naber organik ?selam kızlar nasılsınızz
kuzum her gun yıkanrz o problem deıl ama yıpranannn saclra ne olack hergun yıkamak yıpratr saclrııı benm saclr bırde cansız falan yanı dokulrrr felakt
he maşallah böcük :) sadece biz deneyenler değil uzmanlarda aynı görüşte canım :) sen özel bir insansın ondandır
saol cnm iyiyim bende..
naber organik ?
böcük güneş doğru diyor hergün yıkanan saç cansızlaşır,yıpranır..
güneş bende çözüm bulamadım cnm yağlı bişeyler yiyince hele hemen yağlanıyor...ben yağlandığında o gün pudra serpiyorumyağını emiyor birgün daha temiz kullanıyorsun..
pudra bildiğimiz bebek pudrası canım..az az yağlanan diplere serp tuzluk gibi olandan var bende..sonra hafif tara yada elinle düzelt pudradan eser yok,ama saçın temiz oluyor tatlım..bebek pudrası da güzel kokuyor ayrıca..
öptüm sizleri ,iyi akşamlar...
hatice hayırlı olsun canım doğalgazınız :) ısıtır tabi canınm ısıtır yalnız evi değil cebi de ısıtır :) her yıl %90 larda zam oluyor maalesef..günaydın kızlarrrrrr
bu gün doğalgaz aboneliğini aç.tırmaya gittim 360 tl bayıldım geldim daha önceki ev kaloriferliydi bakalım doğalgazla ısınma nası olacak :18:
bak bunu bilmiyordum evde kızımın pudrası var artık kullanmadığım deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?