Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoşgeldin güneşim iyiyiz hamdolsun sen nasılsın.

hosbldk cnmm bend eıyym işte bıldgnz gıbı
bakıyrm kımsecıkler yok burda bendeee baska konulrda kaynıyorum hehehe
saclrm cabuk yaglanıyrda sımdı onn ıcın bişler bakıyordum kk sagolsn her derde devaa kıvamda

merhaba cnm bende de aynı durum var ya yıkadığım günün ertesi günü başlıyor var mı öneriler sende ?

merhaba cnm bende de aynı durum var ya yıkadığım günün ertesi günü başlıyor var mı öneriler sende ?

yok cnm defne sabunu dıyenler var alıp deneyım dedım...

birde birisi mısr unu mu ne demstı onu sorcm denıcm....

bırde duzlestırıcı kullnmıcm ztn ayda bir duzlestryrdm ama oda yaglndryr dun duzlstrdm temz sacı aksmaına yaglydı

yapı geregi sanırım ya ben düzleştirmiyorum da şimdi bi de daha da kısalttırdım saçlarımı rahatladım ama güzel de oldu hoşuma gitti bakalım bu nası olcak daha dün kestirdim

yapı geregi sanırım ya ben düzleştirmiyorum da şimdi bi de daha da kısalttırdım saçlarımı rahatladım ama güzel de oldu hoşuma gitti bakalım bu nası olcak daha dün kestirdim

kocam budefa kestırmemıı ıstemıyrrrr dogumdn sonra kestrmstm en sonn guzlde olmstu ama neyse her seyı denıcemmmm pes etmek yok

kocam budefa kestırmemıı ıstemıyrrrr dogumdn sonra kestrmstm en sonn guzlde olmstu ama neyse her seyı denıcemmmm pes etmek yok

evet benim eşimde diyordu boşver kestirme falan diye o yokken gittim süpriz yaptım başta naptın sen falan dedi ama alıştı yapcak bişey yok artık :))))

yağlanmaya en gözel dermen hergun yıkancanız
işiniz ne lennnçimin durunnn
ben hergun yıkama zorundayım 2.gün yağlanıyo ve cok kaşınıyoo yazın neysede kışın cok dert yaa bıde uzun benım baya kurutmak sorun olmasa saat başı üşenmeden yıkanırdım

nevgül hakket ne cabuk gectı daadün gıbı aklımda dedığın
vayy beee
sonra çalışmıycan sanırım demı

kuzum her gun yıkanrz o problem deıl ama yıpranannn saclra ne olack hergun yıkamak yıpratr saclrııı benm saclr bırde cansız falan yanı dokulrrr felakt

iyiyim cnm bende çalışan bi anne olarak kızımı özledimmmm

biz iyiyiz sen nasılsın cnm
saol cnm iyiyim bende..

selam kızlar nasılsınızz
naber organik ?

böcük güneş doğru diyor hergün yıkanan saç cansızlaşır,yıpranır..
güneş bende çözüm bulamadım cnm yağlı bişeyler yiyince hele hemen yağlanıyor...ben yağlandığında o gün pudra serpiyorum yağını emiyor birgün daha temiz kullanıyorsun..
pudra bildiğimiz bebek pudrası canım..az az yağlanan diplere serp tuzluk gibi olandan var bende..sonra hafif tara yada elinle düzelt pudradan eser yok,ama saçın temiz oluyor tatlım..bebek pudrası da güzel kokuyor ayrıca..

öptüm sizleri ,iyi akşamlar...

Son düzenleme:
kuzum her gun yıkanrz o problem deıl ama yıpranannn saclra ne olack hergun yıkamak yıpratr saclrııı benm saclr bırde cansız falan yanı dokulrrr felakt

yıkanan saç yıpranır mıben hergün yıkıyommm duramamkı 2 gün mecbur olmadıkça
bıde beım saçlarım gayet parlak herkeşler beğenır
bır tel saçım bıle kırık değildiryıkama değilde kurulama aşamasında yıpranırsa doğru derım ama yıkamadan sanmam yaa
çünkü yıllardır hergun yıkanıyorum dedığımgıbı ne sönük sacım var nede krık

güneş dediğim yöntemi birkaç dene şimdi bnm saçlar az daha alıştı hergün yıkamamaya ..artık 2 gün daha temiz gidiyor..
he birde taramıyorum..sadece yıkama sonrası tarıyorum yoksa masaj yapılır yine yağlanır canım...

he maşallah böcük :) sadece biz deneyenler değil uzmanlarda aynı görüşte canım :) sen özel bir insansın ondandır

sağol cnmmmm ne kadar zarifsın
aman o uzmanlar bugun he der yarın yok ben demedım der
ben kendı başıma gelene bakarımmınsan kendısının uzmanıdır

günaydın kızlarrrrrr

bu gün doğalgaz aboneliğini aç.tırmaya gittim 360 tl bayıldım geldim daha önceki ev kaloriferliydi bakalım doğalgazla ısınma nası olacak :18:

bak bunu bilmiyordum evde kızımın pudrası var artık kullanmadığım deneyeyim bakalım

hatice hayırlı olsun canım doğalgazınız :) ısıtır tabi canınm ısıtır yalnız evi değil cebi de ısıtır :) her yıl %90 larda zam oluyor maalesef..
maaşlara max %15 doğalgaza %90 bu çelişkiyi hiiç anlayamadım :)

he cnm dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…