Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sağol cnm inan o kısmını düşünmek bile istemiyorum offfff offff faturalara bi fatura daha eklendi diye eşim sabah zaten bu çelişkileri boşver hiç anlamaya çalışıp da kendini yorma anlayamazsın o kadar çok çelişki varki ooooo :)

günaydın kızlarrrrrr

bu gün doğalgaz aboneliğini aç.tırmaya gittim 360 tl bayıldım geldim daha önceki ev kaloriferliydi bakalım doğalgazla ısınma nası olacak :18:

ayrı mı oluoo kalorifer doğalgaz:26:kafam karıştı peteklı doğalgazlı evlere kalorıferlı demıyolar mı
cok ucuzmuş

ayrı mı oluoo kalorifer doğalgaz:26:kafam karıştı peteklı doğalgazlı evlere kalorıferlı demıyolar mı
cok ucuzmuş

cnm ben yaz başında taşındım eski evimiz kaloriferliydi yani yakıtlı biz 4 ton kömür alıyoduk yani butün site orta sitede kalorifer kazanı vardı ordan yanıyordu herkez ısınıyordu yani kısaca merkezi ısınmaydı.
şimdiki evimde de petekler var tabiki ama ısınma doğalgaz aracılığıyla olacak 360 tl abone parası olarak ilk abonelik için aldılar

tabiki merkezi ısınmada ev sıcacık oluyordu ilk defa doğalgaz kulanacağız onun kadar ısınabilirmiyiz bilmiyorum

Son düzenleme:
. ah o merkezi sistem gibi olmuyor canım sıcaklık maalesef,bnm öğrenci evimde dediğin yöntem vardı dışarıda kar yaağardı kolsuz kıyafetler ile dururduk evde yengemler hala aynı sistemde evleri kışın ateş gibi..doğalgaz da o kadar ısı olmuyor maalesef..

Son düzenleme:
selam kızlarrr
kuzumuzun doğumgünü partisini yaptık pazar günü, ama gerçek doğum günü bugün, geçen sene bu zamanlar kolumda suni sanci serum hortumuyla karnımda nst aletiyle yatıyordum, birazdan yeterrrr ben sezaryen istiyorum diye doktorla konuşacaktım :)) zaman ne çabukda geçiyor..

o zaman bu yıl cok para ödeyıp az ısınanlardan olacaksınız
gecmıs olsun:)

çok hızlı gecıyo zaman helede doğduktan sonra ne zmn büyüyorlar değil mı
resımlerı yükledın mı
görmedım

canım nice güzel,sağlıklı mutlu yıllar meloşumuza..

zaten sen ne zaman hamile kaldın,doğurdun büyüttün hiiç anlamadığımı hep derim :)

nice sağlıklı,mutlu,huzurlu senelere
inş çok güzel bi ömür onu bekliyordur huzur dolu

yine kimseler yok noluyo

alışveriş ettim bi güzle yine hehehhe..dışarıya göre fiyatlar uygun geldi bayaa,kargo ücretsiz olmasıda cezbetti tabi..bu kış bu göbekle giyebilirmiyim bu kazakları bilemiyom aman neyse seneye giyerim olmadı :)

kazaklar 15 er tl den..ilk olan buluz 27 tl ..sonuncuyuda sankim çeyiz ediyom ama çok beğendim ne edem :) o da 70 tl felandı sanırım takım halinde..

Son düzenleme:
patikçim bıraz işim vardı cnm bıde kımse olmuoo yok dıye gelmedıydımmm

aldıklarını güle güle kullan cnm
sondakı içinuww dıyorummm ben en baştakını cok beğendım kızda cok hoş durmuşş

yeni yaşınız kutlu olsun canım allah daha nice yaşlara sağılklı mutlulukla erişmeyi nasip etsin inşallah

güle güle giy canım çok güzellermiş rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

bende daha güzel durur saol canım..
valla kızdım gelmicem bende heee..bu tavrım gelmeyenlere ithaf olsun

bende daha güzel durur saol canım..
valla kızdım gelmicem bende heee..bu tavrım gelmeyenlere ithaf olsun

kesınlıkle cnm
o gelmeyenlerı var ya ne dıyım
bal dnde gelmedı bugunde haın garuu

şimdık senn balkonda kıtap okumak vardı cok sevdım balkonunu benonuda dıyım dedım

kesınlıkle cnm
o gelmeyenlerı var ya ne dıyım
bal dnde gelmedı bugunde haın garuu

şimdık senn balkonda kıtap okumak vardı cok sevdım balkonunu benonuda dıyım dedım

saol canım ..valla bende evde olmayı çok isterdim şimdi yaaa..çay içiyorumda keşke evimde yudumlasam :)

çayda güzel olmamış bu arada

selam hatuşlarr
kuzumun bugün 1 yaş aşıları vardı birbirine kattı sağlık ocağını çok ağladı yaa offf,
10.160 gr ve 75 cmyiz.
şaka gibi
bi sene önce hastaneden çıkarken sadece 2300 gr dı.
Rabbim bütün kuzularımza sağlıklar uzun ömürler versin inşallah..

saol canım ..valla bende evde olmayı çok isterdim şimdi yaaa..çay içiyorumda keşke evimde yudumlasam :)

çayda güzel olmamış bu arada

bende
öle yoruldumkı bugun bıde uyku geldı sormaahh ahh hayalı bıle güzel

çay sevmıyorum ben ama başka şeyler ıcerdım en azından

maşallah cnnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…