Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yavruum kıyamam artık herşeyi anlıyor yaşa geldi canım ağlar artık her iğnede ..
maşallah ..
bende
öle yoruldumkı bugun bıde uyku geldı sormaahh ahh hayalı bıle güzel

çay sevmıyorum ben ama başka şeyler ıcerdım en azından

maşallah cnnmmmm
gel canım kahve ısmarlıyım sana ben :)
sorma o uyku banada uğradı bi türlü gitmiyo bide grip olcam sanırım offf şöyle sıcacık bi yatak ne güzel olurduuuuu
dikkat et canım,c vitamini al bol bol..

yav bir zamanlar efsun vardı gelirdi ona noldu ki..

herkesler nerede???
aman kimse olmayınca zevkli olmuyor burası be ((
casper da gelmez oldu...malum yer tabi herkes oradan yazıyor...gerçi ordan yazmak da kolay yaw ben bile öyle ediyorum neysem bir kaç foto ekledim bakarsınız...

akşama koceye dedim yemek yapamam bu çocuk hiç durmuyor...pizza yapsam,diyor durmuyorsa pizzayı nasıl yapcan dışardan söyleriz...
yok dedim yaparım...anlaşıldı senin canın pizza yapıp yemek istemiş-sustum diyor :)))
akşama pizza keyfi etcez...bir de kakaolu-fındıklı kek yaptım...starda ağır roman*yeni dünya var...onu izleriz...çok beğendik koceyle...

pınarım o 1 yaş kurabiyelerine bayıldım,nerde yaptırdın???

Son düzenleme:
canım facebookda tatlımasallar butik pasta var, bende bizim ekim anneleri grubundan bir arkadaştan aldım adını, çok güzel oldu kurabiyeler tavsiye ederim. faceden arkadaşlık isteği gönder, kurabiye çeşitlerini görürsün profilinde

günaydın kızlar...

patiğim, canım yaa gerçekten yoğunluktan gelemiyorum, birde istifamı verdim, toparlamam gereken işlerim var...(

pınarım, resimlerinizi gördüm, maşallah inci meleğime... nice nice yaşlara inş.

haticecim,
dikkat et canım...

böcüğüm, slm canım...

hayrlı cumalarrrr
bugun bıraz geç katıldım işe daha doğrusu kapıda kaldık:)yenı gırdık içerı
işlerımı halledım gelırım

lamem slm cnmmnasılsın
bakıyorum facede amma bebemız varmış maşallah

patık cok tşkler cnm içmiş kadar oldum
bugunde bi baş ağrısı ıle uyandım kafama taktığım bı sorun var ınş hallolur kendımı ıyı hıssetmıorum

alırım cnm zaten ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum artık bol bol c vitamini:2:

tşk ederim cnm tam olamadım da grip olsam kurtulcam böyle daha zor oluyor yaa

kızlarrr bu arada bende face den sizleri eklemek istiyorum tabi sizde isterseniz nası ekleşcez napcazzz

Son düzenleme:
Adacim benimkide cok ksuyor.yedigini kusuyor.doktor normal dedi ama korkuom.reflu varmis.bendede hamilelikte vardi...
aynenbilezigini vitrinim olsa koyacam kiki

Günaydııınnn
dün ve bugün çok daha iyiyim,greyfurt sıkıp içtim bayaa iyi geldi..

yavru sarkma olayını sordum tabiki :) malum deri genişliyor nasıl toparlıyorsun diye..
Gecmis olsun cnm.bende sarkma yok.eskisi gibiyim
.bisi diyemicem o yuzden cnm

cnm kaç adeti ne kadara yaptırmış oldun ???

brck...tatlım oğluşa geçmiş olsun...ne yapalım bizimkiler kusan bebişler (( başka sıkıntıları olmasın da...

Herkese merhaba arkadaşlar
iş yerinde neyimiz kesti gıcıklar gıremedım ama sizi sık sık cepten takip ediyorum hepinizi çoook özledim ada canım attırarak kusmuyorsa korkma tabi inşallah reflu değildir elada kusardı dr attırarak kusmuyorsa korkma demişti fazlasını atıyor muş kilo kaybı yoksa sorun yok canını sikma tatlım herkese iyi aksamlar yine geleceğim öptüm

bocukcum olurmu ay dusnsene hergun sacın suda sampuanlr desen nekdr saglıklıkı kımyasal en dogalı bıle zararlı sabun kulşlanıyorm desennn onlrda zararlı fazlasıı hergun tabıkıı sacı yıpratır yıkamammm ...

ha senın sacın cok tur gurdurr ne bıleym cok cok saglıklıdr ona bişi diyememmm:):) ama hergun yıkamak gercktn zararlııı her taradgmdada saclr kırllr dokulr oda ayrı bır sıkıntı:):):
ama patıkcım dogru solems sen ozl bır ınsansın hihihihihih böcumm benımmm

he maşallah böcük :) sadece biz deneyenler değil uzmanlarda aynı görüşte canım :) sen özel bir insansın ondandır

haha cok hossun yaaa dogru cok ozel bocukumuzz bızmm

selam kızlar nasılsınız bakalım gelsın su bayram yaaaa yogunlkta var cıldrcm benn

nıye keserlerkı anlamam
mipilerini kescen onlarınnnnamıssızlar
sen gel cnm arada ceptende olsaaaa
günaydınnn kızlarrr:))

kızlar konunun başına bakıpta kaynağını bulamasamda saç yıkama konusunda size katılıyorum..
malum haziranda doğurdum, hem sıcakalr hem lohusa teri denen şey mahfetti beni.. günde en az 2, bazen 3 defa duş alıyordum... saçlarım mahfolmuştu..ayy o günlerim aklıma geldide

Heyy günaydin kızlar naber ne var ne yok ada bebıse ne dedi dr
bocuk walla kes bacım çok sinir oldum çok net olmayinca çekilmiyor buralar bide ek iş verdiler ppuantorluk yapıyorum birde
zor anacım zor ama nıtcen
buralar çok sessızles mis huuu hanımlar gelin hadi

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar nasılsınız canlar

ben hala uyku problemleriyle geziyorum kızım çok huzursuz geceleri sanırım
1 dişi daha patlayacak öyle tahmin ediyorum

bugün son iş günü 6 günlük tatil bizi bekliyo hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…