bende
öle yoruldumkı bugun bıde uyku geldı sormaahh ahh hayalı bıle güzel
çay sevmıyorum ben ama başka şeyler ıcerdım en azından
maşallah cnnmmmm
yavruum kıyamam artık herşeyi anlıyor yaşa geldi canım ağlar artık her iğnede ..selam hatuşlarr
kuzumun bugün 1 yaş aşıları vardıbirbirine kattı sağlık ocağını çok ağladı yaa offf,
10.160 gr ve 75 cmyiz.
şaka gibi
bi sene önce hastaneden çıkarken sadece 2300 gr dı.
Rabbim bütün kuzularımza sağlıklar uzun ömürler versin inşallah..
gel canım kahve ısmarlıyım sana ben :)bende
öle yoruldumkı bugun bıde uyku geldı sormaahh ahh hayalı bıle güzel
çay sevmıyorum ben ama başka şeyler ıcerdım en azından
maşallah cnnmmmm
dikkat et canım,c vitamini al bol bol..sorma o uyku banada uğradı bi türlü gitmiyo bide grip olcam sanırım offf şöyle sıcacık bi yatak ne güzel olurduuuuu
yavruum kıyamam artık herşeyi anlıyor yaşa geldi canım ağlar artık her iğnede ..
maşallah ..
gel canım kahve ısmarlıyım sana ben :)
dikkat et canım,c vitamini al bol bol..
yav bir zamanlar efsun vardı gelirdi ona noldu ki..
günaydın kızlar...
patiğim, canım yaa gerçekten yoğunluktan gelemiyorum, birde istifamı verdim, toparlamam gereken işlerim var...(
pınarım, resimlerinizi gördüm, maşallah inci meleğime... nice nice yaşlara inş.
haticecim, dikkat et canım...
böcüğüm, slm canım...
Adacim benimkide cok ksuyor.yedigini kusuyor.doktor normal dedi ama korkuom.reflu varmis.bendede hamilelikte vardi...iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr...Çağan neyseki uyudu...ben de koce pc.yi bırakana kadar yarının yemeğini hallettim...Çağan dönmelere başladı sanki korkuyorum onu tek bırakmaya o yüzden şimdiden yapam dedim...
bu arada paşam hala çok kusuyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor....hem kıyafeti kalmıyor temiz hem de emdiği geri çıkıyor gibi hissediyorum...neyseki salı günü ailecek dr.gideceğiz...babamız nörolojiden ben kadın doğumdan,paşama da çoc. hast. randevu aldık...ne diyecek dr. merak ediyorum...
hepinize iyi haftalar olsun inşallah...şimdi az keyif yapayım paşa uyurken...
sabah gelecekler günaydınnnnnnnnnnnnnn
brck...maşallah tatlım...iyi olmana sevindim...
aynengünaydınnnnnn
hayırlı haftalar
adaerım aılecek sizin neyınız varbebeklerın kusması normal cnm merak etme sen o fazlalığını atıyo her ne kadar sen emdiğini çıkarıyor sansanda sen ve eşinin nesı var bılmım cok gecmıs olsuncnm
brck manken gıbıyım dıon yanı haydı darısı diğer hamışlere ınş senın zaten bı göbek vardı kokettınde öleydı maşallahgezmelerede başlamışsın:)
lenn bılezıkıne dikkat et
Gecmis olsun cnm.bende sarkma yok.eskisi gibiyimGünaydııınnn
dün ve bugün çok daha iyiyim,greyfurt sıkıp içtim bayaa iyi geldi..
yavru sarkma olayını sordum tabiki :) malum deri genişliyor nasıl toparlıyorsun diye..
canım facebookda tatlımasallar butik pasta var, bende bizim ekim anneleri grubundan bir arkadaştan aldım adını, çok güzel oldu kurabiyeler tavsiye ederim. faceden arkadaşlık isteği gönder, kurabiye çeşitlerini görürsün profilinde
cnm kaç adeti ne kadara yaptırmış oldun ???
brck...tatlım oğluşa geçmiş olsun...ne yapalım bizimkiler kusan bebişler(( başka sıkıntıları olmasın da...
yıkanan saç yıpranır mıben hergün yıkıyommm duramamkı 2 gün mecbur olmadıkça
bıde beım saçlarım gayet parlak herkeşler beğenır
bır tel saçım bıle kırık değildiryıkama değilde kurulama aşamasında yıpranırsa doğru derım ama yıkamadan sanmam yaa
çünkü yıllardır hergun yıkanıyorum dedığımgıbı ne sönük sacım var nede krık
he maşallah böcük :) sadece biz deneyenler değil uzmanlarda aynı görüşte canım :) sen özel bir insansın ondandır
Herkese merhaba arkadaşlar
iş yerinde neyimiz kesti gıcıklar gıremedım ama sizi sık sık cepten takip ediyorum hepinizi çoook özledim ada canım attırarak kusmuyorsa korkma tabi inşallah reflu değildir elada kusardı dr attırarak kusmuyorsa korkma demişti fazlasını atıyor muş kilo kaybı yoksa sorun yok canını sikma tatlım herkese iyi aksamlar yine geleceğim öptüm
günaydınnn kızlarrr:))
bocukcum olurmu ay dusnsene hergun sacın suda sampuanlr desen nekdr saglıklıkı kımyasal en dogalı bıle zararlı sabun kulşlanıyorm desennn onlrda zararlı fazlasıı hergun tabıkıı sacı yıpratır yıkamammm ...
ha senın sacın cok tur gurdurr ne bıleym cok cok saglıklıdr ona bişi diyememmm:):) ama hergun yıkamak gercktn zararlııı her taradgmdada saclr kırllr dokulr oda ayrı bır sıkıntı:):):
ama patıkcım dogru solems sen ozl bır ınsansın hihihihihih böcumm benımmm
len dalga mı gecıon sen benle
bak cnm harbı dıom bende hıc sıkntı yok saçlarım belımde nerdeyse ve kırık bulamazsınhatta bı kız yeğenımın saçlarına hep annesı ıddaa eder sana cekmış cok gür falan dıye ama ne zmn kuaföre gtsem yeğenımde benle geldığınde her zaman derler senın saçın cok daha gür sık ve cok hoş harıka dıyee
bıde şöle düşün akşama kadar kir pasın içindeyız tozun toprağın egzoz gazının falan ve sıgara dahı kokar saclar o ortamda olursan o yüzden ben yıkıyorum tatlm
haha cok hossun yaaa dogru cok ozel bocukumuzz bızmm
selam kızlar nasılsınız bakalım gelsın su bayram yaaaa yogunlkta var cıldrcm benn
kızlarrr bu arada bende face den sizleri eklemek istiyorum tabi sizde isterseniz nası ekleşcez napcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?