Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol balcım sırt ve boyun ağrım yok bugün şükür...

nezle olayı geçmedi hala burnum nasıl yara oldu ,hala akıyo namıssız :)

ii casperım maaşlarla uğraşıyorum
herkezin maaşı mesaisi hesap kitap (90 kişi)
cuma maaş günüde..
başka bişeyde yok cnm
herşey yolunda çok şükür..

aman yolunda olsn canmm..

hımmm sütlü tatlı....tarifi verelim sana canım
boşver çiklatayı o daha kalorilidir hem hemen de bitiyor
yediğinden de birşey anlamıyor insan

bekliyorum adacmm

hoşgeldn s.a.
:)))
cute benim annem yazın stok yapar domatezleri kavonozlara kışın kullanır,bende öyle yapıcam cnm hem daha sağlıklı olur sanırsam..tarif için sağol cnm..

benm annemde yapar canmm
bana da yapacak melemenlik falann

balım sende hoşgeldin,

mavi kim yaa nereye geliyoruzz,bende eksik kalmayayım bakayım hemenkaydirigubbakcemile3

demiştim kızlarr can die biri yok dieeee

canan mış kızın adı inanmıyorum mavinin konusuna gelin kızlarrr:gitme:

kız gelelimde adres ver bare. :))

canım yaaa saol
a.s

kendini tanıtsana cnm

saol balcım sırt ve boyun ağrım yok bugün şükür...

nezle olayı geçmedi hala burnum nasıl yara oldu ,hala akıyo namıssız :)

işllh oda geçer cnm,sabah bende baş ağrısıyla uyandım ağrı kesici sağolsun koştu yetişti :)

aman yolunda olsn canmm..

benm annemde yapar canmm
bana da yapacak melemenlik falann

aynen benimkide,bende deniycem cnm..en azından ramazan için hazırda bişiler olsun..

ben hala fenayım kızlar yaa sabahtan beri nasıl dayandım bunca sancıya bilmiyorum ama saat 4 oldu belim bacaklarım hala ağrıyor mafoldumben

MEYVELı SÜTLÜ TATLI (bu tarifi de denedim)

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

MALZEMELER:

* 3 su bardağı süt
* 3 çorba kaşığı un
* 3/4 su bardağı şeker (tatlı sevmiyorsanız azaltabilirsin tatlım)
* 2 paket vanilya
* 1 yumurta
* ıstediğiniz meyveler

YAPILIŞI:-
Tencereye yumurta, süt, şeker ve unu alıp çırpma teliyle sürekli karıştırarak ağır ateşte koyulaşana kadar pişirin.
- Altını kapatıp vanilyaları ilave edin ve çırpma teliyle karıştırarak biraz soğutun.Servis kaselerine koyun ılınınca buzdolabında soğutun.
- Servisten önce taze meyvelerle servis yapın.

Off bu erkeklerrrr insan kime güveneceini şaşırıyor yaaa kahretsin çok üzüldüm ben

sağol cnm tavuk göğsüne benziyo bu tarif

Off bu erkeklerrrr insan kime güveneceini şaşırıyor yaaa kahretsin çok üzüldüm ben

ayyy söle cnm ya napçazz nere gelcez :)

ben hala fenayım kızlar yaa sabahtan beri nasıl dayandım bunca sancıya bilmiyorum ama saat 4 oldu belim bacaklarım hala ağrıyor mafoldumben
canım ya çok zor bu haldeyken çalışmak.ama bende santralde bulunmuştum babamın ameliyatına bile yalvar yakar izin aldım (( çok zor allah yardımcın olsun

evet santralde olmak çok zor resmen ter döküyorum artık bu saatten sonra çıksam neye yarar saat olmuş 4 buçuk mafoldumben 2 saat daha dayanırım 8 saat dayanmışım

çok güzel görünüyor harbiden akşam kendimde olursam yapıcam özendim:))ellerine emeğine sağlık canımcım

konu kapatıldı zaten cutecim..
ama sanmyorum ortada bir arkadaşlık yok öte bişey var...
mavi buna inanıp o evde kalacak bi kadın diil yorumlarından bildiğim kadarıyla..

evet santralde olmak çok zor resmen ter döküyorum artık bu saatten sonra çıksam neye yarar saat olmuş 4 buçuk mafoldumben 2 saat daha dayanırım 8 saat dayanmışım
aynen canım ben wc ye bile gidemiodum bilio musun kabus gibiydi( şükür kurtuldum ordan.
biraz daha sıkacaksın dişini el işi işte anca bu kadar insanlık olur bunlarda napıcaksın...:gitme:

aynen canım ben wc ye bile gidemiodum bilio musun kabus gibiydi( şükür kurtuldum ordan.
biraz daha sıkacaksın dişini el işi işte anca bu kadar insanlık olur bunlarda napıcaksın...:gitme:

ben gidebiliyor muyum sanki telefonu telsize alınca yetişemiyorum tek telefonla hatlara o yüzden yerimden ayrılamıyorum ki hiç
ancak patlıyacak duruma geliyorum da koşa koşa gidiyorum tuvalete :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…