bnmde yemeğim yok fikrim de yok
kocacm hazırlasın bugn :))))
isoldem patates salatası yap canmm olmas mı
mavinin konusunu okudunuzmu şok oldum ya
nurdancım sana da geçmiş olsun çok :1hug:
isoldem gidemedim yaa izin aldım şimdide eşim gelemiyor trafik varmış çok yolda kaza mı ne varmış o gelene kadar zaten mesai bitecek yaa :gitme:
mavinin konusunu okudunuzmu şok oldum ya
ayy çok güzelolur hemde ii fikir saol bitanemmm
ya ne şanslısınız kızlar maşallah diyin yaa nazar değmesin
ben eşime desem ki yemeği sen yapar mısın hayatta elini sürmez kahvaltı koy yiyelim der
ben okudumda tam anlamadım kıı nolmuşki sonu??
ya ne şanslısınız kızlar maşallah diyin yaa nazar değmesin
ben eşime desem ki yemeği sen yapar mısın hayatta elini sürmez kahvaltı koy yiyelim der
işllh bigün yapmaya başlar çünkü çok işe yarıyorlar..
ctesi akşamı yemeğe gelen misafirlerime salata ve börek yaptı ya ben bile şaşırdım yaptığı böreğe...3 yufka onunda 3 yufka benim hangisi güzel olursa onu servis yaparız dedim ama onunki oldu,benimki kaldı öylece :)
aman aman nazar değmesn kocacıma..
öyle geçip çeşit çeşit yemekler yapamaz ama tarif edersem aşkm şunu şöyle bunu böyle diye yardım eder bana
hadi bakalm yemek senin dersem de menemen yaparr bende parmaklarımı yerimmcokacimcoook
işllh bigün yapmaya başlar çünkü çok işe yarıyorlar..
ctesi akşamı yemeğe gelen misafirlerime salata ve börek yaptı ya ben bile şaşırdım yaptığı böreğe...3 yufka onunda 3 yufka benim hangisi güzel olursa onu servis yaparız dedim ama onunki oldu,benimki kaldı öylece :)
oh maşallah ne güzel ne şanslısınız valla nazar değmesin kaşıyın bi yerlerinizi
ben arada sırada zorda kalınca mutfak içn yardım istiyorum da beni hiç karıştırma der çekilir kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?