Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balım doooru dion valladaaa..
dünde çorba salata yoğurt karpuz falan vardı.
dünden kaldı çorbam bgn napsam acaba yanına??

nurdancım sana da geçmiş olsun çok :1hug:
isoldem gidemedim yaa izin aldım şimdide eşim gelemiyor trafik varmış çok yolda kaza mı ne varmış o gelene kadar zaten mesai bitecek yaa :gitme:

ya ne şanslısınız kızlar maşallah diyin yaa nazar değmesin
ben eşime desem ki yemeği sen yapar mısın hayatta elini sürmez kahvaltı koy yiyelim der

ben eşime desem ki yemeği sen yapar mısın hayatta elini sürmez kahvaltı koy yiyelim der

işllh bigün yapmaya başlar çünkü çok işe yarıyorlar..
ctesi akşamı yemeğe gelen misafirlerime salata ve börek yaptı ya ben bile şaşırdım yaptığı böreğe...3 yufka onunda 3 yufka benim hangisi güzel olursa onu servis yaparız dedim ama onunki oldu,benimki kaldı öylece :)

ben okudumda tam anlamadım kıı nolmuşki sonu??

hani can diye kayıtlıydı ya biri
mavi aveadan kayıtları bulmus devamlı o numara görüşme mesaj fln sormus eşine kim diye canan diye bir kızmıs mavi kızmasın diye söylememiş ama normal arkadasız demiş ben pek inanmadım ama normal arkadas gece 1 de gözlerin dudakların diye mesaj atmaz lmaz: mavi intihara kalkısmıs sonra hastane serum ilaç fln şimdi ailesine gidiomus mavi

allahım kimsenin basına vermesin cok zor

aman aman nazar değmesn kocacıma..
öyle geçip çeşit çeşit yemekler yapamaz ama tarif edersem aşkm şunu şöyle bunu böyle diye yardım eder bana
hadi bakalm yemek senin dersem de menemen yaparr bende parmaklarımı yerimmcokacimcoook

oh maşallah ne güzel ne şanslısınız valla nazar değmesin kaşıyın bi yerlerinizi
ben arada sırada zorda kalınca mutfak içn yardım istiyorum da beni hiç karıştırma der çekilir kenara

Çocuk Dedesine Sormuş:
- Dede, Nenem ıle Kaç Yıldır Evlisiniz?
- 40 Yıldır Evlat.... Demiş Dede.
- Peki Ama Dede, Ben Sizi Hiç Kavga Ederken Görmedim Bunun Sırrı Nedir?
- Otur Evlat Anlatayım. Evlat Biz Ninen ıle Evlendiğimizde Elde Avuçta Bir Şey Yok, Kimsemde Yoktu. Ben Neneni Bizden Oldukça Uzaktaki Köyden Aldım, Nikahımız Kıyıldı, Benim At Arabasına Nenenin Üç Beş Eşyasını Attık Ve Bizim Köyün Yolunu Tuttuk. Yolda Benim Atin Ayağı Sürçtü Ve Tökezledi.

-Ben "Bu Bir" Dedim. Devam Ederken Bir Daha Tökezledi,

-Ben Yine "Bu ıki" Dedim. Köye De Daha Epey Yolumuz Vardı, Bizim Atın Ayağı Bir Daha Tökezleyince "Bu Üç" Dedim Ve Çektim Belimden Silahı, Ati Orada Vurdum.

Ben Atı Vurunca Nenen Başladı Bana Söylenmeye. "Biz Simdi Nasıl Gidiceğiz, Niye Durup Dururken Atı Vurdun. Sen De Hiç Akıl Yok Mu. Bu Eşyaları Nasıl Götüreceğiz"

-Ben De Döndüm Nenene "Bu Bir" Dedim. O Gün Bugündür, Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz… :))

maşallah maşallah nazar değdirmem inşallah çok kıskandım
al bu tarifi bu da malzemeleri, tek tek ne yapman gerektiği yazıyor yapar mısın desem yine yapmaz benimki yaa

aynısını bizde misafirimz geldiğinde milföy hamuruyla börekte denedik canm
ayy onun yaptıkları kabardı pofuduk pofuduk bnmkiler kaldı incecik :))))

oh maşallah ne güzel ne şanslısınız valla nazar değmesin kaşıyın bi yerlerinizi
ben arada sırada zorda kalınca mutfak içn yardım istiyorum da beni hiç karıştırma der çekilir kenara

cnm çok kötü alıştırmışsın ama geç sayılmaz ufak ufak başlat bence..
mesela ben bulaşık makinasını boşaltırken yükek yerlere eremiyorum bunları koyarmısın diyorum itiraz etmiyo aslında sandalyeye çıkar koyarım ama alışmasın rahata :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…