Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saol balcım bi mezun olsam şu açık öğretimden de kurtulsam buradan
3 dersim kaldı eylüle inşallah mezun olurum yoksa burada ömür geçmez mafoldumben

bu saate kadar dayandım ama izin istedim daha fazla dayanamıyorum çıkıcam birazdan kızlar eşime de haber verdm gel al beni diye
neyseki hala beşiktaşta değilmiş dönmüş bu tarafa gelir birazdan

bal'cım bilmiyorum yani
gelmedi,nasıl oldu anlamadım...
ama ösym bürolarından alınabiliyormuş 3 Tl karşılığında
son 3 gün kala
işte çarş,perş ve cuma gününden birinde alacak kociş

bal girmedim daha önce tatlım ilk defa gireceğim

bublecım böcükle konuştum ben bugün neti kesilmiş çalıştığı yerin açıldığında gelecek

evet çok bile durdum ama işlerimi devredebileceğim kimse yok ben gidince burada ortalık karışıyor :mymeka:
yönetim asistanına bırakıyorum santrali ben yokken o kızda yeni başladı daha bi iki hafta oldu
isimleri bilmiyor kimseyi tanımıyor geçen hafta kpss başvurusu için 1 saat gittim geldim ortalık savaş alanına dönmüştü
bi de bugün kısmetime 3 patronda buradaydı izin alıp o kıza bıraksaydım kötü olacaktı
maalesef kimse beni düşünmüyor ama ben tüm bunları düşünmek zorundayım mafoldumben

aman iyi olsunda yeterki,göremeyince merak ettim,

pasaklıcım sanada çok geçmiş olsun,dinlen bol bol bu akşam..dikkat et kendine güzelim

pasaklım bizim düşündüğümüz kadar patroncuklar da bizi düşünsee oooo
çalşmak herkes için zavkli hale gelir ama nerdee

bal'cım bilmiyorum yani
gelmedi,nasıl oldu anlamadım...
ama ösym bürolarından alınabiliyormuş 3 Tl karşılığında
son 3 gün kala
işte çarş,perş ve cuma gününden birinde alacak kociş

hmm anladım cnm
benim şişlide cnm...

bal girmedim daha önce tatlım ilk defa gireceğim

bublecım böcükle konuştum ben bugün neti kesilmiş çalıştığı yerin açıldığında gelecek

anladım cnm sarıyer belediyesi zabıta memuru alıyorda o yüzden sordum cnm hayırlısı artık,geçmiş olsun bu arada cnm..

bende kaçar kızlar
hiç iyi değilim iyi akşamlar size hoşçakalın
yarın daha sağlıklı bi şekilde görüşmek üzere(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…